Bescherm je buitenruimte met de Floodlight Cam Wired Pro.

Bescherm je buitenruimte met de Floodlight Cam Wired Pro.

Of je nu thuis bent of onderweg, je wilt te allen tijde weten of je woning veilig is. We hebben met de Ring Floodlight Cam Wired Pro onze Floodlight-camera een flinke upgrade gegeven. Hij zit boordevol technologie die je helpt je buitenruimte te beschermen en je thuisbeveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Met de Ring Floodlight Cam Wired Pro kun je in realtime je achtertuin of oprit in de gaten houden, waar je ook bent. Je ontvangt bovendien direct meldingen wanneer er iets of iemand buiten voor de camera beweegt.

Extra gemoedsrust

Hoe meer informatie je hebt over de beweging rond je huis, des te sneller je actie kunt ondernemen als dat nodig is. Het is de eerste Ring-beveiligingscamera waarop 3D-bewegingsdetectie beschikbaar is. Deze functie helpt je te bepalen waar en wanneer een bewegingsgebeurtenis begint, en schakelt een Totaaloverzicht in, waarmee je een luchtkaart te zien krijgt van het pad dat iemand heeft genomen op je terrein. Dit biedt extra context bij wat er buiten je woning gaande is, en geeft je meer mogelijkheden in handen om je terrein te beschermen.

"Vier jaar geleden hebben we met onze eerste Ring Floodlight Cam de traditionele schijnwerper opnieuw uitgevonden. We bieden met de geavanceerde functies die nu zijn toegevoegd aan de Ring Floodlight Cam Wired Pro opnieuw een toonaangevende upgrade," aldus Jamie Siminoff, oprichter en Chief Inventor van Ring. "Door onze 3D-bewegingsdetectietechnologie en Totaaloverzicht-functie naar de Ring Floodlight Cam Wired Pro te brengen, geven we je meer inzicht in wat er op je terrein gebeurt - om je extra gemoedsrust te bieden." 

Extra verlichting in het donker

Net als met alle beveiligingsscamera’s en videodeurbellen van Ring, kun je met de Ring Floodlight Cam Wired Pro bezoekers bij je huis zien en met ze spreken, waar je ook bent. En dankzij de 1080p HDR-video met een breed zicht van 140 graden en nachtzicht in kleur, krijg je altijd een scherp beeld op je telefoon, of het nu overdag is of ‘s nachts. 

Voor extra verlichting voor je buitenruimte 's nachts, heeft de camera twee ingebouwde, ultraheldere LED-schijnwerpers die worden geactiveerd door beweging. Je kunt deze handmatig in- en uitschakelen via de Ring-app.

Zie wat er is gebeurd - ook tussen de gebeurtenissen door 

Om je te helpen je bezoekers duidelijker te horen, hebben we Audio+ toegevoegd, met een arraymicrofoon voor verbeterde audio- en echo-onderdrukking. En als je een sterker signaal wilt afgeven om ongenodigde gasten te laten weten dat ze niet welkom zijn, kun je de sirene activeren die in de Ring Floodlight Cam Wired Pro is ingebouwd, rechtstreeks via de app. 

Als je een Ring Protect-abonnement toevoegt, kun je de video's van de Ring Floodlight Cam Wired Pro tot 30 dagen bekijken, opslaan en delen. Je krijgt tevens de beschikking over geavanceerde functies zoals de modus Alleen personen, waarmee je alleen meldingen ontvangt van beweging die door mensen wordt veroorzaakt, en de functie Foto, die automatisch gedurende de dag met vaste tussenpozen foto's maakt (die zeven dagen worden opgeslagen), zodat je kunt zien wat er zich voor de camera heeft afgespeeld. 

Til je thuisbeveiliging naar een hoger niveau

Natuurlijk kun je al je Ring-apparaten eenvoudig aan elkaar koppelen en bedienen via de Ring-app.

Koppel bijvoorbeeld de Ring Floodlight Cam Wired Pro met de nieuwe Ring Video Doorbell Pro 2, het eerste Ring-apparaat met 3D-bewegingsdetectie en Totaaloverzicht. Of combineer het met een Ring Alarm (2de generatie) en buitensirene - om je thuisbeveiliging naar een nog hoger niveau te tillen.

De Ring Floodlight Cam Wired Pro is verkrijgbaar voor € 249 op Ring.com en Amazon. Meld je vandaag nog aan om een melding te ontvangen zodra de Ring Floodlight Cam Wired Pro beschikbaar is.

Deel dit artikel