Winkelwagen (
0
)

Houd alles in de gaten. Zowel binnen als buiten.

Beveiligingscamera's van Ring.

Floodlight Cam
Buitencamera's met verlichting

Overal slimme beveiliging.

Ring stick up cam

Binnencamera

Haal beveiliging naar binnen met een klein, krachtig staaltje techniek. Dit formaat camera kun je zelfs in de kleinste hoekjes zetten, en dankzij de eenvoudige installatie neem je hem snel in gebruik voor een gerustgesteld gevoel.

Indoor Cam


Binnen/buitencamera

Beveiliging waar je het nodig hebt - binnen of buiten - met de flexibele Stick Up Cam. Je hebt diverse voedingsopties en kunt hem op eindeloos veel plekken kwijt. Dit is echt onze veelzijdigste camera.

Stick Up Cam


Buitencamera's met verlichting

Omring je huis met slimme beveiliging en weer criminelen. De Floodlight Cam en Spotlight Cam zijn voorzien van sirenes en houden alles dag en nacht voor je in de gaten zodat je je veilig kunt blijven voelen.

Spotlight Cam

Floodlight Cam


Wat je met camera's kunt doen

 • Detect motion.

  Krijg een melding als je camera beweging detecteert.

 • Receive notifications.

  Bekijk livebeeld met op elk gewenst moment wat er zich thuis afspeelt.

 • See, hear and speak.

  Gebruik tweerichtingsspraak om te spreken met wie er voor de camera staat.

Zie de beveiligingscamera's van Ring in actie.

Wat gebeurt er wanneer Ring op wacht staat?
Bekijk deze video's van echte Ring-gebruikers om erachter te komen.

Lieve woorden van onze tevreden gebruikers

 • Veiligheid
 • Gemak
 • Installatie
Dit is werkelijk briljant. Ik kan mijn tuin zien, waar ik ook ben. Ik krijg een melding als er beweging is in mijn tuin
Amazon-klant
Wij kregen op vakantie een melding over een inbraak en konden meteen de politie en vrienden bellen.
Amazon-klant
Wij vinden het geweldig! Jullie maken ons leven gemakkelijker en geven ons de geruststelling dat ons huis veilig is. Bedankt daarvoor.
Lisa
Ik kan mijn oprit live bekijken, ik ontvang overdag meldingen wanneer iemand naar mijn huis loopt, en 's nachts gaat de schijnwerper branden als iemand in de zones loopt die ik heb gecreëerd
Russ
De kwaliteit van de foto's is uitstekend en met een paar eenvoudige instellingen kun je alles echt aanpassen aan je persoonlijke wensen. Zo kun je op het scherm met een vakje aangeven waar je wilt dat de bewegingsdetectie werkt!
Amazon-klant (Spotlight Cam)
Zeer tevreden over het uiterlijk, de prestaties en de videokwaliteit. De installatie via de app was heel eenvoudig en je kunt een heleboel dingen zelf instellen. Wij hebben een grote hond en konden het zo instellen dat ze de sensor niet activeert.
Amazon-klant
De meldingen zijn responsief en je kunt bewegingszones instellen, zodat je niet elke keer een melding krijgt wanneer iemand vlak langs je terrein loopt.
Amazon-klant
Ik vind de vrijheid van draadloze apparaten geweldig. De zonnepanelen werken perfect en hebben maar een paar uur zonlicht per dag nodig om de batterijen op te laden. De videokwaliteit is geweldig.
Daim
Eenvoudig te installeren. Uitstekende camera. Alles wat je nodig hebt voor de installatie en voeding via de ethernetkabel is inbegrepen.
Amazon-klant (Stick Up Cam)
Het product is heel eenvoudig te installeren dankzij alle benodigde instructies en onderdelen. Je kunt het eenvoudig verbinden met je telefoon of tablet en de beeldkwaliteit is fantastisch.
Amazon-klant
Ik heb er net 3 aangeschaft. Een eenvoudig systeem dat iedereen kan installeren en bedienen. Bedankt, Ring!
Daim
De configuratie was heel eenvoudig. Ik ben nog geen 15 minuten bezig geweest per camera.
Henry

Mis niets.

Haal nog meer uit je Stick Up Cam met Ring Protect, een extra service waarmee voor slechts €3 per maand je al je beelden worden opgenomen. Zo kun je de momenten terugkijken die je hebt gemist, en de video's delen de mensen die belangrijk voor je zijn. En dat is nog maar het begin. Zie het als een stukje extra veiligheid. Altijd beschikbaar. De eerste 30 dagen krijg je van ons cadeau met een gratis proefperiode.

Flexibele opties

Kies het abonnement dat bij je past. Ring Protect Basic is er voor één apparaat €3/maand Ring Protect Plus is er voor alle apparaten op één adres €10/maand.

30 dagen video-opslag

Neem beelden op om ze terug te kijken, sla ze op en deel de gemiste momenten wanneer je maar wilt.

Verlengde garantie

Breid de garantie op alle apparaten op één adres uit met Protect Plus.

Kies een beveiligingscamera die bij je past

Floodlight Cam
translation missing: en.products.expandprod.regular_price 299.00 €
110-240 VAC
1080p HD
Aanpasbare bewegingsdetectie
~15-25 minutes installeren

'Alexa, laat mijn tuin zien'

Geniet van handsfree thuisbewaking met Ring en Alexa. Ontvang Alexa-meldingen op je Echo-apparaten wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Als je een Echo Show of Spot hebt, kun je ook iedereen zien, horen en spreken die op de camera wordt waargenomen.

Een Ring van beveiliging rond je huis

Voeg binnen en buiten slimme beveiliging toe. Selecteer een apparaat voor meer informatie.

 • Ring Video Doorbell
 • Stick Up Cam
 • Spotlight Cam
 • Floodlight Cam
 • Chime Pro
 • Video Doorbell
 • Stick Up Cam
 • Floodlight Cam
 • Spotlight Cam
 • Chime Pro
Vind je het moeilijk om te beslissen?

Maak eerst een keuze tussen een camera voor binnen of één voor buiten

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Wil je een camera op batterij, bedraad, of met PoE (Power over Ethernet)?

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Wil je een camera op batterij, bedraad, of met PoE (Power over Ethernet)?

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Heb je een camera met verlichting nodig?

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Vervang je een oude beveiligingslamp met vaste bedrading?

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Heb je een camera met verlichting nodig?

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Heb je een zonnepaneel nodig om handsfree op te laden?

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Wij adviseren de Stick Up Cam Elite!

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Wij adviseren de Stick Up Cam Battery!

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Wij adviseren de Spotlight Cam Wired!

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Wij adviseren de Spotlight Cam Battery!

Vind je het moeilijk om te beslissen?

Wij adviseren de Spotlight Cam Solar!

Vertrouw op ons. Lees onze veelgestelde vragen. Heb je nog vragen?

Wat is het verschil tussen de Stick Up Cam, de Spotlight Cam en de Floodlight Cam?

De Stick Up Cam is een camera voor zowel binnen als buiten en kan op elke vlakke ondergrond of aan een muur worden bevestigd. Hij verstuurt meldingen naar je telefoon, tablet en pc wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Bovendien kun je ook wanneer je wil een kijkje nemen met Live View. Hij beschikt over 1080p HD-video met tweerichtingsspraak, zodat je vanaf elke locatie de mensen op de camera kunt zien, horen en spreken.

De Stick Up Cam is leverbaar met drie verschillende opties voor stroomaansluiting. De Stick Up Cam Battery wordt gevoed door een verwisselbaar batterijpakket. De Stick Up Cam Wired wordt geleverd met een micro-USB-kabel met de optie voor Power Over Ethernet (PoE-adapter is afzonderlijk verkrijgbaar). De Stick Up Cam Solar wordt geleverd met een aangesloten zonnepaneel en een verwisselbaar batterijpakket voor reservevoeding.

De Spotlight Cam is een flexibele buitencamera met 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, led-lichtstrips en een sirene. Wanneer de Spotlight Cam beweging detecteert, wordt het streamen van video gestart, gaat de verlichting branden en worden meldingen naar je telefoon, tablet en pc gestuurd. Als je de melding beantwoordt, kun je vanaf elke locatie ter wereld de mensen op je camera zien, horen en met hen spreken.

De Spotlight Cam is leverbaar met vier verschillende opties voor stroomaansluiting. De Spotlight Cam Battery wordt gevoed door een verwisselbaar batterijpakket. De Spotlight Cam Wired kan worden aangesloten op standaardstopcontacten. De Spotlight Cam Solar wordt geleverd met een aangesloten zonnepaneel en een verwisselbaar batterijpakket voor reservevoeding. De Spotlight Cam Mount wordt via vaste bedrading aangesloten op standaard elektriciteitskasten.

De Floodlight Cam vervangt verouderde beveiligingslampen en wordt met vaste bedrading aangesloten op standaard elektriciteitskasten. Wanneer de Floodlight Cam beweging detecteert, wordt het streamen van video gestart, gaat de verlichting branden en worden meldingen naar je telefoon, tablet en pc gestuurd. Als je de melding beantwoordt, kun je vanaf elke locatie ter wereld de mensen op je camera zien, horen en met hen spreken. Hij beschikt over een sirene van 110 decibel om je te helpen verdachte personen op je terrein weg te jagen.

Klik hier om alle camera's in één tabel te vergelijken.

Slaan Beveiligingscamera's van Ring mijn video's op, zodat ik ze later kan bekijken?

Met een Ring Protect Plan worden video's die door je deurbel zijn vastgelegd maximaal 30 dagen in je Ring-account opgeslagen. Je kunt ze dan op elk moment terugkijken. Bij aankoop van een Ring-deurbel krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect Plan. Je kunt er na 30 dagen voor kiezen om een Ring Protect Basic-abonnement te nemen om je video's op te slaan.

Kan ik mijn video's met anderen delen?

Met een Ring Protect-abonnement kun je video's met iedereen delen, waaronder je buren, vrienden, familieleden en de politie. Bij aankoop van een Ring-deurbel krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect Plan. Je kunt er na 30 dagen voor kiezen om een plan te kopen om alle door je deurbel vastgelegde video's op te slaan, terug te kijken en te delen.

Wat is een Ring Protect Plan?

Ring Protect Plans zijn een extra service waar je voor kunt kiezen om meer uit je Ring-apparaten te halen. Er zijn twee soorten Ring Protect Plans: Basic en Plus.

Met Ring Protect Basic kun je met één Ring-apparaat video's opnemen en delen. Al je video's worden maximaal 30 dagen in je Ring-account opgeslagen, waar je de video's kunt bekijken en delen wanneer het je uitkomt. Ring Protect Basic Plans zijn al verkrijgbaar vanaf 3 € per apparaat per maand.

Ring Protect Plus maakt je woning nog veiliger. Inclusief opnemen en delen van video's voor een onbeperkt aantal deurbellen en camera's van Ring bij jou thuis. Ring Protect Plus Plans zijn er al vanaf 10 € per woning per maand.

Testing from developer - 11/12