Beveiligingscamera's van Ring.

Houd alles in de gaten.
Zowel binnen als buiten.

Overal slimme beveiliging.

Binnencamera

Haal beveiliging naar binnen met een klein, krachtig staaltje techniek. Dit formaat camera kun je zelfs in de kleinste hoekjes zetten, en dankzij de eenvoudige installatie neem je hem snel in gebruik voor een gerustgesteld gevoel.

Indoor Cam
Bestel nu

Indoor/Outdoor Camera

Beveiliging waar je het nodig hebt - binnen of buiten - met de flexibele Stick Up Cam. Je hebt diverse voedingsopties en kunt hem op eindeloos veel plekken kwijt. Dit is echt onze veelzijdigste camera.

Stick Up Cam
Bestel nu

Buitencamera's met verlichting

Kies voor buitenbeveiliging met onze slimme beveiligingscamera's, voorzien van bewegingsgeactiveerde schijnwerpers en sirene.

Spotlight Cam
Floodlight Cam
Bestel nu

Wat je met camera's kunt doen.

Krijg een melding als je camera beweging detecteert.

Bekijk livebeeld met op elk gewenst moment wat er zich thuis afspeelt.

Gebruik tweerichtingsspraak om te spreken met wie er voor de camera staat.

Zie de beveiligingscamera's van Ring in actie.

Wat gebeurt er wanneer Ring op wacht staat?
Bekijk deze video's van echte Ring-gebruikers om erachter te komen.

Lieve woorden van onze tevreden gebruikers

"Dit is werkelijk briljant. Ik kan mijn tuin zien, waar ik ook ben. Ik krijg een melding als er beweging is in mijn tuin"

Amazon-klant

Wij kregen op vakantie een melding over een inbraak en konden meteen de politie en vrienden bellen.

Amazon-klant

"Wij vinden het geweldig! Jullie maken ons leven gemakkelijker en geven ons de geruststelling dat ons huis veilig is. Bedankt daarvoor."

Lisa

"Ik kan mijn oprit live bekijken, ik ontvang overdag meldingen wanneer iemand naar mijn huis loopt, en 's nachts gaat de schijnwerper branden als iemand in de zones loopt die ik heb gecreëerd." 

Russ

De kwaliteit van de foto's is uitstekend en met een paar eenvoudige instellingen kun je alles echt aanpassen aan je persoonlijke wensen. Zo kun je op het scherm met een vakje aangeven waar je wilt dat de bewegingsdetectie werkt!

Amazon klant (Spotlight Cam)

"Zeer tevreden over het uiterlijk, de prestaties en de videokwaliteit. De installatie via de app was heel eenvoudig en je kunt een heleboel dingen zelf instellen. Wij hebben een grote hond en konden het zo instellen dat ze de sensor niet activeert."

Amazon Klant

"De meldingen zijn responsief en je kunt bewegingszones instellen, zodat je niet elke keer een melding krijgt wanneer iemand vlak langs je terrein loopt.

Amazon Klant

"Ik vind de vrijheid van draadloze apparaten geweldig. De zonnepanelen werken perfect en hebben maar een paar uur zonlicht per dag nodig om de batterijen op te laden. De videokwaliteit is geweldig."

Daim

"Eenvoudig te installeren. Uitstekende camera. Alles wat je nodig hebt voor de installatie en voeding via de ethernetkabel is inbegrepen."

Amazon Klant (Stick Up Cam)

"Het product is heel eenvoudig te installeren dankzij alle benodigde instructies en onderdelen. Je kunt het eenvoudig verbinden met je telefoon of tablet en de beeldkwaliteit is fantastisch."

Amazon Klant

"Ik heb er net 3 aangeschaft. Een eenvoudig systeem dat iedereen kan installeren en bedienen. Bedankt, Ring!"

Daim

"De configuratie was heel eenvoudig. Ik ben nog geen 15 minuten bezig geweest per camera."

Henry

installatie
gemak
veiligheid
Ring Protect

Mis nooit meer iets.

Haal nog meer uit je Ring-apparaat met Ring Protect voor slechts € 3.99 per maand per apparaat. Probeer het eerst 30 dagen gratis.[1]

Opnemen en opslaan

Maak video's en foto's om gemiste momenten te bekijken, op te slaan en te delen.

Persoonsherkenning

Als je persoonsherkenning hebt ingeschakeld, stuurt je apparaat alleen een melding wanneer er een persoon wordt herkend.

Uitgebreide meldingen

Dankzij een voorvertoning met foto zie je meteen in de banner wat een melding heeft veroorzaakt, zonder dat je je Ring-app hoeft te openen.

Flexibele opties

Kies Basic voor één apparaat voor € 3.99 per maand (of € 39.99 per jaar) of kies Plus voor alle apparaten op één adres voor € 10 per maand (of € 100 per jaar).

Verlengde garantie en 10% korting

Bespaar 10% op geselecteerde producten op Ring.com met een abonnement op Ring Protect. Kies voor Ring Protect Plus om de garantie op al je huidige gedekte apparaten te verlengen.

Een Ring van beveiliging rond je huis

Voeg binnen en buiten slimme beveiliging toe. Selecteer een apparaat voor meer informatie.

Video Doorbell

Indoor Cam

Stick Up Cam

Floodlight Cam

Spotlight Cam

Chime Pro

Video Doorbell

Indoor Cam

Stick Up Cam

Floodlight Cam

Spotlight Cam

Chime Pro

Video Doorbell

De beveiliging begint bij de voordeur. Altijd en overal zicht op en contact met wie er thuis aanbelt met een Ring Video Doorbell.

Bestel nu
Stick Up Cam

Ontdek hoe onze veelzijdige camera's voor binnen en buiten ook voor jou en je woning de beste beveiliging kunnen bieden.

Bestel nu
Spotlight Cam

Voeg overal waar je het nodig hebt beveiliging toe, met handige camera's voorzien van verlichting, een sirene en drie verschillende opties voor stroomaansluiting.

Bestel nu
Indoor Cam

Voor een gerust gevoel; bekijk altijd hoe het er thuis voor staat. Dankzij de stekker heb je bovendien altijd stroom.

Bestel nu
Floodlight Cam

Continue bescherming buitenshuis, geavanceerde functies en een haarscherpe weergave.

Bestel nu
Chime Pro

Breid je wifinetwerk uit voor een betrouwbaardere verbinding en ontvang Ring-meldingen in elke kamer van het huis.

Bestel nu
Alarm kit

Get smart about whole-home security and receive notifications when doors or windows open and motion is detected.

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen de beveiligingscamera's van Ring?

De Indoor Cam is een binnencamera op stroom die wordt aangesloten op een normaal stopcontact. Hij beschikt over 1080p HD-video en verstuurt meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Als je op de melding reageert, kun je via je telefoon, tablet of pc zien, horen en spreken met wie er voor de camera staat.

De Stick Up Cam is een veelzijdige camera die je overal mee naartoe kunt nemen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Hij is weerbestendig en heeft vier verschillende voedingsopties.

• De Stick Up Cam Battery wordt gevoed door een verwisselbare batterij.

• De Stick Up Cam Plug-In wordt gevoed door een AC-adapter via gangbare stopcontacten.

• De Stick Up Cam Solar wordt geleverd met zowel een zonnepaneel als een verwisselbare batterij voor reservevoeding.

• De Stick Up Cam Elite gebruikt Power over Ethernet voor non-stop stroomtoevoer en een betrouwbare verbinding.

De Stick Up Cam heeft 1080p HD-video. Hij verstuurt meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd, zodat je de mensen op je terrein kunt zien, horen en spreken via je telefoon, tablet en pc.

De Spotlight Cam is een flexibele buitencamera met 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, led-lichtstrips en een sirene. Wanneer de Spotlight Cam beweging detecteert, wordt het streamen van video gestart, gaat de verlichting branden en worden meldingen naar je telefoon, tablet en pc gestuurd. Als je de melding beantwoordt, kun je vanaf elke locatie ter wereld de mensen op je camera zien, horen en met hen spreken.

De Spotlight Cam is leverbaar met vier verschillende opties voor stroomaansluiting.

• De Spotlight Cam Battery wordt gevoed door een verwisselbare batterij.

• De Spotlight Cam Wired kan worden aangesloten op standaardstopcontacten.

• De Spotlight Cam Solar wordt geleverd met een aangesloten zonnepaneel en een verwisselbare batterij voor reservevoeding.

• De Spotlight Cam Mount wordt met vaste bedrading aangesloten op gangbare elektriciteitskasten voor non-stop stroomtoevoer.

De Floodlight Wired Plus is ontworpen voor opritten en tuinen en is voorzien van vaste bedrading voor betrouwbare bescherming buiten. Hij biedt dag en nacht geavanceerde bewegingsdetectie. Met 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, aanpasbare bewegingszones, een bewegingsgeactiveerde beveiligingssirene en led-schijnwerpers van 2000 lumen biedt De Floodlight Cam Wired Plus je extra zichtbaarheid in het donker - voor bescherming wanneer je die het hardst nodig hebt.

De Floodlight Cam Wired Pro heeft al het goede van de Floodlight Cam, maar dan in een nieuw jasje en met geavanceerde extra's, zoals radargestuurde 3D-bewegingsdetectie, zicht vanuit vogelperspectief, tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking, dual-band wifi, en een microfoonarray die geluidsvervorming tegengaat.

Slaat de Ring Security Cameras mijn video's en foto's op zodat ik ze later kan bekijken?

Als je een abonnement hebt op Ring Protect, worden video's die je cameras maakt tot 180 dagen in je Ring-account opgeslagen (de standaardopslagtijd is 30 dagen). Je kunt je video's terugkijken wanneer je wilt.

Opgeslagen foto's worden tot 7 dagen in je Ring-account bewaard. Bij alle beveiligingscamera's van Ring is een gratis proefperiode van 30 dagen Ring Protect inbegrepen. Tijdens of na de proefperiode kun je een Ring Protect Plan afsluiten om hiermee je video's en foto's op te slaan.

Kan ik mijn video's en foto's met anderen delen?

Met een Ring Protect-abonnement kun je je video's en foto's met anderen delen, bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie en de politie. Bij alle beveiligingscamera's van Ring is een gratis proefperiode van 30 dagen Ring Protect inbegrepen. Je kunt op elk gewenst moment kiezen voor een abonnement op Ring Protect om video's en foto's die je hebt opgenomen met cameras op te slaan, opnieuw te bekijken en te delen. Je begint pas met betalen aan het einde van de gratis proefperiode.

Wat is een Ring Protect Plan?

Ring Protect Plans zijn een extra service waar je voor kunt kiezen om meer uit je Ring-apparaten te halen. Er zijn twee soorten Ring Protect Plans: Basic en Plus.

Ring Protect Basic activeert opslag en delen van video-opnames en foto's voor één Ring-apparaat. Het slaat je video's tot 180 dagen op in je Ring-account, foto's tot 7 dagen. Zo kun je terugkijken wat je hebt gemist en delen wat je belangrijk vindt. Ring Protect Basic is er al vanaf € 3,99 per maand en dekt één apparaat.

Een Ring Protect Plus-abonnement maakt je woning nóg veiliger. Hiermee kun je video's en foto's voor een onbeperkt aantal Ring-apparaten per adres opslaan en delen. Bovendien krijg je 10% korting op andere Ring-producten, en meer. Ring Protect Plus-abonnementen zijn er al vanaf €10,00 per adres per maand.

Heb je nog vragen?
  1. De gratis proefperiode is niet van toepassing op locaties met een bestaand Ring Protect Plus-abonnement.

  2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zie Ring Protect-abonnementen voor meer informatie.