Winkelwagen (
0
)
Ring Protect

Bescherming voor elke dag.

Vergelijk abonnementen

Een dienst die past bij je manier van leven.

Haal elke dag meer uit al je Ring-apparaten met Protect, een complete dienst waarmee je kunt bekijken wat je hebt gemist en hulp kunt vragen wanneer je die het meest nodig hebt. En dat is slechts het begin. Of je nu thuis bent of niet, druk aan het werk bent of je telefoon niet bij de hand hebt, je hebt altijd een veilig huis in handen.

Keuze uit twee
soorten dekkingen.

Protect Basic
Protect Plus
Onbeperkt aantal apparaten. Nog steeds één vaste prijs.

Geniet van de volledige Ring-ervaring voor een onbeperkt aantal Ring-deurbellen en -camera's per adres voor 10 €/maand.

Alle video's van je deurbellen en camera's 30 dagen beschikbaar

Verlengde garantie voor alle apparaten

10% korting op producten op Ring.com

Eén deurbel of beveiligingscamera. Eén vaste prijs.

Video-opnames activeren voor één apparaat en video's bekijken, opslaan en delen voor 3 €/maand per apparaat. Bij de aankoop van je videodeurbel of beveiligingscamera van Ring krijg je de eerste 30 dagen van ons cadeau.

Alle video's van je deurbellen en camera's 30 dagen beschikbaar

2 jaar beperkte garantie voor deurbellen en camera's

 • Live View
 • Connect
 • Videogeschiedenis

  Mis geen enkel moment.

  Blader door de tijdbalk om de momenten te bekijken die je gedurende de dag hebt gemist. Zonder Protect worden video's niet opgenomen en kun je geen gebeurtenissen terugkijken. Met een abonnement worden al je gebeurtenissen opgenomen zodat je deze kunt bekijken wanneer het je uitkomt.

 • Video's opslaan en delen

  Delen wat je belangrijk vindt.

  Neem al je momenten op; zo kun je ze later terugkijken en delen met wie je wilt. Als er iets bij je thuis gebeurt, is de video direct beschikbaar om te versturen indien nodig. En als je een bepaald familiemoment graag wilt bewaren, vind je het meteen terug in de app. Niet bewaren? Je kunt je video's op elk moment verwijderen via de Ring-app.

 • Live View
 • Connect
 • Notifications
 • Videogeschiedenis

  Mis geen enkel moment.

  Blader door de tijdbalk om de momenten te bekijken die je gedurende de dag hebt gemist. Zonder Protect worden video's niet opgenomen en kun je geen gebeurtenissen terugkijken. Met een abonnement worden al je gebeurtenissen opgenomen zodat je deze kunt bekijken wanneer het je uitkomt.

 • Video's opslaan en delen

  Delen wat je belangrijk vindt.

  Neem al je momenten op; zo kun je ze later terugkijken en delen met wie je wilt. Als er iets bij je thuis gebeurt, is de video direct beschikbaar om te versturen indien nodig. En als je een bepaald familiemoment graag wilt bewaren, vind je het meteen terug in de app. Niet bewaren? Je kunt je video's op elk moment verwijderen via de Ring-app.

Videogeschiedenis
 
Video's opslaan en delen
 

Kies het abonnement
dat bij je past.

Ontdek hoeveel je bespaart met een jaarabonnement.

Inbegrepen zonder extra kosten

Basic

Voor één apparaat € 3/maand of € 30/jaar Bespaar 6 € met een jaarabonnement
Koop Basic

Plus

Voor je hele huis € 10 /maand of € 100/jaar Bespaar 20 € met een jaarabonnement
Koop Plus

Vergelijk abonnementen

Gratis
Basic
Plus
2 jaar beperkte garantie
Bewegingsgeactiveerde meldingen
Real-time videobeelden met livebeeld
Tweerichtingsspraak
Diefstalbeveiliging
Probleemloos opzeggen
Je videogeschiedenis 30 dagen beschikbaar [2]
Video's opslaan en delen
Verlengde garantie voor alle Ring-apparaten [1]
10% korting op producten op Ring.com [3]

Meestgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Ring Protect Basic en Ring Protect Plus?

Ring Protect Basic biedt dekking voor één videodeurbel of beveiligingscamera van Ring voor slechts € 3/maand of € 30/jaar € 3/maand of € 30/jaar. Hierbij worden alle video's die door je Ring-apparaat zijn gemaakt vastgelegd en opgeslagen in je account. Vervolgens kun je al je video's bekijken wanneer het je uitkomt, en je kunt ze downloaden om te bewaren voor later en om te kunnen delen met vrienden, familie en andere gebruikers.

Ring Protect Plus biedt dekking voor een onbeperkt aantal videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring op één locatie voor slechts € 10/maand of € 100/jaar € 10 /maand of € 100/jaar. Hierbij worden alle video's die door de deurbel en/of camera van Ring zijn gemaakt vastgelegd en opgeslagen in je account. Vervolgens kun je al je video's bekijken wanneer het je uitkomt, de video's die je wilt downloaden bewaren voor later of, als je daarvoor kiest, opgeslagen video's delen met vrienden, familie en andere gebruikers. Ook krijg je verlengde garantie voor elk in aanmerking komend apparaat zolang als je abonnement op Protect Plus geldig is, evenals 10% korting op geselecteerde producten op Ring.com.

Heb ik Ring Protect nodig om mijn apparaat van Ring te gebruiken?

Nee. Je kunt deurbellen en camera's van Ring gewoon gebruiken om je huis te bewaken vanaf elke locatie, zelfs zonder abonnement op Ring Protect. Ook zonder Ring Protect ontvang je realtime meldingen wanneer er iemand voor de deur staat en je kunt de melding vanaf elke locatie ter wereld beantwoorden om bezoekers direct vanaf je mobiele apparaat in real time te zien, horen en spreken. Zonder een abonnement op Ring Protect kun je echter geen video's bekijken die je in real time hebt gemist en je kunt je video's niet opslaan of met anderen delen via de Ring-app.

Welke apparaten komen in aanmerking voor Ring Protect?

Ring Protect is beschikbaar voor alle videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring. Voor alle apparaten geldt een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect zodat je alle functies en voordelen kunt ontdekken. Nadat je het apparaat van Ring hebt geïnstalleerd heb je de optie om je te abonneren op Ring Protect. Als je besluit een abonnement te nemen op Ring Protect tijdens de gratis proefperiode, worden de kosten in rekening gebracht na afloop van de proefperiode.

Kan ik Ring Protect uitproberen voordat ik me erop abonneer?

Ja. De gratis proefperiode van 30 dagen begint zodra je de videodeurbel of beveiligingscamera van Ring installeert.

Hoe abonneer ik me op Ring Protect?

Eerst moet je je aanmelden in je account op Ring.com. Vervolgens selecteer je 'My Plans'(Mijn abonnementen) in het keuzemenu rechts bovenaan. Kies daarna het apparaat waarvoor je dekking wilt en volg de stappen om meer apparaten toe te voegen. Selecteer tot slot het abonnement dat je wilt en voer betalingsgegevens toe om je aankoop te voltooien.

Wat gebeurt er als ik een nieuw Ring-apparaat toevoeg?

Als je een abonnement op Ring Protect Plus hebt, zijn alle apparaten van Ring die op één locatie zijn geregistreerd automatisch gedekt. Als je een abonnement op Ring Protect Basic hebt en wilt dat je nieuwe apparaat gedekt wordt, kun je nog een abonnement op Ring Protect Basic toevoegen of upgraden naar Ring Protect Plus op Ring.com.

Als ik Ring-apparaten heb op meer dan één adres, worden ze dan allemaal gedekt door Ring Protect Plus?

Nee. Je zult je voor elk adres dat je gedekt wilt hebben apart moeten abonneren op Ring Protect Plus.

Kan ik meerdere telefoons of tablets gebruiken met mijn Ring-apparaten zonder een abonnement op Ring Protect?

Ja. Elk Ring-apparaat kan worden beheerd via de Ring-app met een onbeperkt aantal telefoons, tablets en pc's.

Welke betalingsvormen worden geaccepteerd voor Ring Protect?

Ring accepteert creditcards van Visa en Mastercard en SEPA via Ring.com. Ring accepteert geen betalingen in de vorm van contant geld, cheques of betalingsopdrachten.

Alle betalingen die naar ons postadres worden gestuurd, worden aan je teruggestuurd met het verzoek een abonnement op Ring Protect online af te sluiten en te betalen. Betalingen die per post naar Ring worden gestuurd, kunnen leiden tot fouten in de geldigheidsperiode van de dekking. Als je het abonnement op Ring Protect niet online afsluit en betaalt binnen de proefperiode van 30 dagen of vóór afloop van je huidige abonnement, kunnen je bewaarde video-opnamen verloren gaan en mogelijk niet hersteld worden.

Hoe profiteer ik van 10% korting wanneer ik een abonnement heb Ring Protect Plus?

De korting is alleen van toepassing voor producten van Ring op Ring.com. Je moet ingelogd zijn op je Ring-account op Ring.com om je korting te gebruiken. Als je een nieuwe abonnee bent, moet je eerst uitloggen en dan opnieuw inloggen op je account om je korting meteen na het afsluiten van je abonnement op Ring Protect Plus te kunnen gebruiken. Zie de volgende veelgestelde vragen over de algemene voorwaarden.

Wat zijn de voorwaarden voor de 10% korting?

Hier lees je de volledige voorwaarden voor de korting:

 1. De korting is alleen van toepassing voor gebruikers die op het moment van aankoop een abonnement op Ring Protect Plus hebben. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast. Je kunt dus niet een apparaat kopen en je daarna abonneren op Ring Protect Plus voor korting.
 2. De korting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, inbegrepen aanbiedingen met een beperkte geldigheidsduur.
 3. De korting is niet overdraagbaar.
 4. De korting kan niet worden toegepast op producten die niet van Ring zijn. De korting is van toepassing op alle camera's, deurbellen, accessoires en multipacks van Ring.
 5. Het is niet mogelijk tijdens dezelfde transactie een abonnement af te sluiten op Ring Protect Plus en de 10% korting te gebruiken.
 6. Je moet ingelogd zijn op je account op Ring.com om de korting te kunnen gebruiken tijdens het afrekenen. De korting kan worden gebruikt in de eerstvolgende loginsessie na het afsluiten van Ring Protect Plus. Log uit en log dan opnieuw in om de korting meteen te gebruiken.
 7. De korting kan niet worden gebruikt tijdens je gratis proefperiode van 30 dagen, tenzij je tijdens deze proefperiode een abonnement op Ring Protect Plus afsluit.
 8. De korting is niet overdraagbaar. De e-mail die gebruikt is om je te abonneren op Ring Protect moet gebruikt worden bij het afrekenen.
Welke apparaten komen in aanmerking voor verlengde garantie bij het abonnement Ring Protect Plus?

Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog zijn gedekt door de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus. Na afloop van de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt. Apparaten die niet van het merk Ring zijn en apparaten van derden komen niet in aanmerking voor de verlengde garantie. Als je een consument bent, zijn de beperkte en verlengde garanties van toepassing naast, en onverminderd je consumentenrechten.

Hoe lang blijven mijn video's bewaard in mijn Ring-account?

Je video's worden maximaal 30 dagen in je Ring-account bewaard als je in een van de volgende landen woont: Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, VK, Zweden, Zwitserland.

Je kunt je video's op elk moment uit je account verwijderen. Verwijderde video's kunnen niet worden teruggehaald.

Notas:

[1] Dekking van verlengde garantie is van toepassing op Ring-apparaten die zijn geregistreerd op één locatie en nog zijn gedekt door de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wanneer je het abonnement op Ring Protect Plus afsluit. Na afloop van de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt. Apparaten die niet van het merk Ring zijn en apparaten van derden komen niet in aanmerking voor de verlengde garantie. Als je een consument bent, zijn naast en onverminderd je consumentenrechten de beperkte en verlengde garanties van toepassing.

[2] Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud. Belangrijke video's die je langer dan 30 dagen wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Je kunt je video's op elk moment verwijderen van je Ring-account. Zodra je video's hebt verwijderd, kun je deze niet meer herstellen.

[3] De 10% korting op ring.com geldt voor abonnees van Protect Plus. Ga voor meer informatie naar de pagina met veelgestelde vragen.

Testing from developer - 11/12