Doe meer met Ring Protect

 • Meldingen met afbeelding
 • Persoonmeldingen
 • Pakketmeldingen
 • Tijdlijn van gebeurtenissen
 • Een voorvertoning met een foto zonder de Ring-app te openen.

  Pas je instellingen aan zodat er alleen meldingen worden verzonden wanneer een persoon wordt gedetecteerd.

  Ontvang aangepaste meldingen wanneer een pakket wordt gedetecteerd.

  Blader terug en bekijk de gebeurtenissen van de dag

  Je dag met Ring

  7.30 uur - de deur uit

  Ben je vergeten je Ring-videodeurbel, beveiligingscamera of Alarm te activeren voordat je wegging? Maak je geen zorgen, de locatiesensor waarschuwt je dat je je apparaten nog moet activeren in de Ring-app.

  8.00 uur - onderweg

  Je hoeft de app niet eens te openen om te zien wie er voor de deur staat dankzij de meldingen met afbeelding . Perfect voor als je haast hebt!

  *Beschikbaar bij een Ring Protect-abonnement

  13.00 uur - op het werk

  Via pakketmeldingen* word je gewaarschuwd als er een pakket voor je is achtergelaten, zodat je kunt controleren of het is aangekomen zonder je bureau te verlaten.

  *Beschikbaar bij alle Ring-videodeurbellen met een Ring Protect-abonnement.

  15.00 uur - tijdens een vergadering

  Je kunt zien wanneer bezoekers zijn aangekomen en waar ze naartoe gingen zonder te stoppen met waar je mee bezig bent, dankzij professionele functies zoals 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief.*

  *Beschikbaar bij ons Pro-assortiment van videodeurbellen en beveiligingscamera's

  17.00 uur - einde van de dag

  De functie persoonmeldingen* maakt onderscheid tussen mensen en speelse huisdieren, zodat je alleen de waarschuwingen krijgt die belangrijk voor je zijn.

  *Beschikbaar bij een Ring Protect-abonnement.

  Kies een abonnement dat bij je past.

  Inbegrepen zonder extra kosten

  Per apparaat € 3,99 per maand Koop Basic
  Per huishouden € 10 per maand Koop Plus

  Compare plans

  Free
  Basic
  Plus
  1 jaar beperkte garantie
  Bewegingsgeactiveerde meldingen
  Livebeeld
  Tweerichtingsspraak
  Verlengde video-opslag tot 180 dagen [1]
  Video's opslaan en delen [2]
  Foto [3]
  Pakketmeldingen
  Persoonmeldingen
  Meldingen met afbeelding
  10% korting op geselecteerde producten op Ring.com en Amazon.nl [4]
  (NIEUW) Geavanceerde videofuncties [5]
  (NIEUW) Verbeterde meldingen [5]
  Verlengde garantie voor alle apparaten [6]
  + met Ring Alarm
  Geassisteerde bewaking voor Ring Alarm
  Mobiele back-up voor Ring Alarm

  Zie alles met Ring Protect

  Met een Ring Protect-abonnement kun je twee Ring-apparaten koppelen zodat ze beide gaan opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dit geeft een volledig beeld van wat er thuis gebeurt.

  Veelgestelde vragen

  Wat is Ring Protect?

  Ring Protect is een uitgebreide abonnementsservice waarmee je foto's en video’s kunt maken, opslaan, delen en nog veel meer voor videodeurbellen en beveiligingscamera's. Alarm-gebruikers activeren met een Protect Plus-abonnement geassisteerde bewaking en mobiele back-up, naast een aantal andere voordelen. Met een Ring Protect-abonnement kun je al je Ring-apparaten koppelen en instellen dat ze allemaal beginnen met opnemen zodra een van je apparaten beweging detecteert. Er zijn twee soorten Ring Protect: Basic en Plus.

  Heb ik een Ring Protect-abonnement nodig om Ring-apparaten en -functies te kunnen gebruiken?

  Nee. Functies als HD-livebeeld, tweerichtingsspraak en bewegingsmeldingen kun je ook zonder Ring Protect-abonnement gebruiken.

  Welke functies zijn inbegrepen in een Ring Protect-abonnement?

  Met een Ring Protect-abonnement beschik je over functies voor het maken, opslaan en delen van video’s voor videodeurbellen en beveiligingscamera's, en daarnaast over functies zoals persoonmeldingen en pakketmeldingen. Als je meerdere Ring-apparaten hebt, kun je met een Protect Plus-abonnement al je Ring-apparaten aan elkaar koppelen en beschik je over geassisteerde bewaking en mobiele back-up voor je Ring Alarm. HD-livebeeld, tweerichtingsspraak en bewegingsmeldingen zijn allemaal kant-en-klaar beschikbaar zonder een Ring Protect-abonnement.

  Wat is het verschil tussen Ring Protect Basic en Ring Protect Plus?

  Ring Protect Basic biedt dekking voor één videodeurbel of beveiligingscamera van Ring voor slechts € 3,99 per maand of € 39,99 per jaar. Hierbij worden alle video's die door je Ring-apparaat zijn gemaakt vastgelegd en opgeslagen in je account. Vervolgens kun je al je video's bekijken wanneer het je uitkomt, en je kunt ze downloaden om te bewaren voor later en om te kunnen delen met vrienden, familie en andere gebruikers.

  Ring Protect Plus biedt dekking voor een onbeperkt aantal videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring op één locatie voor slechts € 10 per maand of € 100 per jaar. Hierbij worden alle video's die door de videodeurbel en/of beveiligingscamera van Ring zijn gemaakt vastgelegd en opgeslagen in je account. Samen met nieuwe geavanceerde videofuncties en meldingen krijg je zo de ultieme Ring-ervaring. Vervolgens kun je al je video's bekijken wanneer het je uitkomt, de video's die je wilt downloaden bewaren voor later, of, als je daarvoor kiest, opgeslagen video's delen met vrienden, familie en andere gebruikers.

  Als je een Ring Alarm hebt, kun je met het Protect Plus-abonnement kiezen voor geassisteerde bewaking en automatische oproepen ontvangen wanneer het Ring Alarm een beveiligingsprobleem detecteert.

  Je krijgt ook verlengde garantie op elk in aanmerking komend apparaat, zolang het Protect Plus-abonnement actief is.

  Welke nieuwe functies zijn beschikbaar met Ring Protect Plus?

  Beeld-in-beeldweergave in livebeeld: hiermee kun je kijken naar livebeeld vanaf je videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring in een klein pop-outvenster. Zodra je de functie hebt geactiveerd, kun je de Ring-app verlaten en doorgaan met het bekijken van het livebeeld in een beeld-in-beeldvenster, zodat je tegelijkertijd andere apps kunt gebruiken.

  Fotofunctie +: hiermee kun je instellen dat er vaker foto's worden gemaakt tussen gebeurtenissen in en kun je kiezen voor een langere opslagtijd voor foto's.

  Livebeeld voor meerdere camera's: hiermee kunnen Ring Protect Plus-abonnees gelijktijdig live videostreams bekijken van meerdere Ring-apparaten op één locatie wanneer ze zijn ingelogd op account.ring.com. Deze functie is beschikbaar voor alle videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring.

  Overzicht van gebeurtenis: hiermee kun je via de Ring-app op je tijdlijn alle gebeurtenissen van je videodeurbellen en beveiligingscamera's van de afgelopen 24 uur bekekijken.

  Wat is het verschil tussen pakketmeldingen en persoonmeldingen?

  De functie persoonmeldingen verzendt alleen een melding wanneer een persoon wordt gedetecteerd, zodat je niet telkens een melding krijgt wanneer je huisdier langskomt. De functie pakketmeldingen is beschikbaar bij Ring-videodeurbellen en stuurt een melding wanneer een pakket wordt gedetecteerd in het daarvoor bestemde gebied voor je deur.

  Hoe koppel ik mijn Ring-apparaten?

  Je Ring-apparaten kunnen aan elkaar worden gekoppeld in de Ring-app, waar je de instellingen kunt aanpassen en kunt instellen dat je apparaten beginnen met opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dus als de videodeurbel beweging detecteert bij je deur of Alarm een open raam detecteert, begint de Spotlight Cam, Floodlight Cam of Indoor Cam ook automatisch met opnemen.

  Kan ik mijn video's en foto's met anderen delen?

  Met een Ring Protect-abonnement kun je je video's en foto's met anderen delen, bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie en de politie. Bij elk videodeurbel-, beveiligingscamera- en Alarm-pakket krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect. Je kunt op elk gewenst moment een abonnement op Ring Protect nemen zodat je de video's die je hebt opgenomen met de videodeurbel kunt opslaan, opnieuw bekijken en delen. Je begint pas met betalen aan het einde van de gratis proefperiode.

  Kan ik Ring Protect uitproberen voordat ik me erop abonneer?

  Ja. De gratis proefperiode van 30 dagen begint zodra je de videodeurbel of beveiligingscamera van Ring installeert.

  Hoe abonneer ik me op Ring Protect?

  Eerst moet je inloggen op je account op Ring.com. Vervolgens selecteer je 'My Plans' (Mijn abonnementen) in het keuzemenu rechtsbovenaan. Kies daarna het apparaat waarvoor je dekking wilt en volg de stappen om meer apparaten toe te voegen. Selecteer tot slot het abonnement dat je wilt en voer betalingsgegevens toe om je aankoop te voltooien. Bekijk onze video voor meer gedetailleerde instructies.

  Wat gebeurt er als ik een nieuw Ring-apparaat toevoeg?

  Als je een abonnement op Ring Protect Plus hebt, zijn alle apparaten van Ring die op één locatie zijn geregistreerd automatisch gedekt. Als je een abonnement op Ring Protect Basic hebt en wilt dat je nieuwe apparaat gedekt wordt, kun je nog een abonnement op Ring Protect Basic toevoegen of upgraden naar Ring Protect Plus op Ring.com.

  Ik heb een Ring Alarm-systeem. Welk Ring Protect-abonnement is het beste voor mij?

  We raden je aan om je te abonneren op Ring Protect Plus, omdat dit systeem ondersteuning biedt voor geassisteerde bewaking van je Ring Alarm-systeem.

  Als ik Ring-apparaten heb op meer dan één adres, worden ze dan allemaal gedekt door Ring Protect Plus?

  Nee. Je zult je voor elk adres dat je gedekt wilt hebben apart moeten abonneren op Ring Protect Plus.

  Kan ik meerdere telefoons of tablets gebruiken met mijn Ring-apparaten zonder een abonnement op Ring Protect?

  Ja. Via de mobiele Ring-app kun je al je Ring-producten in de gaten houden op een mobiele telefoon of tablet, en ook op een pc als je via Ring.com inlogt op je Ring-account.

  Welke betalingsvormen worden geaccepteerd voor Ring Protect?

  Ring accepteert creditcards van Visa, Mastercard en SEPA via Ring.com. Ring accepteert geen betalingen in de vorm van contant geld, cheques of betalingsopdrachten.

  Alle betalingen die naar ons postadres worden gestuurd, worden aan je teruggestuurd met het verzoek een abonnement op Ring Protect online af te sluiten en te betalen. Betalingen die per post naar Ring worden gestuurd, kunnen leiden tot fouten in de geldigheidsperiode van de dekking. Als je het abonnement op Ring Protect niet online afsluit en betaalt binnen de proefperiode van 30 dagen of vóór afloop van je huidige abonnement, kunnen je bewaarde video-opnamen verloren gaan en mogelijk niet hersteld worden.

  Hoe profiteer ik van 10% korting wanneer ik een abonnement heb op Ring Protect Basic of Plus?

  De korting is alleen van toepassing voor producten van Ring op Ring.com. Je moet ingelogd zijn op je Ring-account op Ring.com om je korting te gebruiken. Als je een nieuwe abonnee bent, moet je eerst uitloggen en dan opnieuw inloggen op je account om je korting meteen na het afsluiten van je abonnement op Ring Protect Plus te kunnen gebruiken. Zie de volgende veelgestelde vragen over de algemene voorwaarden.

  Wat zijn de voorwaarden van de 10% korting?

  Hier lees je de volledige voorwaarden voor de korting:

  1. De korting geldt voor gebruikers die op Ring.com winkelen en op het moment van aankoop een Ring Protect Basic- of Plus-abonnement hebben. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast. Je kunt dus niet een apparaat kopen en je daarna abonneren op Ring Protect Basic of Plus voor korting.
  2. De korting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, inbegrepen aanbiedingen met een beperkte geldigheidsduur.
  3. De korting is niet overdraagbaar, mag niet worden doorverkocht en kan niet worden ingewisseld voor contant geld.
  4. De korting kan niet worden toegepast op producten die niet van Ring zijn. De korting is van toepassing op alle camera's, deurbellen, accessoires en multipacks van Ring.
  5. Het is niet mogelijk om tijdens dezelfde transactie een abonnement af te sluiten op Ring Protect Basic of Plus en de 10% korting te gebruiken.
  6. Je moet ingelogd zijn op je account om de korting op Ring.com te kunnen gebruiken tijdens het afrekenen. De korting is van toepassing op de eerstvolgende inlogsessie na het afsluiten van Ring Protect Basic of Plus. Log uit op je account en log opnieuw in om de korting direct te gebruiken.
  7. De e-mail die gebruikt is om je te abonneren op Ring Protect moet gebruikt worden bij het afrekenen.
  8. Wij behouden ons het recht voor om af te zien van de handhaving van deze voorwaarden.

  Welke apparaten komen in aanmerking voor verlengde garantie bij het abonnement Ring Protect Plus?

  Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog zijn gedekt door de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus. Na afloop van de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt. Apparaten van derden, dus van een ander merk dan Ring, komen niet in aanmerking voor de verlengde garantie. Voor consumenten gelden de beperkte en verlengde garanties bovenop je rechten als consument. Deze garanties beperken op geen enkele wijze je bestaande consumentenrechten

  Hoe lang blijven mijn video's bewaard in mijn Ring-account?

  Je video's worden maximaal 180 dagen in je Ring-account bewaard als je in een van de volgende landen woont: Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, VK, Zweden, Zwitserland.

  Je kun je video's op elk moment uit je account verwijderen. Verwijderde video's kunnen niet worden teruggehaald.

  Heb je nog vragen?
  1. De video-opslag is standaard ingesteld op 30 dagen. Optie om de periode voor video-opslag te verlengen tot maximaal 180 dagen.

  2. Ring-video's worden opgeslagen in de cloud voor een periode van maximaal 180 dagen. (De opslag is standaard ingesteld op 30 dagen.) Belangrijke video's die je langer dan 180 dagen wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Je kunt je video's op elk moment verwijderen van je Ring-account. Zodra je video's hebt verwijderd, kun je deze niet meer terughalen.

  3. Ring maakt de hele dag door foto's, zodat je in je tijdlijn kunt zien wat er tussen de video-opnames door gebeurt. Deze foto's worden maximaal 14 dagen in je account bewaard. Belangrijke foto's die je langer dan 14 dagen wilt bewaren, kun je downloaden op je pc of een mobiel apparaat.

  4. De korting van 10% via ring.com geldt voor Ring Protect Basic- en Plus-abonnees. Ga voor meer informatie naar de pagina met veelgestelde vragen.

  5. Meer informatie over Ring Protect-functies vind je hieronder:
   - Beeld-in-beeldweergave in livebeeld
   - Livebeeld voor meerdere camera's
   - Fotofunctie+
   - Overzicht van gebeurtenis
   - Meldingen met prioriteit (Alleen iOS)

  6. Dekking van verlengde garantie geldt voor Ring-apparaten die zijn geregistreerd op één locatie en die nog onder de oorspronkelijke beperkte garantieperiode vallen op het moment dat je het nieuwe abonnement op Ring Protect Plus afsluit. Na afloop van de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt. Apparaten van derden, dus van een ander merk dan Ring, komen niet in aanmerking voor de verlengde garantie. Voor consumenten gelden de beperkte en verlengde garanties bovenop je rechten als consument. Deze garanties beperken op geen enkele wijze je bestaande consumentenrechten.