Er gebeurt een
hoop bij je voordeur.

Videodeurbellen van Ring

Een deurbel voor ieder huis.

Bungalow, flat, terras, twee onder een kap. Huur- of koopwoning, Ring heeft de oplossing voor elke deur.

Bedrade videodeurbellen

Onze stijlvolle, bedrade videodeurbellen bieden zowel gemak als uitstekende prestaties. Ze worden daarbij doorlopend voorzien van stroom zodat je altijd de nodige gemoedsrust ervaart. Of je nu de deurbel op stroom houdt met je bestaande deurbelbedrading, via het stopcontact of zelfs via ethernet, we hebben voor elke woonsituatie een geschikte videodeurbel.

Video Doorbell Pro
Video Doorbell Elite
Koop Nu

Videodeurbellen op batterij

Slimme beveiliging voor elk huis. Onze reeks batterijgevoede videodeurbellen kunnen binnen enkele minuten in gebruik worden genomen. Je laadt ze opnieuw op met de bijgeleverde kabel zodat je zeker weet dat je nooit meer iets mist.

Video Doorbell (2de generatie)
Video Doorbell 3
Video Doorbell 3 Plus
Door View Cam
Koop Nu

Hoe het werkt

Detecteer bewegingen wanneer iemand je terrein betreedt.

Ontvang meldingen op je telefoon, tablet of pc.

Zie, hoor en spreek bezoekers in realtime, waar je ook bent.

Ontdek de kracht van Ring in de praktijk

 • Blijf verbonden met je huis
 • Betrap criminaliteit op heterdaad
 • Lieve woorden van onze tevreden gebruikers

  "Ik wil Ring bedanken voor de veiligheid en het comfort, omdat ik weet dat mijn huis veilig is en ik geen pakketten mis die worden afgeleverd."

  Andy Facebook

  "Laatst betrapte ik met mijn Ring-deurbel een man die in mijn auto wilde inbreken. Gelukkig waarschuwde mijn deurbel mij en hij ging ervandoor" 

  Jason W Fox Crossing Police Department

  "Dat extra niveau van beveiliging zorgt voor extra gemoedsrust, omdat je de videobeelden hebt en weet wanneer er iemand bij je woning is."

  Clare Suffolk

  "We zijn net terug van vakantie en het was zo geruststellend dat je je woning in de gaten kunt houden als je weg bent."

  Roy Aberdeenshire

  "Goede beveiliging betekent dat mijn dochter zich thuis veilig en beschermd voelt. Bedankt Ring."

  Andy Bedfordshire

  "Met de mobiele app kan ik, als ik achter in de tuin ben, tegen degene die aan de voordeur staat zeggen dat ik eraan kom!"

  Anna Fife

  "Al met al is onze Ring Camera nu een zeer welkom onderdeel van ons leven geworden. Hij biedt ons gemak, veiligheid en gemoedsrust in een eenvoudig en gebruiksvriendelijk pakket."

  Paul Kent

  "Ik vind onze Ring Doorbell geweldig. Toen ik net terugkwam van de hond uitlaten, heb ik bij de voordeur mijn zoon in Florida gesproken!"

  Lorraine Essex

  "Ik ben zeer onder de indruk van de Ring Doorbell 2. Over alles is nagedacht. In de verpakking vind je alles wat nodig is voor de installatie, configuratie en het activeren van je apparaat. Dit geeft een geweldige gebruikerservaring."

  Amazon-klant

  "Als voormalig slachtoffer van inbraak gebruik ik deze technologie al enige tijd en weet ik niet wat ik zonder zou doen."

  Clare Suffolk

  "We hebben de Ring Video Doorbell 2... Hij heeft ons leven veranderd en veel problemen die ik had, zijn opgelost, waardoor ik me nu veel veiliger voel. De installatie is de beste beslissing die ik ooit heb genomen."

  Elizabeth Brentwood

  "Geweldige beveiligingsmaatregel voor het huis, zou het sterk aanraden."

  Amazon-klant

  veiligheid
  gemak
  een veilig gevoel

  Moeite met kiezen?

  Selecteer eerst je type woning.

  Moeite met kiezen?

  Heeft de deur een kijkgaatje waarop je een deurbel wilt installeren?

  Moeite met kiezen?

  Welk van deze heeft je voorkeur?

  Moeite met kiezen?

  Kies het type voeding. De accu biedt overal flexibele installatie, terwijl de bedrade optie ononderbroken stroom levert via de bestaande deurbelbedrading.

  Moeite met kiezen?

  Welk van deze heeft je voorkeur?

  Moeite met kiezen?

  Zijn er in je huis ethernetkabels aanwezig op de installatielocatie?

  Moeite met kiezen?

  We raden de Video Doorbell (2de) generatie aan (99.00 €), onze nieuwe, verbeterde videodeurbel met geavanceerde bewegingsinstellingen en ingebouwde, oplaadbare batterij, en dat voor dezelfde betaalbare prijs.

  De test opnieuw doen.

  Moeite met kiezen?

  Je hebt Video Doorbell 3 geselecteerd (199.00 €) geselecteerd, een upgrade van onze bestverkopende deurbel met videopreviews van 4 seconden, dual-band wifi en een verwisselbare batterij.

  De test opnieuw doen.

  Moeite met kiezen?

  We raden Video Doorbell Elite (399.00 €) aan, onze professionele deurbel met stroom via ethernet en een strak ontwerp.

  De test opnieuw doen.

  Moeite met kiezen?

  We adviseren onze Video Doorbell Pro met het ultraslanke ontwerp. Deze deurbel heeft personaliseerbare bewegingszones, dual-band wifi, en flexibele voedingsopties. Je hebt keuze tussen de Video Doorbell Pro met vaste bedrading, die bedraad wordt aangesloten en dus altijd stroom heeft, of de Video Doorbell Pro met stekkeradapter, die dankzij de stekkeradapter eenvoudig op het stopcontact is aan te sluiten.

  Moeite met kiezen?

  U heeft geselecteerd Video Doorbell Pro met stekkeradapter (249.00 €).

  De test opnieuw doen.

  Moeite met kiezen?

  U heeft geselecteerd Video Doorbell Pro met vaste bedrading (279.00 €).

  De test opnieuw doen.

  Moeite met kiezen?

  We raden Door View Cam (129.00 €) aan, een compacte videodeurbel die het kijkgaatje van de deur vervangt door slimme beveiliging.

  De test opnieuw doen.
  Ring Protect

  Mis nooit meer iets.

  Haal nog meer uit je Ring-apparaat met Ring Protect voor slechts € 3 per maand per apparaat. Probeer het eerst 30 dagen gratis.[1]

  Opnemen en opslaan
  Maak video's en foto's om gemiste momenten te bekijken, op te slaan en te delen.
  Persoonsherkenning
  Als je persoonsherkenning hebt ingeschakeld, stuurt je apparaat alleen een melding wanneer er een persoon wordt herkend.
  Uitgebreide meldingen
  Dankzij een voorvertoning met foto zie je meteen in de banner wat een melding heeft veroorzaakt, zonder dat je je Ring-app hoeft te openen.
  Flexibele opties
  Kies Basic voor één apparaat voor € 3 per maand (of € 30 per jaar) of kies Plus voor alle apparaten op één adres voor € 10 per maand (of € 100 per jaar).
  Verlengde garantie en 10% korting
  Kies voor een abonnement op Ring Protect Plus om de garantie te verlengen op al je apparaten die op je adres onder de dekking vallen. Bespaar daarnaast 10% op geselecteerde producten via ring.com.[2]

  Privacy als prioriteit.

  We weten hoe belangrijk je privacy en veiligheid zijn. Daarom is elk Ring-product ontworpen om je zelf de controle in handen te geven. Ontdek hier meer over ons privacy- en veiligheidsbeleid.

  Vertrouw op ons. Lees onze veelgestelde vragen.

  Wat zijn de verschillen tussen de Video Doorbell (2de generatie), de Video Doorbell 3, de Video Doorbell 3 Plus, de Door View Cam, de Video Doorbell Pro bedraad, de Video Doorbell Pro met stekkeradapter, en de Video Doorbell Elite?

  Alle videodeurbellen van Ring kunnen meldingen naar je telefoon, tablet en pc sturen wanneer iemand op de deurbel drukt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert. Als je de melding beantwoordt, kun je vanaf elke locatie bezoekers zien, horen en spreken. De belangrijkste verschillen tussen de deurbellen zijn de extra functies en de manier waarop ze stroom ontvangen.

  De Video Doorbell wordt van stroom voorzien door een oplaadbare ingebouwde batterij of kan met vaste bedrading worden aangesloten op een bestaand deurbelsysteem. De deurbel beschikt over 1080p HD-video en Personaliseerbare bewegingszones waarmee je je eigen zones voor bewegingsdetectie kunt instellen en aanpassen. (waardoor je minder onnodige bewegingsmeldingen ontvangt en de batterij van de Video Doorbell langer meegaat.)

  De Video Doorbell 3 wordt van stroom voorzien door een oplaadbare verwisselbare batterij voor eenvoudiger opladen, of kan met vaste bedrading worden aangesloten op een bestaand deurbelsysteem. De Video Doorbell 3 beschikt over alle functies van de Video Doorbell 2, plus dual-band wifi voor 2,4 GHz en 5 GHz (in tegenstelling tot alleen 2,4 GHz op de Video Doorbell 2), voor verbeterde connectiviteit, en Personaliseerbare bewegingszones waarmee je je eigen zones voor bewegingsdetectie kunt instellen en aanpassen (waardoor je minder onnodige bewegingsmeldingen ontvangt en de batterij van de Video Doorbell 3 langer meegaat). De Video Doorbell 3 heeft tevens een verbeterde schroefsterkte, een opnieuw ontworpen en eenvoudig te verwijderen voorpaneel, en een automatische doorbelverbinding waardoor het installeren van de Video Doorbell eenvoudiger is dan ooit.

  De Door View Cam wordt van stroom voorzien door een oplaadbare verwisselbare batterij. In tegenstelling tot andere deurbellen, die meestal aan de zijkant van een deur zijn gemonteerd, kan de Door View Cam direct op de deur worden gemonteerd om een compatibele deurspion te vervangen. De camera beschikt tevens over 1080p HD-video, klopdetectie en Personaliseerbare bewegingszones.

  Slaan de videodeurbellen van Ring mijn video's en foto's op, zodat ik ze later kan bekijken?

  Met een abonnement op Ring Protect worden video's die door de deurbel zijn opgenomen maximaal 30 dagen in je Ring-account opgeslagen. Je kunt ze dan op elk moment terugkijken.

  Bekijk hier meer informatie over Ring Protect.

  Vastgelegde foto's worden maximaal zeven dagen opgeslagen in je Ring-account. Alle Ring Video Doorbells worden geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect.[1] Tijdens of na een proefperiode kun je een Ring Protect-abonnement aanschaffen om je video's en foto's op te slaan. [Foto's maken is momenteel beschikbaar op deze apparaten.]

  Kan ik mijn video's en foto's met anderen delen?

  Met een Ring Protect-abonnement kun je je video's en foto's met anderen delen, bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie en de politie. Bij elke Ring Video Doorbell krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect. Je kunt op elk gewenst moment kiezen voor een abonnement op Ring Protect om video's die je hebt opgenomen met Video Doorbell op te slaan, opnieuw te bekijken en te delen. Je begint pas met betalen aan het einde van de gratis proefperiode.

  Bekijk hier meer informatie over Ring Protect.

  Wat is Ring Protect?

  Ring Protect is een uitgebreide service die opnamen, opslag en delen van video's activeert voor de Video Doorbell 3. Ook profiteer je van andere extra's. Er zijn twee soorten Ring Protect: Basic en Plus.

  Met Ring Protect Basic kun je video's en foto's van afzonderlijke deurbellen en camera's van Ring opnemen en delen. Al je video's worden maximaal 30 dagen en foto's 7 dagen in je Ring-account opgeslagen, zodat je kunt controleren wat je hebt gemist en belangrijke video's kunt delen. Ring Protect Basic-abonnementen zijn al verkrijgbaar vanaf slechts €3.00 per apparaat per maand. Ring Protect Basic dekt slechts één apparaat.

  Een Ring Protect Plus-abonnement maakt je woning nóg veiliger. Inclusief opnemen en delen van video's en foto's voor een onbeperkt aantal deurbellen en camera's van Ring bij jou thuis.

  Heb je nog vragen?
  1. De gratis proefperiode is niet van toepassing op locaties met een bestaand Ring Protect Plus-abonnement.

  2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zie Ring Protect-abonnementen voor meer informatie.