Gemoedsrust — zowel binnen als buiten — met de buitensirene van Ring Alarm.

Gemoedsrust — zowel binnen als buiten — met de buitensirene van Ring Alarm.

Bij Ring vinden we de feedback van klanten belangrijk. We innoveren onze producten doorlopend, en feedback is essentieel om onze apparaten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Anders gezegd: je feedback is een onderdeel van ons gehele proces — bouwen, ontwikkelen en luisteren.

Beter aanpasbaar aan je behoeften

Met de introductie van Ring Alarm hebben we  volledige thuisbeveiliging eenvoudiger gemaakt dan ooit. Dure beveiligingssystemen met complexe installatieprocessen en langlopende verplichtingen hebben hun tijd gehad. Je kunt nu een volledig gepersonaliseerd en betaalbaar thuisbeveiligingssysteem samenstellen, passend bij je woning en leeftstijl.

We keken natuurlijk zoals altijd uit naar reacties van Ring Alarm-gebruikers. Naar aanleiding van de ontvangen feedback creëerden we nog beter aanpasbare oplossingen waarmee je je beveiligingssysteem kunt personaliseren.

Een van deze oplossingen kun je vanaf nu bestellen. 

Extra zichtbaarheid voor extra beveiliging

Velen van jullie gaven aan dat jullie een optie wilden die de gebruikers op de hoogte stelt wanneer het Ring Alarm-beveiligingssysteem wordt geactiveerd. Dat kan nu: de buitensirene van Ring Alarm is een zichtbare en hoorbare oplossing voor buiten, die ook nog eens kan worden gepersonaliseerd.

De sirene is instelbaar en kan worden bediend via de Ring-app. Bovendien geven de ingebouwde ledlampen van de buitensirene rood licht wanneer Ring Alarm wordt geactiveerd, om zo jou en je buren te alarmeren. Met de nachtverlichting die beschikbaar is met de toevoeging van een willekeurige secundaire stroombron, kun je de sirene zien als een alledaags beveiligingsbord, dat na zonsondergang wit oplicht voor extra zichtbaarheid voor extra beveiliging. 

Je kunt de buitensirene van Ring nu tot 14 april bestellen via Ring.com en Amazon voor de introductieprijs van € 49.

Breid je Ring van beveiliging uit

Om de buitensirene van Ring Alarm te gebruiken is een basisstation van Ring Alarm vereist. Ook zijn er ontwikkelingen op dat gebied geweest: de buitensirene van Ring Alarm werkt naadloos samen met je Ring Alarm, of je nu het beveiligingssysteem van de eerste of tweede generatie hebt.

Wacht even, een nieuwe generatie? Inderdaad, je kunt vandaag nog via Amazon een voorbestelling plaatsen voor Ring Alarm (2de generatie), of je kunt je aanmelden op Ring.com om een melding te krijgen wanneer Ring Alarm (2de generatie) beschikbaar is.

Wat is er nieuw, vraag je je misschien af?

Nou, het Ring Alarm (2de generatie) heeft een nieuw, slank ontwerp dat in elk huis past, een nieuwe look voor het bedieningspaneel, en opnieuw ontworpen, kleinere sensoren voor een makkelijkere installatie. Het is ook opnieuw vormgegeven om eenvoudig toegang te krijgen tot belangrijke beveiligingsfuncties. Je kunt nu bijvoorbeeld het alarm rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel laten afgaan. En dankzij de geassisteerde bewaking bij het Ring Protect Plus-abonnement kun je nu met de noodknoppen op het bedieningspaneel via één tik drie aangewezen noodcontacten waarschuwen bij brand of een medisch noodgeval.

Met de knoppen voor de diverse standen kun je het alarm via het bedieningspaneel naar wens eenvoudig instellen op de stand Uitgeschakeld, Thuis of Weg. Je kunt al je Ring-apparaten op dezelfde manier aansluiten als met ons oorspronkelijke Ring Alarm, om zo te profiteren van extra beveiliging. Met de stand Uitgeschakeld kun je bijvoorbeeld al je Ring-apparaten uitschakelen, zodat je zeker weet dat je videodeurbel of camera's geen beweging detecteren. De stand Thuis is handig als je bijvoorbeeld naar bed gaat en je alleen de omgeving rond het huis wilt beveiligen.

Natuurlijk veranderen sommige dingen nooit: Ring Alarm (2de generatie) is nog steeds betaalbaar, zonder verplichtingen, en vereist geen professionele installatie, boren of permanente aanpassingen aan je huis.

Klaar om aan de slag te gaan en de beveiliging van je hele huis uit te breiden? Profiteer van deze bundels voor een slim beveiligingssysteem die bij je opzet past.

Deel dit artikel