Laat je huis voor je werken.

Laat je huis voor je werken.

We gebruiken ons huis nu op een andere manier dan vroeger. Soms komen we er tot rust, soms gebruiken we het als kantoor of een speelkamer. Het lijkt dan ook logisch dat veel mensen kiezen voor het gemak van complete thuisbeveiligingssystemen. Zo kunnen ze zich richten op het werk dat gedaan moet worden.

Omdat we graag het gemak van slimme beveiliging met meer mensen delen, kun je de komende twee weken besparen op geselecteerde Ring-apparaten. 

Benieuwd naar hoeveel gemak je van slimme beveiliging kunt hebben? We nemen je graag mee in die beleving!

Wees als eerste op de hoogte

Veel Ring-gebruikers lieten ons weten dat ze graag een optie wilden om gebruikers op de hoogte te stellen wanneer het beveiligingssysteem wordt geactiveerd. Dit namen we ter harte en daarom hebben we voor  Ring Alarm (2de generatie) en de buitensirene van Ring Alarm zo ontworpen dat je nu anderen kunt waarschuwen in geval van nood.

Je kunt Ring Alarm gebruiken zoals bij je eigen omstandigheden en levensstijl past. Zo heeft de contactsensor van Ring Alarm een verwijderbare, smalle magneet voor eenvoudige plaatsing op elke deur of elk raamkozijn in je huis, zodat je direct mobiele meldingen ontvangt zodra een deur of raam wordt geopend. Met de contactsensoren van Ring Alarm ben je altijd als eerste op de hoogte wanneer een van de kinderen naar buiten glipt terwijl je vastzit in een vergadering.

Als je nog steeds vastzit in die vergadering en je wilt controleren of de kinderen hun huiswerk doen, kun je beelden van de kleine, krachtige Indoor Cambekijken. Ring Alarm (2de generatie) en Ring Indoor Cam zijn nu als bundel verkrijgbaar op Ring.com, zodat je meteen aan de slag kunt.

Vermaak van je huisdier

We ontdekten dat mensen met hun beveiligingscamera's hun huisdieren in de gaten houden en te controleren of de bloemen in de achtertuin niet wegkwijnen op warme dagen.

Ring Stick Up Cams - verkrijgbaar in de opties Battery en Wired, kunnen vrijwel overal worden geplaatst. Deze camera's zijn ideaal om te controleren of de hond in de woonkamer je de bank niet ruïneert terwijl je de was doet. 

Als je op een drukke dag geen tijd hebt voor zo'n extra lange middagwandeling die jij en je hond allebei zo heerlijk vinden, kun je hem tenminste in de gaten houden terwijl hij in de achtertuin speelt. Ring Spotlight Cam - ook verkrijgbaar in de opties Battery en Wired - geeft je dag en nacht scherpe beelden. Bonus: als je verdachte bezoekers tegenkomt bij je huis, kun je de ingebouwde beveiligingssirene gebruiken om ze te verjagen. 

Haal je pakket later op

Wat je ook doet, pakketjes lijken altijd bezorgd te worden als je niet thuis bent. Dat is geen probleem meer met onze videodeurbellen, want daarmee zie je vanaf elke locatie wie er voor je deur staat. 

Met de Ring Video Doorbell Pro 2 — in een slank ontwerp vol fantastische functies — kun je met een luchtkaartweergave zien wanneer en waar een bewegingsgebeurtenis begint, dankzij 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief. Ben je op zoek naar een oplossing voor in je stopcontact, dan is de Ring Video Doorbell Pro met stekkeradapter een goede optie. Het ultraslanke ontwerp en verwisselbare voorpanelen geven de videodeurbel een luxe afwerking die altijd past bij de stijl van je woning.

Welke videodeurbel je ook kiest, vanaf nu kan je de bezorger gewoon vragen de pakketten bij de buren af te leveren of bij de voordeur te laten staan, zodat je je bestelling later mee naar binnen kunt nemen. 

Wil je je huis voor je laten werken? Ontdek nu het gemak van de complete thuisbeveiliging en bespaar op geselecteerde apparaten.

Deel dit artikel