Ontdek een nieuwe standaard in bewegingsdetectie.

Ontdek een nieuwe standaard in bewegingsdetectie.

Bij goede beveiliging is het belangrijk om een volledig beeld te hebben van wat er thuis gebeurt. Bij Ring werken we doorlopend aan betere technologie en functionaliteiten om je meer informatie en gemoedsrust te kunnen geven. Alles staat ten dienste van onze missie om buurten veiliger te maken.

Krijg een vollediger beeld van wat er thuis gebeurt

Na bijna drie jaar hard werken met het team van Ring introduceren we twee gloednieuwe functies: 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief. 

Deze functies zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huisbeveiliging en verkrijgbaar op de nieuwe Ring Video Doorbell Pro 2, onze nieuwe bedrade deurbel. Samen geven deze functies je meer context van wanneer en waar er beweging op je terrein is. Het zijn logische volgende stappen in huisbeveiliging - want hoe meer informatie je hebt, hoe sneller je actie kunt ondernemen.

Dit zijn de voordelen voor jou

Met 3D-bewegingsdetectie kun je de specifieke drempel voor 3D-bewegingsdetectie aanpassen, waarna je Ring Video Doorbell Pro 2 video vastlegt wanneer iemand die drempel overschrijdt. Radarsensoren bepalen wanneer een object de virtuele drempel oversteekt door de specifieke afstand en hoek tot de camera te meten. Samen met traditionele Ring-functies zoals personaliseerbare bewegingszones en privacyzones is het nu makkelijker om je apparaat zo in te stellen om meer specifieke, relevantere bewegingsmeldingen te krijgen voor de gebeurtenissen op je terrein die jij het belangrijkst vindt.

3D-bewegingsdetectie zorgt ook voor zicht vanuit vogelperspectief, zodat je vanuit de lucht precies kunt zien waar en wanneer een bewegingsgebeurtenis is ontstaan. Ongeacht of je deze nu rechtstreeks bekijkt of terugkijkt (met een Ring Protect-abonnement), je ziet in de app het beeld, waarin ook de beweging is weergegeven door grijze stippen die oplichten.

Met 3D-bewegingsdetectie en vogelpersectief krijg je meer controle en context, waardoor je nog beter weet wat er zich thuis afspeelt. 

Zo profiteer je van deze nieuwe functies

3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief zullen beide beschikbaar zijn voor de Ring Video Doorbell Pro 2, de nieuwste premium, bedrade deurbel van Ring. In livebeeld zie je beeld-in-beeld het bad uitgestippeld vanuit vogelperspectief. Als je een Ring Protect-abonnement hebt, kun je de volledige video- en vogelperspectiefweergave terugkijken die op de Ring Video Doorbell Pro 2 is opgenomen.

Ik ben heel blij met deze nieuwe mogelijkheden, waarmee we vanuit Ring meteen de lat voor bewegingsdetectie hoger leggen. We blijven ernaar streven om je meer veiligheid en gemoedsrust te bieden.

Deel dit artikel