Huisbeveiliging, een zaak voor het hele gezin.

Huisbeveiliging, een zaak voor het hele gezin.

We hebben je onlangs laten kennismaken met Jamie en zijn gezin. We vertelden hoe Jamie zijn Ring-apparaat gebruikte om zijn zoon met kerst te verrassen. Nadat Jamie's ouders, Reg en Linda uit Schotland, zagen hoe nuttig en handig een Ring Video Doorbell was voor hun zoon, gingen ze zelf op zoek naar slimme beveiliging voor hun huis. 

Dat ging als volgt.

Pakketjes op tijd laten arriveren

Het stel begon met een eigen Ring Video Doorbell Pro. Ze ontdekten al snel dat een videodeurbel voor gemoedsrust zorgt, en dat je bovendien zeker weet of pakketjes op tijd en veilig worden afgeleverd.

"Dankzij Ring hoeft onze pakketbezorger geen briefjes te schrijven of pakketten terug te brengen naar het depot."

Bovendien hebben Reg en Linda een Chime geïnstalleerd en gekoppeld aan hun Ring Video Doorbell Pro, zodat ze nog gemakkelijker en overal in huis waarschuwingen kunnen horen.

"Sommige pakketbezorgers bellen niet aan, maar kloppen op de deur. Maar de Chime laat het ons weten als er beweging is bij de deur is, zelfs als er niet op de bel wordt gedrukt. En onze woonkamer bevindt zich achter in het huis. Soms dacht ik dat er misschien wel zacht werd aangeklopt. Het is dus ook vanuit dat oogpunt erg handig."

Het duurde niet lang voordat het stel meer slimme beveiligingsapparaten van Ring installeerde: "We hebben ons systeem uitgebreid met een Ring Alarm en een Floodlight Cam in de achtertuin." 

In de gaten houden wat belangrijk is

Gemak is het belangrijkste voor de twee - zoals de mogelijkheid om in de gaten te houden wat voor hen belangrijk is, waar ze ook zijn. Reg en Linda brengen veel tijd door in hun achtertuin en zorgen met liefde voor hun planten. Met Ring kunnen ze via hun Floodlight Cam hun bloemen en struiken in de gaten te houden als ze op vakantie zijn.

Dus tijdens hun zomervakantie kunnen Reg en Linda een oogje in het zeil houden op hun kostbare tuin, en weten ze zeker of alles nog in orde is. Als het er wat droog uitziet, kunnen ze iemand vragen om water te geven als ze er zelf niet zijn.

"We gaan elk jaar naar Frankrijk met onze caravan. Dat is onze grote vakantie. Dit werkt heel fijn, want als we weg zijn en het erg warm is, kunnen we Jamie water laten geven."

Wil je net als Reg en Linda een eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem voor het hele huis dat perfect bij je past? Ga dan vandaag nog aan de slag.

Deel dit artikel