Winkelwagen (
0
)
Nu kopen
Stick Up Cam
Vanaf 199.00 €

Stick Up Cam

Is overal. Ziet alles.

1080p HD-video

Tweerichtingsspraak

Voor binnen en buiten

Bewegingsgeactiveerde meldingen

Houd alles in de gaten. Waar je ook bent.

Op kantoor, op straat of aan de andere kant van de wereld: de gloednieuwe Stick Up Cam zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent met thuis - waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Ontvang direct mobiele meldingen en livebeeld in HD. Ook heeft de Stick Up Cam tweerichtingsspraak.

Gebruik hem waar het je uitkomt.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met onze veelzijdigste camera ooit.

Beveiliging van binnen.
En buiten.
In regen.
Of zonneschijn.

Gebruik hem waar het je uitkomt.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met onze veelzijdigste camera ooit.

Beveiliging van binnen.
En buiten.
Voor grote kamers.
En kleine ruimten.
In regen.
Of zonneschijn.

Kies een Stick Up Cam die werkt voor jou.

We helpen je aan de ideale oplossing voor jou en je huis.

Stick Up Cam Wired

  • Altijd stroom via micro-USB of ethernet
  • Veelzijdige verbindingsmogelijkheden via wifi of ethernet
  • Aanpasbare bewegingsdetectie

Meer informatie

Stick Up Cam Battery

  • Draadloos en dus overal te plaatsen
  • Eenvoudig op te laden dankzij de verwisselbare batterij
  • Aan te sluiten op een zonnepaneel van Ring om makkelijk op te laden

Meer informatie

Stick Up Cam Solar

  • Inclusief zonnepaneel voor continu opladen
  • Dag en nacht stroom na een paar uur in zonlicht
  • Inclusief verwisselbare, oplaadbare batterij als je toch extra stroom nodig hebt

Meer informatie

Slimme beveiliging op elke hoek

Plaats hem op een vlakke ondergrond naar keuze en verplaats hem als het nodig is, of gebruik de verstelbare montagebeugel om de camera op een vaste plek te bevestigen. In elke verpakking zit alles wat je nodig hebt om je camera snel en op elke locatie in te stellen.

Bekijk hoe het werkt

Extra gemoedsrust met
de Ring Protect Plans.

Met het Ring Protect Basic-abonnement kun je de video's die door je Stick Up Cam zijn gemaakt opslaan en opnemen. Activeer je abonnement om je video's te downloaden en te bekijken wanneer je wilt, of deel ze met buren, vrienden en familie.
En dat allemaal voor slechts 3 €  per maand.

Wil je nog meer bescherming? Kies voor een upgrade naar Ring Protect Plus voor exclusieve voordelen, waaronder het opslaan van video's voor een onbeperkt aantal Ring-apparaten per adres!

Meer informatie

‘Alexa, toon livebeeld
van de Stick Up Cam.’

Profiteer van slimme beveiliging die je met je stem activeert: koppel de Stick Up Cam aan de Echo Spot/Alexa en vraag om livebeeld terwijl je op de bank zit. Wil je zien wie eraan komt? Vraag het gewoon aan Alexa.

Haal onze veelzijdigste camera ooit in huis.

Bedraad
Batterij
Zonne-energie

Meestgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Stick Up Cam Battery, de Stick Up Cam Solar en de Stick Up Cam Wired?

Het belangrijkste verschil is de manier waarop elk apparaat stroom ontvangt en verbinding maakt met internet.

De Stick Up Cam Battery werkt op een oplaadbare batterij en maakt via wifi verbinding met internet. De Stick Up Cam Solar maakt ook via wifi verbinding met internet en heeft daarnaast een zonnepaneel om de batterij op te laden. De Stick Up Cam Wired biedt meerdere opties voor stroom en internet. De Stick Up Cam Wired kan verbinding maken met internet via wifi of ethernet en ontvangt stroom via een stekker of via ethernetkabel (PoE-adapter los verkrijgbaar).

Een ander verschil zit hem in de manieren om bewegingen te detecteren. Zowel de Stick Up Cam Battery als Stick Up Cam Solar heeft instelbare bewegingsdetectie, met diverse zones. De Stick Up Cam Wired biedt aanpasbare bewegingsdetectie, die je nog verder kunt personaliseren.

Wat is het verschil tussen de Stick Up Cam en de Spotlight Cam?

De Stick Up Cam is een veelzijdige oplossing voor binnen en buiten. Dankzij de verstelbare montagebeugel kun je je apparaat op elke vlakke ondergrond plaatsen, zodat je op andere momenten de Stick Up Cam weer kunt verplaatsen als dat zo uitkomt. Je kunt het apparaat ook aan een muur of plafond bevestigen.

De Spotlight Cam is een beveiligingscamera met led-strips, geschikt voor gebruik buitenshuis. Hiermee houd je alles rondom je huis op elk moment van de dag scherp in de gaten. De camera heeft een stevige montagebeugel waarmee je het apparaat aan elke muur, aan elk plafond en op elke andere plek kunt bevestigen.

De Stick Up Cam Battery en de Spotlight Cam Battery werken beide op een verwisselbare batterij. Bovendien zijn ze compatibel met een zonnepaneel van Ring. De Stick Up Cam Solar en de Spotlight Cam Solar worden beide geleverd met een zonnepaneel en een batterij. De Stick Up Cam Wired en de Spotlight Cam Wired verschillen echter licht in stroomtoevoer. De Stick Up Cam Wired en de Spotlight Cam Wired kunnen beide op een gewoon stopcontact worden aangesloten, maar de Stick Up Cam Wired biedt daarnaast ook een optie voor ethernetstroom (PoE-adapter inbegrepen).

Slaat de Stick Up Cam mijn video's op, zodat ik deze later kan bekijken?

Met een Ring Protect Plan worden video's die door je Stick Up Cam zijn vastgelegd maximaal 30 dagen in je Ring-account opgeslagen. Je kunt ze dan op elk moment terugkijken. Bij alle Stick Up Cam-modellen krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect Basic. Je kunt er na 30 dagen voor kiezen om een Ring Protect Basic-abonnement te nemen om je video's op te slaan.

Tik hier voor meer informatie over Ring Protect Plans.

Kan ik mijn video's met anderen delen?

Met een Ring Protect-abonnement kun je je video's met iedereen delen - inclusief je buren, vrienden, familieleden en de politie. Bij alle Stick Up Cam-modellen krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect Basic. Je kunt na 30 dagen kiezen voor een abonnement om alle video's die door de Stick Up Cam zijn vastgelegd op te slaan, te bekijken en te delen.

Tik hier voor meer informatie over Ring Protect Plans.

Wat is een Ring Protect Plan?

Ring Protect Plans zijn een extra service waar je voor kunt kiezen om meer uit je Ring-apparaten te halen. Er zijn twee soorten Ring Protect Plans: Basic en Plus.

Met Ring Protect Basic kun je video's opnemen en delen van afzonderlijke Ring-deurbellen en -camera's. Al je video's worden maximaal 30 dagen in je Ring-account opgeslagen, waar je de video's kunt bekijken en delen wanneer het je uitkomt. Ring Protect Basic is er al vanaf 3 € per apparaat per maand.

Het Ring Protect Plus-abonnement maakt je woning nóg veiliger. Hiermee kun je voor een onbeperkt aantal videodeurbellen en camera's per adres de video's opnemen en delen. Bovendien profiteer je van verlengde garantie en exclusieve kortingen. Ring Protect Plus-abonnementen zijn al verkrijgbaar vanaf 10 € per adres per maand.

Tik hier voor meer informatie over Ring Protect Plans.

Bedankt voor je bezoek! De chat is beschikbaar van maandag tot en met zondag tussen 8.00 en 20.00 uur (CET).
Testing from developer - 11/12