Videodeurbellen van Ring

Er gebeurt een
hoop bij je voordeur.

Een deurbel voor ieder huis.

Bungalow, flat, terras, twee onder een kap. Huur- of koopwoning, Ring heeft de oplossing voor elke deur.

Videodeurbellen op batterij

Slimme beveiliging voor elk huis. Onze reeks batterijgevoede videodeurbellen kunnen binnen enkele minuten in gebruik worden genomen. Je laadt ze opnieuw op met de bijgeleverde kabel zodat je zeker weet dat je nooit meer iets mist.

Bestel nu

Bedrade videodeurbellen

Onze stijlvolle, bedrade videodeurbellen bieden zowel gemak als uitstekende prestaties. Ze worden daarbij doorlopend voorzien van stroom zodat je altijd de nodige gemoedsrust ervaart. Of je nu de deurbel op stroom houdt met je bestaande deurbelbedrading, via het stopcontact of zelfs via ethernet, we hebben voor elke woonsituatie een geschikte videodeurbel.

Bestel nu

Hoe het werkt

Detecteer bewegingen wanneer iemand je terrein betreedt.

Ontvang meldingen op je telefoon, tablet of pc.

Zie, hoor en spreek bezoekers in realtime, waar je ook bent.

Ontdek de kracht van Ring in de praktijk.

Wat gebeurt er wanneer Ring op wacht staat?
Bekijk deze video's van echte Ring-gebruikers om erachter te komen.

Lieve woorden van onze tevreden gebruikers

"Ik wil Ring bedanken voor de veiligheid en het comfort, omdat ik weet dat mijn huis veilig is en ik geen pakketten mis die worden afgeleverd."

Andy Facebook

"Laatst betrapte ik met mijn Ring-deurbel een man die in mijn auto wilde inbreken. Gelukkig waarschuwde mijn deurbel mij en hij ging ervandoor" 

Jason W Fox Crossing Police Department

"Dat extra niveau van beveiliging zorgt voor extra gemoedsrust, omdat je de videobeelden hebt en weet wanneer er iemand bij je woning is."

Clare Suffolk

"We zijn net terug van vakantie en het was zo geruststellend dat je je woning in de gaten kunt houden als je weg bent."

Roy Aberdeenshire

"Goede beveiliging betekent dat mijn dochter zich thuis veilig en beschermd voelt. Bedankt Ring."

Andy Bedfordshire

"Met de mobiele app kan ik, als ik achter in de tuin ben, tegen degene die aan de voordeur staat zeggen dat ik eraan kom!"

Anna Fife

"Al met al is onze Ring Camera nu een zeer welkom onderdeel van ons leven geworden. Hij biedt ons gemak, veiligheid en gemoedsrust in een eenvoudig en gebruiksvriendelijk pakket."

Paul Kent

"Ik vind onze Ring Doorbell geweldig. Toen ik net terugkwam van de hond uitlaten, heb ik bij de voordeur mijn zoon in Florida gesproken!"

Lorraine Essex

"Ik ben zeer onder de indruk van de Ring Doorbell 2. Over alles is nagedacht. In de verpakking vind je alles wat nodig is voor de installatie, configuratie en het activeren van je apparaat. Dit geeft een geweldige gebruikerservaring."

Amazon-klant

"Als voormalig slachtoffer van inbraak gebruik ik deze technologie al enige tijd en weet ik niet wat ik zonder zou doen."

Clare Suffolk

"We hebben de Ring Video Doorbell 2... Hij heeft ons leven veranderd en veel problemen die ik had, zijn opgelost, waardoor ik me nu veel veiliger voel. De installatie is de beste beslissing die ik ooit heb genomen."

Elizabeth Brentwood

"Geweldige beveiligingsmaatregel voor het huis, zou het sterk aanraden."

Amazon-klant

veiligheid
gemak
een veilig gevoel
Ring Protect

Mis nooit meer iets.

Haal nog meer uit je Ring-apparaat met Ring Protect voor slechts € 3.99 per maand per apparaat. Probeer het eerst 30 dagen gratis.[1]

Nu aanmelden
Opnemen en opslaan

Maak video's en foto's om gemiste momenten te bekijken, op te slaan en te delen.

Persoons- en pakketmeldingen

Ontvang direct een melding wanneer een persoon wordt gedetecteerd op je terrein of wanneer er binnen je gekozen gebied een pakket wordt gedetecteerd. Sla de gebeurtenis op en deel deze rechtstreeks vanuit de Ring-app.

Uitgebreide meldingen

Dankzij een voorvertoning met foto zie je meteen in de banner wat een melding heeft veroorzaakt, zonder dat je je Ring-app hoeft te openen.

Flexibele opties

Kies Basic voor één apparaat voor € 3.99 per maand (of € 39.99 per jaar) of kies Plus voor alle apparaten op één adres voor € 10 per maand (of € 100 per jaar).

Verlengde garantie en 10% korting

Bespaar 10% op geselecteerde producten op Ring.com met een abonnement op Ring Protect. Kies voor Ring Protect Plus om de garantie op al je huidige gedekte apparaten te verlengen.

Privacy als prioriteit.

We weten hoe belangrijk je privacy en veiligheid zijn. Daarom is elk Ring-product ontworpen om je zelf de controle in handen te geven. Ontdek hier meer over ons privacy- en veiligheidsbeleid.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende videodeurbellen?

Alle videodeurbellen van Ring kunnen een melding sturen naar je telefoon, tablet en pc wanneer iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingsdetectoren activeert. Beantwoord je een melding, dan kun je bezoekers vanaf elke locatie zien, horen, en met hen spreken. Het grootste verschil tusen de diverse deurbellen, naast de specifieke functionaliteiten, is hoe ze van stroom worden voorzien.

De Video Doorbell wordt gevoed door een ingebouwde, oplaadbare batterij. De deurbel kan daarnaast bedraad worden aangesloten op bestaande deurbelbedrading. De videodeurbel beschikt over 1080p HD-video en personaliseerbare bewegingszones, waarbij je je eigen bewegingsgebieden kunt aanmaken en aanpassen (dit voorkomt onnodige bewegingsmeldingen en spaart de batterij van de videodeurbel).

De Battery Video Doorbell Plus biedt zicht van top tot teen, zodat je vanaf je deur meer kunt zien en je beter zicht hebt op bezoekers en pakketjes. Met 1536p HD-video krijg je een helderder beeld van wat er gebeurt en zelfs in het donker kun je alles zien dankzij nachtzicht in kleur. De Battery Video Doorbell Plus werkt op een verwisselbare batterij en beschikt ook over tweerichtingsspraak, geavanceerde bewegingsdetectie, aanpasbare privacy-instellingen en nog veel meer.

De Battery Video Doorbell Pro is onze meest geavanceerde draadloze videodeurbel, voorzien van professionele functies als verbeterde HD-video, zicht van top tot teen, nachtzicht in kleur en zicht bij weinig licht. Zo krijg je nog scherper in beeld wat er overdag of 's nachts bij je deur gebeurt. De Battery Video Doorbell Pro beschikt ook over 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief. Hiermee bekijk je onder meer op een luchtkaartweergave van je terrein waar bezoekers vandaan zijn gekomen.

De Video Doorbell 3 werkt op een verwisselbare, oplaadbare batterij en is ook aan te sluiten op de bestaande deurbelbedrading. Het heeft alle voordelen van de Video Doorbell 2, met daarbij dual-band wifi op 2,4 en 5 GHz (ten opzichte van alleen 2,4GHz voor de Video Doorbell 2) voor verbeterde connectiviteit, en personaliseerbare bewegingzones om zelf je gebieden voor bewegingsdetectie aan te maken (voor minder valse meldingen en om meer uit je batterij voor de Video Doorbell 3 te halen). De Video Doorbell 3 heeft ook extra stevige schroeven, een nieuw ontwerp om je voorpaneel makkelijker te vervangen, en de deurbel verbindt automatisch met je Chime, zodat installatie nog makkelijker verloopt.

De Video Doorbell 4 werkt op een oplaadbare batterij die eenvoudig is op te laden, en is ook aan te sluiten op de bestaande deurbelbedrading. Het heeft alle voordelen van de Ring Video Doorbell 3, aangevuld met Pre-Roll in kleur. Pre-Roll in kleur laat je tot 4 seconden beeldmateriaal zien van wat er aan een bewegingsmelding voorafging.

De Door View Cam wordt van stroom voorzien dankzij een oplaadbare, verwisselbare batterij. In tegenstelling tot andere deurbellen, die vaak aan een deurpost of naast een deur worden gemonteerd, kan de Door View Cam op je deur worden geplaatst als vervanging van je deurspion. De Door View Cam heeft 1080p HD-video, klopdetectie, en personaliseerbare bewegingszones.

De Video Doorbell Wired kan voor continue stroomtoevoer worden gekoppeld aan bestaande deurbelbedrading, zodat je beveiliging altijd werkt wanneer je het nodig hebt. Dankzij livebeeld en tweerichtingsspraak kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met wie er voor je deur staat. Configureer alles in de Ring-app, kies voor een Chime of koppel de videodeurbel aan een Alexa-apparaat, en je hoort binnen ook wanneer er iemand langskomt.

De Video Doorbell Pro kan voor continue stroomtoevoer worden gekoppeld aan bestaande deurbelbedrading. Deze videodeurbel heeft 1080p HD-video, dual-band wifi, een slank ontwerp, en personaliseerbare bewegingszones, waarbij je je eigen bewegingsgebieden kunt aanmaken en aanpassen.

De Bedrade videodeurbel Pro heeft 1536p HD-video met zicht van top tot teen, tweerichtingsspraak, 3D-bewegingsdetectie, zicht vanuit vogelperspectief, verbeterde dual-band wifi, en personaliseerbare privacyinstellingen. Met de DIN-rail-transformator kun je de deurbel bedraad aaansluiten op de bestaande deurbelbedrading, of je sluit hem aan op het stopcontact met behulp van de stekkeradapter van Ring.

De Video Doorbell Elite maakt voor stroom en internet gebruik van Power Over Ethernet (PoE). Het verzonken ontwerp past uitstekend bij moderne woningen. Ook heeft deze videodeurbel personaliseerbare bewegingszones en 1080p HD-video.

Slaan de videodeurbellen van Ring mijn video's en foto's op, zodat ik ze later kan bekijken?

Met een abonnement op Ring Protect worden video's die door de deurbel zijn opgenomen tot 180 dagen in je Ring-account opgeslagen (de standaardopslagtijd is 30 dagen). Je kunt je video's terugkijken wanneer je wilt.

Bekijk hier meer informatie over Ring Protect.

Vastgelegde foto's worden maximaal zeven dagen opgeslagen in je Ring-account. Alle Ring Video Doorbells worden geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect.[1] Tijdens of na een proefperiode kun je een Ring Protect-abonnement aanschaffen om je video's en foto's op te slaan. [Foto's maken is momenteel beschikbaar op deze apparaten.]

Kan ik mijn video's en foto's met anderen delen?

Met een Ring Protect-abonnement kun je je video's en foto's met anderen delen, bijvoorbeeld met buren, vrienden, familie en de politie. Bij elke Ring Video Doorbell krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect. Je kunt op elk gewenst moment kiezen voor een abonnement op Ring Protect om video's die je hebt opgenomen met Video Doorbell op te slaan, opnieuw te bekijken en te delen. Je begint pas met betalen aan het einde van de gratis proefperiode.

Bekijk hier meer informatie over Ring Protect.

Wat is Ring Protect?

Ring Protect Plans zijn een extra service waar je voor kunt kiezen om meer uit je Ring-apparaten te halen. Er zijn twee soorten Ring Protect Plans: Basic en Plus.

Ring Protect Basic activeert opslag en delen van video-opnames en foto's voor één Ring-apparaat. Het slaat je video's tot 180 dagen op in je Ring-account, foto's tot 7 dagen. Zo kun je terugkijken wat je hebt gemist en delen wat je belangrijk vindt. Ring Protect Basic is er al vanaf € 3,99 per maand en dekt één apparaat.

Een Ring Protect Plus-abonnement maakt je woning nóg veiliger. Hiermee kun je video's en foto's voor een onbeperkt aantal Ring-apparaten per adres opslaan en delen. Bovendien krijg je 10% korting op andere Ring-producten, en meer. Ring Protect Plus-abonnementen zijn er al vanaf €10,00 per adres per maand.

Heb je nog vragen?
  1. De gratis proefperiode is niet van toepassing op locaties met een bestaand Ring Protect Plus-abonnement.

  2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zie Ring Protect-abonnementen voor meer informatie.