Beveiligingscamera's van Ring

Maak kennis met de Pro-serie van Ring, ons meest geavanceerde camera-assortiment.

Overal slimme beveiliging.

Beveiligingscamera's voor binnen

Zie met de Indoor Camera (2de generatie) live in 1080p HD-video wat er thuis gebeurt en wat je huisdieren uitspoken. Praat met tweerichtingsspraak met wie er voor de camera staat of houd tijdelijk alles privé met de handmatige privacykap: deze schakelt de Indoor Camera (2de generatie) uit totdat je hem weer nodig hebt.

Bestel nu

Beveiligingscamera's voor buiten zonder verlichting

Voeg buiten beveiliging toe waar je die nodig hebt met de flexibele Stick Up Cam. Of je nu kiest voor stroom via een batterij, stekker of zonne-energie, er is een Stick Up Cam voor vrijwel elke situatie.

Bestel nu

Buitencamera's met schijnwerpers

Dankzij de bewegingsgeactiveerde schijnwerpers en een sirene kun je de bescherming rond je huis verbeteren met de Spotlight Cam Plus of Floodlight Cam Plus. Dankzij de 3D-bewegingsdetectie, zicht vanuit vogelperspectief en 1080p HD-video met HDR haal je met de Spotlight Cam Pro of Floodlight Cam Pro professionele beveiliging in huis waarmee je buiten beter in beeld krijgt.

Bestel nu

Wat je met camera's kunt doen.

Krijg een melding als je camera beweging detecteert.

Bekijk livebeeld met op elk gewenst moment wat er zich thuis afspeelt.

Gebruik tweerichtingsspraak om te spreken met wie er voor de camera staat.

Zie de beveiligingscamera's van Ring in actie.

Wat gebeurt er wanneer Ring op wacht staat?
Bekijk deze video's van echte Ring-gebruikers om erachter te komen.

Lieve woorden van onze tevreden gebruikers

"Dit is werkelijk briljant. Ik kan mijn tuin zien, waar ik ook ben. Ik krijg een melding als er beweging is in mijn tuin"

Amazon-klant

Wij kregen op vakantie een melding over een inbraak en konden meteen de politie en vrienden bellen.

Amazon-klant

"Wij vinden het geweldig! Jullie maken ons leven gemakkelijker en geven ons de geruststelling dat ons huis veilig is. Bedankt daarvoor."

Lisa

"Ik kan mijn oprit live bekijken, ik ontvang overdag meldingen wanneer iemand naar mijn huis loopt, en 's nachts gaat de schijnwerper branden als iemand in de zones loopt die ik heb gecreëerd." 

Russ

De kwaliteit van de foto's is uitstekend en met een paar eenvoudige instellingen kun je alles echt aanpassen aan je persoonlijke wensen. Zo kun je op het scherm met een vakje aangeven waar je wilt dat de bewegingsdetectie werkt!

Amazon klant (Spotlight Cam)

"Zeer tevreden over het uiterlijk, de prestaties en de videokwaliteit. De installatie via de app was heel eenvoudig en je kunt een heleboel dingen zelf instellen. Wij hebben een grote hond en konden het zo instellen dat ze de sensor niet activeert."

Amazon Klant

"De meldingen zijn responsief en je kunt bewegingszones instellen, zodat je niet elke keer een melding krijgt wanneer iemand vlak langs je terrein loopt.

Amazon Klant

"Ik vind de vrijheid van draadloze apparaten geweldig. De zonnepanelen werken perfect en hebben maar een paar uur zonlicht per dag nodig om de batterijen op te laden. De videokwaliteit is geweldig."

Daim

"Eenvoudig te installeren. Uitstekende camera. Alles wat je nodig hebt voor de installatie en voeding via de ethernetkabel is inbegrepen."

Amazon Klant (Stick Up Cam)

"Het product is heel eenvoudig te installeren dankzij alle benodigde instructies en onderdelen. Je kunt het eenvoudig verbinden met je telefoon of tablet en de beeldkwaliteit is fantastisch."

Amazon Klant

"Ik heb er net 3 aangeschaft. Een eenvoudig systeem dat iedereen kan installeren en bedienen. Bedankt, Ring!"

Daim

"De configuratie was heel eenvoudig. Ik ben nog geen 15 minuten bezig geweest per camera."

Henry

installatie
gemak
veiligheid
Ring Protect

Mis nooit meer iets.

Haal nog meer uit je Ring-apparaat met Ring Protect voor slechts € 3.99 per maand per apparaat. Probeer het eerst 30 dagen gratis.[1]

Nu aanmelden
Opnemen en opslaan

Maak video's en foto's om gemiste momenten te bekijken, op te slaan en te delen.

Persoonsmeldingen

Ontvang direct een melding wanneer een persoon wordt gedetecteerd, zodat je weet om wie het gaat. Sla de gebeurtenis op en deel deze rechtstreeks vanuit de Ring-app.

Uitgebreide meldingen

Dankzij een voorvertoning met foto zie je meteen in de banner wat een melding heeft veroorzaakt, zonder dat je je Ring-app hoeft te openen.

Flexibele opties

Kies Basic voor één apparaat voor € 3.99 per maand (of € 39.99 per jaar) of kies Plus voor alle apparaten op één adres voor € 10 per maand (of € 100 per jaar).

Verlengde garantie en 10% korting

Bespaar 10% op geselecteerde producten op Ring.com met een abonnement op Ring Protect. Kies voor Ring Protect Plus om de garantie op al je huidige gedekte apparaten te verlengen.

Een Ring van beveiliging rond je huis

Voeg binnen en buiten slimme beveiliging toe. Selecteer een apparaat voor meer informatie.

Videodeurbel op batterij (2de generatie)

Binnencamera (2de generatie)

Buitencamera

Camera met schijnwerpers

Spotlight Camera

Chime Pro

Videodeurbel op batterij (2de generatie)

Binnencamera (2de generatie)

Buitencamera

Camera met schijnwerpers

Spotlight Camera

Chime Pro

Videodeurbel op batterij (2de generatie)

De beveiliging begint bij de voordeur. Altijd en overal zicht op en contact met wie er thuis aanbelt met een Ring Video Doorbell.

Bestel nu
Buitencamera

Bescherm buiten nog beter met een veelzijdige, weerbestendige beveiligingscamera voor buiten die je bijna overal kunt plaatsen.

Bestel nu
Spotlight Camera

Voeg overal waar je het nodig hebt beveiliging toe, met handige camera's voorzien van verlichting, een sirene en drie verschillende opties voor stroomaansluiting.

Bestel nu
Binnencamera (2de generatie)

Voor een gerust gevoel; bekijk altijd hoe het er thuis voor staat. Dankzij de stekker heb je bovendien altijd stroom.

Bestel nu
Camera met schijnwerpers

Continue bescherming buitenshuis, geavanceerde functies en een haarscherpe weergave.

Bestel nu
Chime Pro

Breid je wifinetwerk uit voor een betrouwbaardere verbinding en ontvang Ring-meldingen in elke kamer van het huis.

Bestel nu
Alarm kit

Get smart about whole-home security and receive notifications when doors or windows open and motion is detected.

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Ring-beveiligingscamera’s?

De Indoor Camera (2de generatie) is een binnencamera die je voor doorlopende stroomtoevoer op het stopcontact kunt aansluiten. Hij beschikt over 1080p HD-video en verstuurt meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Als je op de melding reageert, kun je via je telefoon, tablet of pc zien, horen en spreken met wie er voor de camera staat.

De Stick Up Cam is een veelzijdige camera die je overal mee naartoe kunt nemen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Hij is weerbestendig en heeft vijf verschillende aansluitingsmogelijkheden.

• De Stick Up Cam Battery wordt gevoed door een verwisselbare batterij.
• De Stick Up Cam Plug-In wordt gevoed door een AC-adapter via een standaard stopcontact.
• De Stick Up Cam Solar wordt geleverd met zowel een zonnepaneel als een verwisselbare batterij voor reservevoeding.
• De Stick Up Cam Elite wordt gevoed via Power over Ethernet voor een non-stop stroomtoevoer en een betrouwbare verbinding.

De Stick Up Cam heeft 1080p HD-video. Hij verstuurt meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd zodat je de mensen op je terrein kunt zien, horen en met hen spreken via je telefoon, tablet en pc.

De Stick Up Cam Pro is een veelzijdige, weerbestendige beveiligingscamera voor buiten met professionele functies zoals 3D-bewegingsdetectie, zicht vanuit vogelperspectief en zones voor zicht vanuit vogelperspectief. De Stick Up Cam Pro is ontworpen voor eenvoudige installatie op bijna elke plek binnen en kan ook buiten worden geplaatst voor bescherming en gemoedsrust binnenshuis.

• De Stick Up Cam Pro Battery wordt gevoed door een verwisselbare batterij.
• De Stick Up Cam Pro Plug-In wordt gevoed door een AC-adapter via het stopcontact.
• De Stick Up Cam Pro Solar wordt geleverd met zowel een zonnepaneel als een verwisselbare batterij voor reservevoeding.

De Spotlight Cam is een flexibele buitencamera met 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, led-lichtstrips en een sirene. Wanneer de Spotlight Cam beweging detecteert, wordt het streamen van video gestart, gaat de verlichting branden en worden meldingen naar je telefoon, tablet en pc gestuurd. Als je de melding beantwoordt, kun je vanaf elke locatie de mensen op je camera zien, horen en met hen spreken. Voor nog meer gemoedsrust voegt onze Spotlight Cam Pro-serie geavanceerde functies toe, waaronder 3D-bewegingsdetectie, zicht vanuit vogelperspectief en 1080p HD-video met HDR.Spotlight Cams zijn leverbaar met vier verschillende aansluitingsmogelijkheden.

• De Spotlight Cam Plus- en Spotlight Cam Pro-batterij worden gevoed door de verwisselbare batterij.
• Spotlight Cam Plus Plug-In en Spotlight Cam Pro Plug-In worden gevoed door een AC-adapter via het stopcontact.
• De Spotlight Cam Plus Solar en de Spotlight Cam Pro Solar worden geleverd met een aangesloten zonnepaneel en verwisselbare batterij voor reservevoeding.
• Voor de Spotlight Cam Pro Wired is een bedrade aansluiting vereist op het elektriciteitsnet van het huis.

De Floodlight Cam Wired Plus is een betrouwbare beveiliging rondom het huis met vaste bedrading, die geavanceerde bewegingsdetectie overdag of 's nachts biedt voor opritten en tuinen. Met 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, personaliseerbare bewegingszones, een bewegingsgeactiveerde beveiligingssirene en led-schijnwerpers van 2000 lumen biedt de Floodlight Cam Wired Plus je extra zichtbaarheid in het donker en bescherming wanneer je die het hardst nodig hebt.

De Floodlight Cam Wired Pro bouwt voort op alles wat de Floodlight Cam zo goed maakt, met daarnaast een nieuw ontwerp en geavanceerde functies, waaronder 3D-bewegingsdetectie met radar, vogelperspectief, instelbare schijnwerpers, een controleerbare sirene van 110 dB, tweerichtingsspraak met Audio+ voor verbeterde audio en echo-onderdrukking, dual-band wifi en een arraymicrofoon die geluidsvervorming beperkt.

Slaan de beveiligingscamera's van Ring mijn video's en foto's op zodat ik ze later kan bekijken?

Met een abonnement op Ring Protect worden video's die door jouw camera’s zijn opgenomen maximaal 180 dagen opgeslagen in je Ring-account (de standaard opslagperiode is 30 dagen).

Je kunt ze terugkijken wanneer je wilt. Vastgelegde foto's worden maximaal zeven dagen opgeslagen in je Ring-account.

Bij aankoop van een beveiligingscamera van Ring krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen Ring Protect. Na de proefperiode kun je ervoor kiezen om een Ring Protect-abonnement af te sluiten om je video's en foto's op te blijven slaan.

Kan ik mijn video's en foto's met anderen delen?

Met een Ring Protect-abonnement kun je video's en foto’s met iedereen delen, waaronder buren, vrienden, familieleden en de politie. Bij aankoop van een beveiligingscamera van Ring krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen Ring Protect. Tijdens of na de proefperiode kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten om alle door je camera’s vastgelegde video's en foto’s op te slaan, terug te kijken en te delen.

Wat is een Ring Protect Plan?

Ring Protect Plans zijn een extra service waar je voor kunt kiezen om meer uit je Ring-apparaten te halen. Er zijn twee soorten Ring Protect Plans: Basic en Plus.

Ring Protect Basic activeert opslag en delen van video-opnames en foto's voor één Ring-apparaat. Het slaat je video's tot 180 dagen op in je Ring-account, foto's tot 7 dagen. Zo kun je terugkijken wat je hebt gemist en delen wat je belangrijk vindt. Ring Protect Basic is er al vanaf € 3,99 per maand en dekt één apparaat.

Een Ring Protect Plus-abonnement maakt je woning nóg veiliger. Hiermee kun je video's en foto's voor een onbeperkt aantal Ring-apparaten per adres opslaan en delen. Bovendien krijg je 10% korting op andere Ring-producten, en meer. Ring Protect Plus-abonnementen zijn er al vanaf €10,00 per adres per maand.

Heb je nog vragen?
  1. De gratis proefperiode is niet van toepassing op locaties met een bestaand Ring Protect Plus-abonnement.

  2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zie Ring Protect-abonnementen voor meer informatie.