Protect Plus voor Ring Alarm

Volledige bescherming,
totale controle

Met een abonnement op Ring Protect Plus profiteer je van geassisteerde bewaking en mobiele back-up voor Ring Alarm én opnames voor je beveiligingscamera's en videodeurbellen.

Ontgrendel extra beveiligingsfuncties

Geassisteerde bewaking
Geassisteerde bewaking belt automatisch de drie gekozen noodcontacten als er een alarm-gebeurtenis optreedt wanneer jij niet kunt reageren.
Mobiele back-up
Met een ingebouwde simkaart voor mobiele verbinding houdt mobiele back-up je Ring Alarm online als je internetverbinding uitvalt.
Video's opnemen, opslaan en delen
Koppel je beveiligingscamera's of videodeurbel om op te nemen tijdens Alarm-gebeurtenissen, sla de beelden vervolgens op en deel ze via de Ring-app.

Geassisteerde bewaking

Met geassisteerde bewaking kun je maximaal drie noodcontacten kiezen die automatisch worden gebeld als je niet kunt reageren op een alarm-gebeurtenis. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken, omdat je weet dat een vriend, buur of familielid kan reageren op een noodsituatie.

Mobiele back-up

Blijf verbonden en beschermd met mobiele back-up. Deze functie maakt gebruik van een ingebouwde simkaart die je Alarm online houdt als je internetverbinding uitvalt.

Met mobiele back-up kun je de status van je Ring Alarm overal blijven controleren en waarschuwingen ontvangen zodra er beweging in je huis wordt gedetecteerd.

Als je je abonneert op Protect Plus, wordt ook een verlengde garantie geactiveerd voor elk van je Ring-apparaten.

Video's opnemen, opslaan en delen

Koppel de beveiligingscamera of videodeurbel van Ring aan je Alarm om opnamen van een Alarm-gebeurtenis te maken, op te slaan en te delen.

Video-opnamen

De gebeurtenisopnamen worden maximaal 180 dagen in de cloud opgeslagen en je kunt ze eenvoudig openen door door de tijdlijn van je apparaat te scrollen om de momenten te bekijken die je hebt gemist.

Video's opslaan en delen

Zodra je opnamen hebt gemaakt, kun je opnamen van gebeurtenissen downloaden naar je computer of smartphone en deze delen met vrienden en familie, rechtstreeks vanuit de Ring-app.

Kies het abonnement dat bij je past.

Ring Alarm

Inbegrepen zonder extra kosten Koop Ring Alarm

Ring Alarm + Protect Plus

€ 10 per maand of € 100 per jaar Bespaar € 20 met een jaarabonnement Koop Ring Alarm +
Protect Plus

Compare plans

Ring Alarm
Ring Alarm + Protect Plus
Alarmstanden (Uitgeschakeld, Thuis, Weg)
Altijd direct een melding
1 jaar beperkte garantie
Gratis proefversie bij aankoop van Ring Alarm
Geassisteerde bewaking voor Ring Alarm
Mobiele back-up voor Ring Alarm
Verlengde garantie voor alle Ring-apparaten [4]
10% korting op geselecteerde producten op Ring.com [2]
+ met een Ring-beveiligingscamera of -videodeurbel
Bewegingsgeactiveerde meldingen [1]
Realtime videobeelden met livebeeld [1]
Tweerichtingsspraak [1]
Persoonsmeldingen [1]
Meldingen met afbeelding [1]
Verlengde video-opslag tot 180 dagen [1]
Download tot 50 video's tegelijk [1]
Video's opslaan en delen [1]
Foto [1] [3]
[NIEUW] Geavanceerde videofuncties [[1] [5]
[NIEUW] Verbeterde meldingen [1] [5]

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Ring Protect Basic en Ring Protect Plus?

Ring Protect Basic biedt dekking voor één videodeurbel of beveiligingscamera van Ring voor slechts € 3,99 per maand of € 39,99 per jaar. Hierbij worden alle video's die door je Ring-apparaat zijn gemaakt vastgelegd en opgeslagen in je account. Vervolgens kun je al je video's bekijken wanneer het je uitkomt, en je kunt ze downloaden om te bewaren voor later en om te kunnen delen met vrienden, familie en andere gebruikers.

Ring Protect Plus biedt dekking voor Ring Alarm en een onbeperkt aantal videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring op één locatie voor slechts € 10 per maand of € 100 per jaar. Als je een Ring Alarm hebt, kun je met het Protect Plus-abonnement kiezen voor geassisteerde bewaking en automatische oproepen ontvangen wanneer het Ring Alarm een beveiligingsprobleem detecteert. Hierbij worden ook alle video's die door de videodeurbel en/of beveiligingscamera van Ring zijn gemaakt vastgelegd en opgeslagen in je account.

Vervolgens kun je al je video's bekijken wanneer het je uitkomt, de video's die je wilt downloaden bewaren voor later of, als je daarvoor kiest, opgeslagen video's delen met vrienden, familie en andere gebruikers.

Je krijgt ook verlengde garantie op elk in aanmerking komend apparaat, zolang het Protect Plus-abonnement actief is.

Als ik Ring-apparaten heb op meer dan één adres, worden ze dan allemaal gedekt door Ring Protect Plus?

Nee. Je zult je voor elk adres dat je gedekt wilt hebben apart moeten abonneren op Ring Protect Plus.

Welke apparaten komen in aanmerking voor verlengde garantie bij het abonnement Ring Protect Plus?

Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog zijn gedekt door de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus.

Na afloop van de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt. Apparaten van derden, dus van een ander merk dan Ring, komen niet in aanmerking voor de verlengde garantie.

Voor consumenten gelden de beperkte en verlengde garanties bovenop je rechten als consument. Deze garanties beperken op geen enkele wijze je bestaande consumentenrechten.

Heb je nog vragen?
 1. Alleen beschikbaar bij aankoop van een Ring-beveiligingscamera of -videodeurbel.

 2. De 10% korting op ring.com geldt voor abonnees op Ring Protect Basic en Plus. Ga voor meer informatie naar de pagina met veelgestelde vragen.

 3. Ring maakt de hele dag door foto's, zodat je in je gebeurtenissengeschiedenis kunt zien wat er tussen de bewegingsgebeurtenissen door gebeurt. Deze foto's worden maximaal 14 dagen in je account bewaard. Belangrijke foto's die je langer dan 14 dagen wilt bewaren, kun je downloaden op je pc of een mobiel apparaat.

 4. Dekking van verlengde garantie geldt voor Ring-apparaten die zijn geregistreerd op één locatie en die nog onder de oorspronkelijke beperkte garantieperiode vallen op het moment dat je het nieuwe abonnement op Ring Protect Plus afsluit. Na afloop van de oorspronkelijke beperkte garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt. Apparaten van derden, dus van een ander merk dan Ring, komen niet in aanmerking voor de verlengde garantie. Voor consumenten gelden de beperkte en verlengde garanties bovenop je rechten als consument. Deze garanties beperken op geen enkele wijze je bestaande consumentenrechten.

 5. Meer informatie over Ring Protect-functies vind je hieronder:
  - Beeld-in-beeldweergave in livebeeld
  - Livebeeld voor meerdere camera's
  - Fotofunctie+
  - Overzicht van gebeurtenis
  - Meldingen met prioriteit (Alleen iOS)