De Ring Video Doorbell 4 laat je nog meer zien.

De Ring Video Doorbell 4 laat je nog meer zien.

Wil je live zien wanneer je pakketje wordt bezorgd, zelfs als je niet thuis bent? Zou je de maaltijdbezorger willen vragen je bestelling voor de deur neer te leggen, zodat je eerst je serie kunt afkijken? Dit kan met elke videodeurbel van Ring, maar de nieuwe Ring Video Doorbell 4 kan nog veel meer. Deze videodeurbel is voorzien van de nieuwste functionaliteiten voor betere thuisbeveiliging en meer gemak.

Bekijk extra seconden video - nu in kleur

De Ring Video Doorbell 4 beschikt over Pre-Roll, een unieke functie die we vorig jaar hebben ontwikkeld voor deurbellen op batterijen. Hiermee kun je een video bekijken van maximaal vier seconden vóór de activering van de bewegingsgebeurtenis. Op Ring Video Doorbell 4 is Pre-Roll nu in kleur. Met videovoorvertoningen van alle bewegingsgebeurtenissen weet je altijd wat er bij de voordeur gebeurt.

Dankzij de verbeterde batterijduur gaat het apparaat langer mee en met 1080p HD-video mis je dag en nacht geen enkel detail meer.

Ontvang de waarschuwingen die je belangrijk vindt

We vinden onze videodeurbellen voortdurend opnieuw uit om ze nog slimmer te maken en zo je huis en buurt veiliger te maken. De Ring Video Doorbell 4 heeft natuurlijk ook nog steeds dezelfde voordelen als andere videodeurbellen.

Met livebeeld kun je nog steeds bezoekers zien, horen en spreken in haarscherpe 1080p HD-video. Dankzij de personaliseerbare bewegingszones met geavanceerde bewegingsdetectie kun je ook bepalen waar het apparaat beweging detecteert door belangrijke gebieden in te stellen. Zo krijg je alleen de waarschuwingen die je wilt krijgen.

Met een abonnement op Ring Protect kun je de video's delen met familie en vrienden. En met dit abonnement haal je nog meer uit je deurbel dankzij geavanceerde functies als persoonsdetectie, zodat je alleen waarschuwingen krijgt wanneer het apparaat een persoon detecteert. Dankzij uitgebreide meldingen  zie je precies wat een melding heeft veroorzaakt met een preview van de foto aan de rechterkant van de melding, zodat je de Ring-app niet hoeft te openen om te zien wat er is gebeurd.

Past bij jouw smaak en stijl

Je kunt de Ring Video Doorbell 4 bovendien de look geven die je wilt. Het apparaat wordt geleverd met één voorpaneel in onze klassieke kleur nikkel-satijn. Nadat je het nieuwe apparaat hebt geïnstalleerd, ontvang je een code waarmee je een gratis voorpaneel op Ring.com kunt bestellen. Kies een van de 16 modieuze kleuren die bij je smaak en stijl past.  

De Ring Video Doorbell 4 is vanaf mei verkrijgbaar voor € 199. Meld je vandaag nog aan op Ring.com of Amazon om een melding te ontvangen wanneer de Ring Video Doorbell 4 beschikbaar is.

Deel dit artikel