De vijfde videodeurbel van Ring, de Door View Cam, is nu beschikbaar

De vijfde videodeurbel van Ring, de Door View Cam, is nu beschikbaar

We richten ons bij Ring al jarenlang op het veiliger maken van woonwijken. Dit begint bij de voordeur. Voor bijna elk huis is er wel een geschikte keuze: van de Ring Video Doorbell (waarmee het allemaal begon) tot de Ring Video Doorbell Elite. Er is nu nog meer keuze met de vijfde videodeurbel van Ring: de Door View Cam.  

De ontwerpers van de Ring Door View Cam hebben de traditionele deurbel opnieuw uitgevonden en de functies van de bestaande deurspion verbeterd. De Ring Door View Cam biedt hiermee betaalbare en effectieve huisbeveiliging.

Ring heeft geleerd van het maken van de originele Ring Video Doorbell en paste deze kennis toe om de Door View Cam vanaf de basis te ontwerpen, rekening houdend met het feit dat je de voordeur en deurbel van een appartementencomplex of flatgebouw anders gebruikt dan bij een eensgezinswoning. Het resultaat is een uniek beveiligingssysteem waarmee bewoners van een flatgebouw voor het eerst gemakkelijk hun huis kunnen beveiligen.

Bij Ring, we willen iedereen met een voordeur de kans geven om hun huis te beschermen en misdaad te helpen voorkomen. De Door View Cam is perfect voor huurwoningen en appartementen omdat je niet hoeft te boren of andere permanente veranderingen hoeft aan te brengen. Je kunt de door view cam gebruiken op iedere geschikte deurspion. 

Bestel nu je Door View Cam.

 

Waarom de Door View Cam?

Gebruikers van de Ring Door View Cam kunnen hun voordeur in de gaten houden, beveiligen en reageren op bezoekers. Het systeem heeft de volgende kenmerken:

  • Eenvoudig te installeren – de Ring Door View Cam is eenvoudig te bevestigen op de plek van de huidige deurspion, zonder te boren of andere permanente wijzigingen aan te brengen. 
  • HD-video – profiteer van livebeeld en opnames* van je voordeur met de videokwaliteit en gebruikerservaring van de Ring Video Doorbells.
  • Klopdetectie – de impactsensor van de Door View Cam stuurt je een melding als bezoekers aankloppen in plaats van aanbellen.
  • Werkt op batterijen – de Door View Cam heeft een verwisselbare batterij aan de binnenkant van de deur. Geen draden, geen gedoe! 
  • Functionele traditionele deurspion – de Door View Cam heeft een glazen kijkgat zodat de functie van de huidige deurspion niet verloren gaat.
  • Privacyzones – hiermee kan je de deurbel zo instellen dat bepaalde delen van het videobeeld niet worden weergegeven. 
  • Audioschakelaar – hiermee kan je de audio volledig uitschakelen, inclusief audio-opnames*. 
  • Geschikt voor Alexa – vraag apparaten met Alexa-functionaliteit om de voordeur te laten zien en krijg direct een melding wanneer de Ring Door View Cam beweging detecteert. Praat met je bezoekers via Echo Show, Echo Spot of tablets met Alexa-functionaliteit.

De Door View Cam bestellen

Ring Door View Cam is now available for purchase for £179 (RRP). Visit www.ring.com to learn more about all five Ring Video Doorbells, starting at just £89, as well as Ring’s other security devices, including Ring Stick Up Cam.

Get your Door View Cam today.

With Ring, you’re always home.

*An optional Ring Protect plan is necessary to review recordings. Find out more about our Protect plans and pricing at ring.com/protect-plans.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën