De beveiliging van je hele huis in eigen handen

De beveiliging van je hele huis in eigen handen

Je wilt dat je gezin, je huis, en de dingen waar je om geeft, veilig zijn. Zo simpel is het. Het was alleen nooit makkelijk om te kiezen voor het juiste beveiligingssysteem en de passende configuratie - en dat ook nog voor een betaalbare prijs. Dat is nu anders.

Bij Ring zijn we in 2020 blijven innoveren volgens onze missie om woonwijken veiliger te maken. Daarom heb je nu betaalbare beveiliging voor het hele huis die beter aansluit op je behoeften en levensstijl dan ooit.

Laten we het snel even doornemen.

 

Aan de slag

Traditioneel gezien vereisen beveiligingssystemen langdurige verplichtingen, hoge verhuiskosten en professionele installatie. Die tijd hebben we gehad. Met Ring Alarm kun je nu een betaalbaar eigen beveiligingssysteem voor je huis samenstellen dat aansluit op je behoeften. Alles wat je nodig hebt zit in de doos, en het alarmsysteem is geschikt voor elke woning.

Zo simpel is het.

Met een abonnement op Ring Protect Plus krijg je daarbij voor slechts 10 €  per maand de beschikking over 30 dagen aan video-opslag.

 

Voel je verantwoordelijk

We willen allemaal onze huizen in de gaten houden en ons verbonden voelen met een veiligere woonomgeving. Onze Ring Indoor Cam en Ring Stick Up Cam zijn speciaal ontworpen om dat te doen.

Aangezien we meer tijd met ons gezin in en rond het huis doorbrengen, kan het nuttig zijn om vanaf elke locatie te zien, horen en spreken met wie zich in en rond je huis bevindt. Met Ring Spotlight Cams krijg je direct een melding op je mobiele apparaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

 

Alles in beeld

Goede beveiliging begint bij weten wie er voor je deur staat. Met de Ring Video Doorbell 3, onze populairste deurbel, weet je altijd wie er bij de deur staat, of je nu thuis bent of niet. De Ring Video Doorbell 3 Plus heeft een gloednieuwe Pre-Roll-functie, die vier seconden video vastlegt voordat er beweging wordt gedetecteerd, zodat je precies kunt zien waarom je een Ring-waarschuwing of -melding krijgt. Dat bedoelen we met ‘Alles in beeld’.

De Ring Chime en Chime Pro zorgen ervoor dat je overal in huis meldingen hoort, zelfs als je geen telefoon in de buurt hebt. Je kunt zelfs je gezin in de feeststemming krijgen door de beltonen aan te passen aan speciale gelegenheden, zoals met het instellen van een griezelig deuntje voor Halloween.

Ga meteen aan de slag. Je hele huis beveiligen is dankzij Ring zowel eenvoudig als iets wat je letterlijk zelf in handen hebt.

Deel dit artikel

Andere verhalen