Kies voor een extra beveiligingslaag met Ring Protect Plus

Kies voor een extra beveiligingslaag met Ring Protect Plus

Hij is nu verkrijgbaar in Nederland: Ring Alarm. Hiermee wordt het beveiligen van je hele huis eenvoudiger dan ooit tevoren. Met Ring Alarm heb je een eigen, zelfbewaakt en betaalbaar thuisbeveiligingssysteem dat je zelf kunt instellen en daarmee altijd aansluit op je behoeften.

Je hoeft geen dure beveiligingssystemen met langlopende verplichtingen meer. Met een abonnement op Ring Protect Plus heb je 30 dagen onbeperkte video-opslag voor slechts € 10 per maand. Met Ring Alarm kun je bovendien kiezen voor Assisted Monitoring en extra mobiele back-up, zodat je altijd verbonden en beschermd blijft.

Wat zijn de voordelen van Ring Protect Plus? We zetten ze op een rij.


Assisted Monitoring

Assisted Monitoring is een optionele functie van Ring Alarm waarmee je je vooraf geselecteerde noodcontacten via een automatische oproep kunt waarschuwen als er een beveiligingsprobleem wordt gedetecteerd. Dit betekent dat ook je vertrouwde contactpersonen worden gewaarschuwd bij een Alarm-gebeurtenis en dat ze kunnen reageren als je zelf niet bereikbaar bent. Dus zelfs als je telefoon is uitgeschakeld of je in het vliegtuig zit en geen ontvangst hebt, weet je dat vrienden en/of familieleden namens jou kunnen reageren op je alarmsysteem.

Ring Alarm houdt de sensoren in je huis in de gaten en verstuurt een signaal naar het Assisted Monitoring-systeem wanneer je alarm wordt geactiveerd door een beveiligingsgebeurtenis, zoals het openen van een gesloten deur of raam, of wanneer iemand langs een bewegingsdetector loopt. Met Assisted Monitoring wordt niet alleen de sirene geactiveerd, maar wordt er ook een signaal naar de bewakingsservice verstuurd. De bewakingsservice belt de vooraf door jou geselecteerde noodcontacten totdat iemand antwoordt of het systeem wordt uitgeschakeld. Als het eerste noodcontact de telefoon niet opneemt, blijft het systeem de andere noodcontacten bellen totdat de oproep wordt beantwoord en de melding wordt bevestigd.

 

Mobiele back-up en noodaccu

Wist je dat Ring Protect Plus als extra back-up fungeert voor je Ring Alarm?

Ring Alarm is ontworpen om je meest waardevolle bezit, je huis en daarin je gezin, te beschermen. Het wordt dan ook geleverd met een noodsysteem waarmee het altijd werkt, zelfs als er iets gebeurt waardoor je systeem normaal gesproken offline zou gaan. Met Ring Protect Plus heb je dus die extra zekerheid.

Hoe dat werkt?

Alle gebruikers van Ring Alarm hebben standaard al een back-up voor het apparaat - hierdoor kan het systeem blijven werken als de stroom uitvalt of als het basisstation per ongeluk wordt losgekoppeld. Daarnaast wordt er met Ring Protect Plus ook altijd een mobiele back-up ingeschakeld wanneer je basisstation om wat voor reden dan ook geen verbinding meer heeft met internet. Hierdoor kan het systeem je huis blijven bewaken als je internetverbinding uitvalt.

Bescherm wat onbetaalbaar is

En dat is nog niet alles. Als je thuis extra Ring-apparaten hebt, zoals een videodeurbel of een beveiligingscamera van Ring, kun je met Ring Protect Plus 30 dagen onbeperkt video-opnames opslaan in de cloud voor al je Ring-apparaten, zodat je nooit meer een moment/iets hoeft te missen.

Bovendien heb je met Ring Protect Plus een uitgebreide garantie voor al je Ring-apparaten op één locatie (deze garantie geldt zolang je Ring Protect Plus-abonnement actief is).

En als je je Ring van beveiliging wilt uitbreiden, krijg je met Ring Protect Plus 10% korting op alle toekomstige aankopen van apparaten via Ring.com.

We verwachten tegenwoordig dat technologie ons leven veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maakt, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Bij Ring denken we dat je thuisbeveiligingssysteem hierop geen uitzondering moet zijn. Begin vandaag nog met het creëren van je eigen Ring van beveiliging en kies met Ring Protect Plus voor een extra beveiligingslaag.

Bescherm wat onbetaalbaar is met Ring Protect Plus en ons nieuwe thuisbeveiligingssysteem Ring Alarm. Ring Alarm is vanaf 26 augustus verkrijgbaar voor een introductieprijs van € 229, verlaagd van € 299 tot 1 september 2020, via Ring.com en Amazon.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën