Volop slimme cadeaus voor kerst.

Volop slimme cadeaus voor kerst.
Bij sommigen staat de kerstboom al even, bij anderen hangt net de eerste feestverlichting. Iedereen bereidt zich op eigen tempo voor op een gezellige tijd met het gezin, familie of vrienden. Onze nieuwste inspiratiegids voor de feestdagen staat dan ook boordevol cadeau-ideeën voor een veilige, feestelijke vakantieperiode.

Geef gemak en gemoedsrust cadeau
De Video Doorbell 4 werkt op batterijen en is een perfect cadeau voor wie snel en makkelijk het huis vanaf de voordeur wil beschermen. Dankzij 1080p HD-video, tweerichtingsspraak en videovoorvertoningen in kleur met Pre-Roll krijg je met de Video Doorbell 4 meer mee van wat er voor je deur gebeurt. Door de snelle en eenvoudige installatie is deze videodeurbel de makkelijkste manier om zowel rond de feestdagen als daarna bezoekers welkom te heten en pakketjes in de gaten te houden.

Perfect voor pakketjes
Iedereen die regelmatig pakketjes bestelt wordt blij van de Video Doorbell Pro 2. Buiten de geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals 1536p HD-video, tweerichtingsspraak en nachtzicht in kleur, heb je met deze deurbel zicht van top tot teenMet een abonnement op Ring Protect krijg je bovendien een nieuwe functie: pakketmeldingen. Hierbij krijg je automatisch bericht als er een bestelling in de pakketzone is afgeleverd.

Het hele huis veilig voor de feestdagen
Tijdens de feestdagen zijn we ook regelmatig even weg van huis. Of we nu een bezoek brengen aan familie of vrienden of nog even de laatste boodschappen inslaan: dankzij de Ring Alarm Security Kit krijg je de nodige gemoedsrust in de vorm van een naar eigen wens aan te passen beveiligingssysteem voor je hele huis. Je neemt Ring Alarm gelijk vanuit de doos in gebruik: na de eenvoudige installatie heb je meteen slimme thuisbeveiliging. De Ring Alarm Security Kit beschermt je met één druk op de knop. Pas het beveiligingssysteem aan je eigen behoeften aan met bijvoorbeeld extra contactsensoren of bewegingsmelders – daarmee is Ring Alarm geschikt voor elke woonsituatie.

Versieringen voor je voordeur
Heeft iemand al een Video Doorbell 3, 3 Plus of 4? Dan is een verwisselbaar voorpaneel voor de feestdagen een passend cadeau! Makkelijker kan het niet: deze voorpanelen klik je zo op hun plek met de bestaande beveiligingsschroef van de videodeurbel. Je kunt jezelf natuurlijk ook een mooi voorpaneel cadeau doen voor een vrolijke, nieuwe deurbel voor de feestdagen.

Briljante beltonen
Ook binnen gaat het feest door. Kies voor speciale seizoensbeltonen voor je Chime of Chime Pro. Er is voor iedereen wat moois te vinden: van klassieke kerstmuziek en Hanukkah tot gezellige wintergeluiden. Stel je nieuwe tonen voor je Ring Chime in vanaf je telefoon en zeaf als je een melding krijgt. Verander je Chime-tonen wanneer je wilt om nog meer in de feeststemming te komen!

Ring helpt je graag een handje. Bestel de beste cadeaus voor elk huis: kies uit de slimme selectie videodeurbellenbeveiligingscamera’s, alarmsystemen en de beste aanbiedingen.

Deel dit artikel