De 8 meest inspirerende video's vastgelegd met Ring

De 8 meest inspirerende video's vastgelegd met Ring

Onlangs hebben we de acht meest angstaanjagende Ring-video's op een rijtje gezet. Vandaag willen we de zachtere kant van onze apparaten belichten.

Het is wel duidelijk dat Ring videodeurbellen en beveiligingscamera's helpen om je huis te beschermen. Daarnaast is een verrassend voordeel dat je niet alleen verbonden blijft met je eigen huis, maar ook met familie en gebruikers in de buurt. Hoewel op veel van de video's misdaden zijn vastgelegd, zijn we toch vooral trots op de filmpjes waaruit blijkt hoe solidair en hartelijk we met elkaar omgaan.

Bekijk acht inspirerende Ring-video's - van onverwachte herenigingen tot hartverwarmende familiemomenten.

8. Je kunt papa altijd bellen

In de eerste video zien we een schattig moment tussen een vader en zijn twee zoontjes. De kinderen staan te trappelen om te vertrekken voor een schoolreisje en hun vader geeft ze een goed advies. In geval van nood kunnen ze op de knop van deurbel drukken, daarmee is papa direct bereikbaar.

Bij Ring hechten we veel waarde aan veiligheid en gemoedsrust. We vinden het dus fantastisch om te zien dat mensen diezelfde waarden doorgegeven aan hun kinderen. We hopen dat de kleintjes de Ring-deurbel nooit hoeven te gebruiken voor een noodgeval, maar mocht het nodig zijn, dan is het fijn om te weten dat papa er altijd is.

7. Een warm welkom

Mike was maanden van huis geweest en nam op Vaderdag een late vlucht om zijn vrouw en hun geliefde viervoeter te verrassen.

Er valt verder niets toe te voegen aan dit moment, want de beelden spreken voor zich. We zijn gewoon blij dat Ring erbij was om deze herinnering vast te leggen voor Mike en zijn gezin.

6. Gemoedsrust aan de deur

We zijn dol op postbodes en pakketbezorgers. Dit is een van de vele filmpjes waarin je ziet waarom deze mensen zo fantastisch zijn.

De familie Maguire had een Ring Video Doorbell gekocht om hun huis te beschermen en hun zoontje in de gaten te houden. Op een dag drukte een aardige bezorgster op de bel om een pakje af te leveren. De zoon van de Maguires deed de deur open en begroette haar. In plaats van hem het pakje te geven en weg te lopen, wachtte de bezorgster tot ze zeker wist dat het jongetje de deur weer op slot had gedaan voordat ze verder ging.

Het is een klein gebaar, maar dit soort dingen zijn heel belangrijk om buurten veiliger te maken voor iedereen. We hebben veel te danken aan de postbodes en pakketbezorgers die hun uiterste best doen om uitstekende service te verlenen!

5. Belletjetrekker brengt familie bij elkaar

Het volgende filmpje is gemaakt in Sandness, Noorwegen. Een jochie rent naar de videodeurbel van de familie Forland, drukt erop en stuift weg. Dat hebben we allemaal wel eens gedaan toen we klein waren, maar deze jonge belletjetrekker bracht de hele familie Forland bij elkaar.

Op dat moment, zo bleek, was het hele gezin de stad uit. De vader reageert als eerste op de melding van de deurbel, vanuit een hut in de Noorse bossen. Daarna kijkt zijn vrouw, die op zakenreis is in het verre Singapore, wie er belt. En een paar seconden later mengt ook hun dochter vanuit Zweden zich in het gesprek.

We spreken niet zo goed Noors, dus we weten niet waar het gesprek over ging. Maar het is geweldig om te zien dat een kwajongensstreek een familie die over de hele wereld is uitgewaaierd bij elkaar kan brengen.

4. De poes komt thuis

Huisdieren hebben iets dat ons allemaal raakt. Of je nu een honden- of een kattenmens bent, we snappen allemaal dat onze wollige vrienden een hele steun kunnen zijn, en hoe wanhopig iemand zich kan voelen als een huisdier vermist wordt.

Dankzij een aantal behulpzame buurtgenoten werd deze gebruiker herenigd met haar verdwaalde kat. Ring was erbij om het allemaal te filmen.

3. Herenigd met de hond

Dit is nog zo'n video die voor zich spreekt.

Linda’s hondenvriend werd al vier dagen vermist. Toen een ouder echtpaar met een harige verrassing voor de deur stond hield Linda het niet droog.

Hopelijk heb je een zakdoek bij de hand!

2. Een gebed voor de deur

Troys schoonmoeder Freda lijdt aan acute leukemie, en de familie had gevraagd of mensen wilden komen bidden voor hun getroffen matriarch. Helaas was de familie niet thuis toen kerkgenoot Dave op bezoek kwam om voor hen te bidden.

Met de hulp van de Ring Video Doorbell konden Freda en de andere familieleden toekijken en meeluisteren op hun smartphone terwijl Dave voor hen bad.

Dit is alweer een voorbeeld van hoe ongelofelijk belangrijk onze gemeenschap voor ons kan zijn in zware tijden. We hopen dat het gebed Troys familie troost heeft gebracht in deze moeilijke periode.

1. Verdwaalde opa teruggevonden door Ring

Nikki's gezin had een Ring Video Doorbell aangeschaft om het huis van haar ouders in de gaten te houden, maar ze hadden waarschijnlijk nooit gedacht dat de bel op deze manier van pas zou komen.

Nikki’s grootvader was gevallen en had een verwonding aan zijn hoofd opgelopen. Sinds die tijd moest hij regelmatig naar het ziekenhuis. Toen hij op een dag in de wachtkamer zat besloot hij buiten even een luchtje te gaan scheppen. Hij kwam niet meer terug.

De familie raakte in paniek en zocht overal. Ze schakelden zelfs de hulp van politieagenten, speurhonden en helikopters in. Het was op dat moment 37 °C in Florida, en de familie vreesde het ergste.

Na een paar uur ontving Nikki’s moeder een Ring-melding op haar telefoon, en daar was opa. Hij stond de familie op te wachten bij de voordeur.

"Ik ben helemaal van het ziekenhuis naar huis gelopen," verklaarde de oude man, die meer dan tien kilometer had afgelegd in de brandende zon. Nikki stuurde ons een bedankbrief, maar wij zijn juist dankbaar dat we met Ring gezinnen op allerlei manieren kunnen helpen.

Koop de Ring Video Doorbell Pro

Een Ring voor elk moment

Hoewel we Ring hebben opgericht met het oog op veiligheid, is het geweldig om te zien op welke andere manieren bewoners hun videodeurbellen en beveiligingscamera's gebruiken. En het is nog mooier als Ring wordt ingezet om families, gemeenschappen en gebruikers dichter bij elkaar te brengen.

Laat ons hieronder weten hoe jij de Ring gebruikt, voor beveiliging, om contact te houden met je gezin of op andere manieren. Stuur je meest onvergetelijk video's naar submissions@ring.com zodat we kunnen zien wat Ring voor jou heeft betekend!