Nu volop voorjaarsvoordeel bij Ring!

Nu volop voorjaarsvoordeel bij Ring!

Met tot 42% korting op geselecteerde Ring-apparaten is dit het moment voor betere thuisbeveiliging! 

Je voordeur beter in beeld.

Een deurbel op batterijen voor gemakkelijke installatie of een bedrade deurbel voor permanente bescherming: kies zelf je ideale videodeurbel. We hebben zelfs een videodeurbel voor huizen met een deurspion! 

Gebruik de betaalbare Video Doorbell (2de generatie) met onder meer 1080p HD-video en tweerichtingsspraak om altijd en overal te zien wie er voor je deur staat. De Video Doorbell 3 houdt je verbonden en beschermd met dual-band wifiverbinding en geavanceerde bewegingsdetectie. De Video Doorbell 4, onze meest geavanceerde draadloze videodeurbel, biedt vooruitblikken in kleur via Pre-Roll. Dit geeft een completer beeld van wat er zich bij je deur afspeelt. Als je huis al deurbelbedrading heeft, dan is de Video Doorbell Pro 2 met 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief de ideale keuze voor een premium upgrade. Ook als je een deurspion hebt kun je profiteren van onze aanbiedingen: de Door View Cam, met oplaadbare en verwisselbare batterij, vervangt je bestaande deurspion. 

Bespaar dit voorjaar tot 30% op videodeurbellen van Ring.

30% korting op de Video Doorbell (2de generatie)
Nu slechts € 69,99! 

22% korting op de Video Doorbell 3
Nu slechts € 139,99! 

20% korting op de Video Doorbell 4
Nu slechts € 159,99!

20% korting op de Video Doorbell Pro 2
Nu slechts € 199,99!

21% korting op de Video Doorbell Wired
Nu slechts € 54,99! 


Geweldige aanbiedingen voor beveiligingscamera's.

Van paden tot terrassen, opritten en achtertuinen en bijna overal binnenshuis: voor elke situatie vind je een Ring-beveiligingscamera die je bescherming en gemoedsrust biedt. 

De Indoor Cam is een geweldige keuze voor mensen met huisdieren en is een compacte maar krachtige beveiligingscamera met 1080p HD-video en tweerichtingsspraak, waarmee je je huisdieren vanaf je telefoon in de gaten kunt houden. De Stick Up Cam is onze meest veelzijdige beveiligingscamera en biedt een eenvoudige manier om de omgeving rond je huis extra te beveiligen. Als je de omgeving rond je huis wilt verlichten, kun je kiezen tussen onze originele Spotlight Cam, onze verbeterde Spotlight Cam Plus of de Spotlight Cam Pro voor premium beveiliging. We bieden nog meer opties voor buitenverlichting, zoals de Floodlight Cam Wired Plus, een beveiligingscamera die wordt geleverd met led-schijnwerpers die zijn ontworpen om grotere buitenruimten te verlichten, zoals je tuin of oprit. Voor de ultieme buitenbeveiliging is er de Floodlight Cam Wired Pro met 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief.

Met onze lentekortingen bespaar je tot 40% op beveiligingscamera's van Ring

25% korting op de Indoor Cam
Nu slechts € 44,99! 

30% korting op de Stick Up Cam
Nu slechts € 69,99! 

40% korting op een bundel met 2x Stick Up Cam
Nu slechts € 119,98!

23% korting op de Spotlight Cam
Nu slechts € 99,99!

24% korting op de Spotlight Cam Plus
Nu slechts € 129,99!

22% korting op de Spotlight Cam Pro
Nu slechts € 179,99!

20% korting op de Floodlight Cam Wired Plus
Nu slechts € 159,99!

24% korting op de Floodlight Cam Wired Pro
Nu slechts € 189,99!
 

Beveilig dit voorjaar je huis.

Ring Alarm is een zelf te installeren beveiligingssysteem dat je huis onmiddellijk beveiligt. Je stelt zelf samen wat je nodig hebt voor de grootte van je woning. 

Elke set bevat precies wat je nodig hebt om je huis te beschermen: een basisstation, een bedieningspaneel, een signaalversterker en een of meerdere bewegingssensoren en contactsensoren. Zodra de installatie is voltooid, ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer een bewegingssensor of contactsensor wordt geactiveerd. Kies ter aanvulling van Ring Alarm voor een bundelaanbieding met een Indoor Cam, zodat je kunt zien wat er gebeurt op het moment dat je alarm afgaat.

Ring Alarm is eenvoudig te gebruiken en te installeren en je profiteert deze lente van tot 42% korting.

28% korting op Alarm
Nu slechts € 179,99!

42% korting op Ring Alarm + Indoor Cam
Nu slechts € 179,98!


Knap je beveiliging op met onze voorjaarskortingen.

Met Ring kun je je huis eenvoudig beveiligen voor volledige gemoedsrust en het kan allemaal nog voordeliger dankzij onze voorjaarskortingen.

Shop aanbiedingen voor videodeurbellen, beveiligingscamera's en Alarm en op Ring.com.

  

* Onze lentekortingen lopen van 27 maart tot 11 april 2023.

Deel dit artikel