Beveilig nu je voordeur met korting.

Beveilig nu je voordeur met korting.

Met een videodeurbel van Ring zie je alles wat er voor je deur gebeurt. 

Kies voor de Video Doorbell (2de generatie) die je in een handomdraai installeert of stap voor extra gemoedsrust over naar de betaalbare Video Doorbell Wired. Elke videodeurbel biedt livebeeld en tweerichtingsspraak zodat je altijd en overal via je mobiel contact kunt leggen met wie er voor je deur staat. Voor nog betere wifiverbinding en bewegingsdetectie is er de Video Doorbell 3 op batterij, en om je beveiliging nog professioneler aan te pakken is er de Video Doorbell Pro 2, onze premium bedrade videodeurbel waarmee je meer kunt zien van wie er voor de deur staat.

Wat je wensen ook zijn, er is altijd een deurbel die bij je past. En in februari bespaar je tot maar liefst € 50 op een videodeurbel van Ring.

Video Doorbell (2de generatie)
Bespaar € 30 Nu slechts € 69,99

Video Doorbell Wired
Bespaar € 10 Nu slechts € 49,99

Video Doorbell 3
Bespaar € 50 Nu slechts € 129,99

Video Doorbell 4
Bespaar € 40 Nu slechts € 159,99

Video Doorbell Pro 2
Bespaar € 50 Nu slechts € 199,99
 

Profiteer van hoge kortingen op beveiligingscamera's.

Met een beveiligingscamera van Ring kun je altijd en overal zien wat er thuis gebeurt.

Of je nu je huisdier in de gaten wilt houden of even wilt zien hoe het er thuis aan toe gaat, de kleine en krachtige Indoor Cam ziet alles. Je sluit hem aan op het stopcontact en zet hem neer: zo makkelijk is het.  

Voor een betaalbare en flexibele manier om te zien wat er rond je huis gebeurt is er de Stick Up Cam. Deze camera kun je zowel binnen als buiten bijna overal plaatsen. Donkere oprit of slecht verlichte tuin? Waarschijnlijk is de Spotlight Cam Plus met twee ingebouwde led-spotlights je beste keuze. Verder heb je de Floodlight Cam Wired Plus en de verbeterde bescherming van de Floodlight Cam Wired Pro om donkere buitenplaatsen scherper in beeld te krijgen. Alle beveiligingscamera's van Ring stel je in en bedien je vanuit het dashboard in de gratis Ring-app.

Dankzij de hoge kortingen op beveiligingscamera's is dit het beste moment om je huis extra te beschermen. 

Indoor Cam
Bespaar € 15 Nu slechts € 44,99

Stick Up Cam
Bespaar € 30 Nu slechts € 69,99

2 stuks Stick Up Cam
Bespaar € 80 Nu slechts € 119,98

Spotlight Cam Plus
Bespaar € 40 Nu slechts € 159,99

Floodlight Cam Wired Plus
Bespaar € 40 Nu slechts € 159,99

Floodlight Cam Wired Pro
Bespaar € 60 Nu slechts € 189,99

Besparen op een beveiligingssysteem.

Op zoek naar een betaalbare manier om de rest van je huis te beschermen? Kies voor de zelf te installeren Ring Alarm Security Kit met sirene. Deze 5-delige set bevat precies wat je nodig hebt om je huis te beschermen: een basisstation, een bedieningspaneel, een signaalversterker, een bewegingssensor en een contactsensor. Dankzij onze februari-deals kun je zelfs nog slimmer besparen wanneer je de 5-delige Alarm Security Kit combineert met de Indoor Cam. Zo zie je wat er thuis gebeurt wanneer je alarm wordt geactiveerd. 

Ring Alarm Security Kit, 5-delig
Bespaar € 70 Nu slechts € 179,99

Ring Alarm Security Kit, 5-delig + Indoor Cam
Bespaar € 130 Nu slechts € 179,98

Beveilig je huis met tot wel € 130 korting op Ring Alarm. Shop nu!

In februari bespaar je bij Ring volop op thuisbeveiliging.

Zie overal wie er voor je deur staat met een videodeurbel, zie in en om je huis wat er speelt met een slimme beveiligingscamera, en maak het plaatje compleet met Ring Alarm. In februari bestel je alle beveiliging die je nodig hebt met korting bij Ring.

Bekijk deals op videodeurbellen, beveiligingscamera's en Ring Alarm op Ring.com.

Deze actie is geldig van 3 t/m 14 februari 2023.

Deel dit artikel