Op zoek naar het perfecte cadeau? Met de videodeurbellen van Ring doe je iedereen een plezier.

Op zoek naar het perfecte cadeau? Met de videodeurbellen van Ring doe je iedereen een plezier.

Er wordt weer veel aangebeld zo vlak voor de feestdagen, met blije momenten - direct voor je deur. Je krijgt cadeaus, en misschien komen er op veilige afstand vrienden, familie en buren langs met iets lekkers. Het is de beste tijd van het jaar! Het is ook de beste tijd om een videodeurbel van Ring op te hangen.

Met een videodeurbel van Ring kun je de deurbel beantwoorden zonder dat je daarvoor van je warme bank hoeft af te komen. Verwacht je een speciale levering? Gebruik de Ring Video Doorbell om je pakketje in de gaten te houden. Is er iemand aan de deur? Zie wie het is, en praat direct met bezoekers via de Ring-app.

Wie je dit jaar ook wilt verrassen, met een Ring Video Doorbell geef je het perfecte cadeau: gemoedsrust. Daarvan houdt iedereen het hele jaar plezier!

Voor de vriend die vaak van huis is

Met de nieuwe generatie Ring Video Doorbell kun je je dierbaren op een eenvoudige en toegankelijke manier laten kennismaken met de wereld van slimme thuisbeveiliging. En het is heel eenvoudig: zowel het plaatsen als het instellen doe je binnen een paar minuten. Zo kun je direct weer de deur uit en blijf je verbonden met thuis, ook als je er even niet bent. En dankzij functies als de personaliseerbare bewegingszones worden er alleen relevante meldingen gestuurd. 

De videodeurbel van Ring is ook het ideale cadeau voor mensen die vaak verhuizen, omdat je hem zo weer meeneemt. Met een montagesteun met plaklaag voor de Ring Video Doorbell hoeven vrienden zich geen zorgen ze maken over markeringen of gaten die ze achterlaten. De deurbel wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare batterij, zodat je deze eenvoudig op elke deur kunt plaatsen, zelfs als er geen bedrading aanwezig is. 

Voor de minimalist

Iedereen die vindt dat minder juist meer is, zal de Ring Video Doorbell Pro geweldig vinden. Deze deurbel zit boordevol geavanceerde beveiligingsfuncties -- 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, nachtzicht in kleur en meer -- in een slank, compact ontwerp met aansluiting op vaste bedrading of stopcontact. 

Voor het drukke gezin

Dit is HET cadeau voor drukke huishoudens met kinderen, huisdieren en veel mensen over de vloer - of voor iedereen die meer geavanceerde functies wil voor gerichte beveiliging. De Ring Video Doorbell 3 en Ring Video Doorbell 3 Plus hebben een verbeterd sensorontwerp en scherper contrast, en bieden slimme beveiliging waar je jaren op kunt vertrouwen. 

De Ring Video Doorbell 3 Plus bevat ook Pre-Roll-technologie, die 4 seconden extra beelden laat zien die aan een bewegingsmelding vooraf gingen.

Beide deurbellen beschikken over dual-band wifi voor een betrouwbaardere verbinding, zodat degene die de deurbel cadeau krijgt, nooit meer iets zal missen. Er zijn bovendien opties voor de stroomvoorziening. Je kunt een verwisselbare batterij gebruiken voor eenvoudiger opladen en draadloze installatie, of de deurbel aansluiten op bestaande deurbelbedrading.

Voor de verbouwer

De Ring Video Doorbell Elite is het ideale cadeau voor vrienden of familieleden die bezig zijn met een nieuw huis of verbouwingsproject - voor iemand die het apparaat liever door een vakman laat installeren in plaats van het zelf te doen.

Ze kunnen de professionele Ring Video Doorbell Elite aan een gekwalificeerde installateur geven voor een inbouwmontage, en deze met vaste bedrading laten aansluiten op ethernet. Zo heb je doorlopend stroom en een goede internetverbinding. Het is de betrouwbaarste verbinding voor de ultieme deurbelbeleving.

Voor veel feestplezier

Voor degenen die al een Ring Video Doorbell 3 of Ring Video Doorbell 3 Plus hebben is er ook een geschikt cadeau: verras ze met een verwisselbaar voorpaneel, speciaal voor de feestdagen. Eenvoudiger kan het niet: het voorpaneel klikt gemakkelijk op zijn plaats en kan worden bevestigd met de bestaande veiligheidsschroef van de deurbel.

Bestel ook gelijk een voorpaneel voor jezelf en steek je Ring Video Doorbell 3 of 3 Plus in een passend jasje voor de feestdagen.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Ring heeft alles in huis. Profiteer van de aanbiedingen op ring.com en koop cadeaus voor ieders huis met videodeurbellen, beveiligingscamera’s, beveiligingssystemen en meer.

Deel dit artikel