Met een rood pak, een witte baard en Ring Protect werden de feestdagen voor dit jonge gezin extra bijzonder.

Met een rood pak, een witte baard en Ring Protect werden de feestdagen voor dit jonge gezin extra bijzonder.

Nadat ze een nieuwe woning zochten in hartje Scottish Borders, waren Jamie en zijn vrouw Tania blij dat ze het perfecte huis hadden gevonden om hun vierjarige zoon Oliver in groot te brengen. Zodra ze erin trokken, wist Jamie dat hij slimme beveiligingsapparatuur wilde installeren zodat zijn gezin het hele jaar door beschermd was.

Hij had positieve verhalen gehoord over Ring, en al snel voorzag hij zijn nieuwe woning van een Ring Video Doorbell Pro bij de voordeur, een Spotlight Cam voor de achtertuin, een Indoor Cam, en een abonnement op Ring Protect Plus.

Toen Kerstmis eraan kwaam, bedacht Jamie dat hij zijn Ring-apparaten in kon zetten om de feestdagen op een wel heel magische manier in te luiden voor Oliver. 

Het enige wat hij nodig had, was een rood pak, een grote, witte baard, en zijn abonnement op Ring Protect Plus...

 

 

Dankzij Ring wist Jamie een heel bijzondere gebeurtenis voor Oliver op te nemen. Hiermee introduceerde hij een traditie waar hij en zijn gezin nog jaren van kunnen genieten.

Houd je hele woning in de gaten en mis geen enkel magisch moment. Gun jezelf deze feestdagen een van de videodeurbellen van Ring, een beveiligingscamera of een Ring Alarm, en kies voor een stukje extra gemoedsrust met Protect Plus.

 

Deel dit artikel