Heb jij innerlijke rust gevonden?

Heb jij innerlijke rust gevonden?

Wat betekent innerlijke rust voor jou? Is dat het gevoel dat je krijgt nadat je je hebt uitgeleefd in de sportschool? Of de voldoening die je voelt als je bij het tanken precies de teller op een rond bedrag stopzet? Misschien is het een stukje geluk ervaren, zoals na een lange dag op kantoor de hele treincoupé voor jezelf hebben.

Bij Ring zien we innerlijke rust als het gevoel dat je hebt wanneer je weet dat je huis (en iedereen die er woont) veilig is. Die innerlijke rust helpen we je graag creëren en behouden, of je nu onze videodeurbellen gebruikt om vanuit je bad te zien wie er voor de deur staat of met beveiligingscamera's bekijkt hoe het met je huisdier gaat.

Om je te helpen aan meer innerlijke rust bekijken we een drietal apparaten met alle functies die je nodig hebt om je verbonden en beschermd te voelen, waar je ook bent.

Innerlijke rust begint bij je voordeur

De Battery Video Doorbell Plus heeft alle functies die je nodig hebt om innerlijke rust te bereiken, en die begint bij de voordeur. De deurbel is draadloos, dus eenvoudig te installeren, en biedt zicht van top tot teen in 1536p HD. Hierdoor zie je alles wat er bij je voordeur gebeurt. Dus of je nu aan het zonnen bent op een exotisch strand* of de stress van de dag wegspoelt in een ontspannend bad, je kunt altijd eerst zien wie er voor de deur staat en dan pas beslissen of je opendoet.

En voor extra geruststelling is de Battery Video Doorbell Plus voorzien van 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief, waarmee je op een luchtkaartweergave kunt zien wanneer een bezoeker aankwam en waar deze naartoe is gegaan. Met de Battery Video Doorbell Plus vind je dus snel innerlijke rust - installeer het systeem, koppel alles in de Ring-app, en je ziet voortaan altijd wie er voor de deur staat.
 

Innerlijke rust, want buiten is het veilig

Ervaar je graag innerlijke rust door alles buitenshuis ook veilig te stellen, dan is de Floodlight Cam Plus waarschijnlijk een goede keuze voor jou. De Floodlight Cam Plus is weerbestendig en biedt dus gemoedsrust bij elk weertype. Dankzij de ingebouwde spotverlichting kun je ook na zonsondergang licht werpen op alles wat er thuis gebeurt.

Duikt er onverwacht een ongewenste bezoeker op? Dan krijg je een melding op je telefoon* en kun je dankzij livebeeld in HD en Audio+ de bezoeker meteen zowel zien als spreken. Wil je echt dat ze snel vertrekken, dan kun je de ingebouwde sirene activeren.

Net als de Battery Video Doorbell Plus biedt de Floodlight Cam Plus 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief. Zo krijg je altijd alles perfect in beeld. Dus of je nu uit eten gaat of thuis op de bank een film kijkt, met de Floodlight Cam Plus heb je alles onder controle - dat is pas goed voor innerlijke rust! 

Huisdier blij, jij blij = innerlijke rust

Ben je een echte dierenvriend? Ook in dat geval kun je bij Ring terecht. Onze kleine, krachtige Indoor Camera (2de generatie) is de ideale camera om je kat, pup of avontuurlijke hamster mee in de gaten te houden.
 

Als je huisdier graag stiekem wat te eten scharrelt of aan het bankstel krabt, kun je de Indoor Camera (2de generatie) zo instellen dat je een melding krijgt wanneer ze de kamer binnenkomen. Bovendien kun je altijd livebeeld in de Ring-app openen en zie je in 1080p HD wat er op dat moment thuis gebeurt. Dankzij tweerichtingsspraak kun je je huisdier laten weten dat hij op heterdaad is betrapt (of hem gewoon laten weten hoe dol je op hem bent, natuurlijk).

De Indoor Camera (2de generatie) heeft bovendien een privacykap: draai je deze over de lens, dan schakel je zowel beeld als audio uit en blijft wat privé moet zijn ook privé. Deze compacte beveiligingscamera sluit je aan op het stopcontact en de installatie van de camera zelf is ook gemakkelijk: de Indoor Camera (2de generatie) kan eenvoudig aan de muur of het plafond worden bevestigd, of je zet hem op een vlakke ondergrond neer (zoals een plank of tafel). Innerlijke rust bereiken kan dus zo eenvoudig zijn als het installeren van de Indoor Camera (2de generatie) om voortaan altijd te kunnen zien wat er thuis gebeurt als je onderweg bent.
 

Vind je innerlijke rust met Ring

Dat waren er dus drie: Ring-apparaten die speciaal zijn gemaakt om je te helpen meer innerlijke rust te vinden. Dat is natuurlijk niet alles. Ga naar
Waar en met wie je ook woont, de beveiligingsapparaten van Ring geven je de gemoedsrust dat je huis wordt beveiligd en je altijd zelf kunt kijken wat er speelt. 

Innerlijke rust is het vinden van je perfecte beveiligingssysteem van Ring.
 

* Vereist een smartphone of tablet met mobiele connectiviteit of een wifi-verbinding. Klik hier voor meer informatie over connectiviteitsvereisten.

Deel dit artikel