Geofence: nog meer gemak voor thuisbeveiliging.

Geofence: nog meer gemak voor thuisbeveiliging.

Ring-apparaten zijn ontworpen om je huis makkelijk en eenvoudig te beveiligen. Zodra een van je Ring-apparaten een beweging detecteert krijg je een melding op je mobiele telefoon. Met Geofence kun je instellen dat je deze meldingen alleen ontvangt als je niet thuis bent; je ontvangt dan minder meldingen wanneer je wel thuis bent. Dankzij Geofence kun je je huis nog makkelijker beveiligen op basis van je persoonlijke voorkeuren - fijn voor extra gemoedsrust.

Automatische waarschuwingen en herinneringen

Met Geofence breng je een onzichtbare grens aan rond je huis. Na het inschakelen van deze grens kun je bepaalde waarschuwingen automatiseren. Dat gaat op basis van de locatie van je mobiele apparaat ten opzichte van de ingestelde grens. Je mobiele apparaat geeft locatie-updates door aan de Ring-app, die kijkt of je binnen of buiten de begrensde zone bent en op basis daarvan bepaalt welke waarschuwingen moeten worden verzonden.

Schakel je bijvoorbeeld met Geofence ‘automatisch sluimeren’ in, dan krijg je geen bewegingsmeldingen wanneer je naar je voordeur loopt. Ben je de deur uit zonder je Ring Alarm aan te zetten, dan krijg je dankzij Geofence een vriendelijke herinnering om dit alsnog te doen.

Geofence is geschikt voor onze videodeurbellen, beveiligingscamera's en Ring Alarm. Je kunt al je Ring-apparaten automatiseren en handige herinneringen ontvangen om je thuisbeveiliging nog slimmer te maken.

Je privacy beschermen met gebruikersspecifieke instellingen

We vinden je privacy heel belangrijk. Met gebruik van Geofence bewaart Ring dan ook geen GPS-gegevens van je bewegingen. De Ring-app identificeert alleen of je de Geofence-grens hebt overschreden om te bepalen welke automatische functies moeten worden geactiveerd. Met Geofence ingeschakeld zijn de instellingen en waarschuwingen alleen specifiek voor jou en je mobiele apparaat. Ben je aangemeld op andere apparaten, of heb je gedeelde gebruikers ingesteld voor je account? Voor hen zijn deze Geofence-gegevens niet zichtbaar. Je kunt Geofence deactiveren door de functie uit te schakelen in de Ring-app.

Waar vind ik Geofence?

Ring Geofence is nu beschikbaar voor Ring-gebruikers in Europa. Je kunt Geofence inschakelen en instellen in het menu aan de zijkant van de Ring-app. Je krijgt dan persoonlijke en handige meldingen van de Ring-app om je Ring-ervaring te verbeteren.

Deel dit artikel