Dag zomer, hallo korting!

Dag zomer, hallo korting!

Het vakantieseizoen is bijna voorbij en dit is het moment voor geweldige deals op videodeurbellen, beveiligingscamera's en Ring Alarm. 

Kortingen op voordeurbescherming

De zomerperiode loop ten einde en het leven wordt weer drukker. Met een videodeurbel van Ring heb je een ideale manier om te reageren op aanbellende bezoekers wanneer je weer op kantoor bent of boodschappen doet. Met een videodeurbel van Ring kun je bezoekers zien en met hen spreken. Hierdoor ben je altijd op te hoogte van wat er thuis gebeurt en kun je ervoor zorgen dat pakketjes worden achtergelaten waar jij dat wilt.

Of je nu de voorkeur geeft aan de draadloze veelzijdigheid van batterijvoeding of aan een doorlopende stroomvoorziening met vaste bedrading, er is altijd een videodeurbel van Ring die aan je behoeften voldoet. Op dit moment kun je tot wel 30% besparen op videodeurbellen.

Bespaar 30% op de Video Doorbell (2de generatie), nu slechts € 69,99
Bespaar 22% op de Battery Video Doorbell Plus, nu slechts € 139,99
Bespaar 21% op de Video Doorbell Wired, nu slechts € 54,99
Bespaar 20% op de Video Doorbell Pro 2, nu slechts € 199,99

Slim besparen op beveiligingscamera's

Bekijk met een beveiligingscamera van Ring vanaf je bureau of onderweg wat er thuis gebeurt. Binnen of buiten, draadloos of bedraad, met of zonder licht: voor elke situatie is er wel een geschikte beveiligingscamera. Dus of je nu wilt zien wat de huisdieren uitspoken, wat er op het terras of tuinpad gebeurt, of de achtertuin wilt voorzien van verlichting, je kunt flink besparen met onze nieuwste deals. Bespaar nog meer met een van onze voordelige twin packs.

Bespaar 25% op de Indoor Camera (2de generatie), nu slechts € 44,99
Bespaar 29% op het Indoor Camera (2de generatie) 2-Pack, nu slechts € 84,99
Bespaar 30% op de Stick Up Cam, nu slechts € 69,99
Bespaar 35% op het Stick Up Cam 2-Pack, nu slechts € 119,98
Bespaar 21% op de Spotlight Cam Plus, nu slechts € 134,99
Bespaar 22% op de Spotlight Cam Pro, nu slechts € 179,99
Bespaar 20% op de Floodlight Cam Wired Plus, nu slechts € 159,99
Bespaar 24% op de Floodlight Cam Wired Pro, nu slechts € 189,99

 

Korting op beveiligingsystemen

Goed voor je gemoedsrust: wanneer je gaat winkelen of naar kantoor gaat, wordt je huis beschermd door Ring Alarm. Met Ring Alarm, ontworpen voor eenvoudige installatie in grote en kleine woningen, kun je direct beginnen met het beveiligen van je huis. Ga aan de slag door het basisstation, de signaalversterker, het bedieningspaneel, de bewegingsdetectoren en de contactsensoren aan te sluiten. Koppel vervolgens het alarmsysteem aan je videodeurbel en beveiligingscamera's van Ring om te controleren wat er gebeurt wanneer het alarm afgaat. Ontvang nu hoge korting op Ring Alarm of kies voor een slimme bundel en voeg een Indoor Camera (2de generatie) toe om de huisdieren in de gaten te houden en te zien wat er thuis gebeurt.

Bespaar 42% op de Bundel met Ring Alarm (S) + Indoor Camera (2de generatie), nu slechts € 179,98
Bespaar 28% op de Bundel met Ring Alarm (S), nu slechts € 179,99


Dag zomervakantie, hallo veilig huis!

Profiteer van hoge kortingen op videodeurbellen, beveiligingscamera's en Ring Alarm voordat de deals zijn verlopen.

Deze acties eindigen op donderdag 31 augustus 2023.

Deel dit artikel