Bespaar tijdens Black Friday op beveiliging voor je hele huis.

Bespaar tijdens Black Friday op beveiliging voor je hele huis.

Met de feestdagen in aantocht is dit het moment om je huis optimaal te beveiligen. Breid je bestaande Ring van beveiliging uit of vind het beste cadeau voor familie of vrienden: tijdens Black Friday profiteer je bij Ring van de ultieme kortingen om je huis en alles wat je belangrijk vindt het hele jaar door te beschermen.

Veiliger wonen begint bij je voordeur

Met € 20 korting op de Ring Video Doorbell Wired tijdens Black Friday begin je goed met beveiliging bij je voordeur. De kleine, krachtige Video Doorbell Wired is onze meest compacte en betaalbare videodeurbel ooit, met onder meer 1080p HD-video, nachtzicht en tweerichtingsspraak.  De Video Doorbell Wired is makkelijk in gebruik te nemen en staat altijd aan. Je kunt hem via de Ring-app koppelen aan je beveiligingscamera’s en Ring Alarm – zo heb je je volledige thuisbeveiliging letterlijk zelf in de hand.

Een videodeurbel van Ring is altijd geschikt om te geven tijdens de feestdagen: er is weinig mooier dan een stukje gemoedsrust cadeau krijgen. De Ring Video Doorbell (2de generatie) met ingebouwde, oplaadbare batterij is er nu al voor slechts € 79. Binnen een paar minuten stel je hem in en kun je voortaan altijd vanaf elke locatie zien wat er bij je voordeur gebeurt. 

Ook buiten bescherming wanneer je die nodig hebt

Nu de dagen korter worden is het tijd om je buitenbeveiliging op orde te hebben. Profiteer nu van € 50 korting op de Floodlight Cam Wired Plus: ideaal voor opritten en achtertuinen. Onze nieuwste Floodlight Cam heeft twee krachtige led-schijnwerpers en een beveiligingssirene die je op afstand kunt activeren. Zo heb je buiten altijd bescherming wanneer je die nodig hebt.

Kies daarnaast voor een extra paar ogen en oren voor elke plek in en om je woning. Tijdens Black Friday bespaar je nu € 25 op de flexibele Stick Up Cam Battery voor binnen en buiten. Of je nu net begint met slimme beveiligingsapparatuur of als je je thuisbeveiliging verder uitbreidt: met de Stick Up Cam Battery heb je snel en makkelijk extra slimme beveiliging waar je die nodig hebt.

Benieuwd naar alle voordelen voor het beveiligen van je hele huis? Bekijk de Black Friday-kortingen op ring.com en bestel cadeaus voor elk huis met videodeurbellen, beveiligingscamera’s en meer

Deel dit artikel