Betaalbare ideeën voor de feestmaand.

Betaalbare ideeën voor de feestmaand.

We bestrijden de donkere dagen met vrolijke verlichting en shoppen voor voor de feestdagen. Tenslotte gaat er weinig boven het perfecte cadeau vinden voor de mensen van wie we houden. We helpen je hier graag bij, vandaar deze handige cadeaugids voor de feestdagen. We hebben er veel feestelijke aanbiedingen in gezet!

De feestmaand begint bij je voordeur.

Voor veel gezinnen zijn de feestdagen druk: er worden cadeautjes bezorgd en er staan telkens bezoekers voor de deur. Een handig cadeau is dan ook een videodeurbel van Ring: zo zien je vrienden en familieleden altijd en overal wie er voor hun deur staat.

Maar welke kies je voor hen? In elk geval weet je bij de Video Doorbell Wired dat hij altijd aan staat, en heb je bij de Video Doorbell (2de generatie) de garantie dat je je voordeur op betaalbare wijze beveiligt. Met alle deurbellen kun je elke bezoeker begroeten of dat ene last-minute-pakketje in de gaten houden. Voor geavanceerdere bewegingsdetectie is er bovendien de Video Doorbell 3, en voor ultieme beveiliging van de voordeur heb je de Video Doorbell Pro 2 die altijd op stroom is.

Tijdens de feestdagenuitverkoop profiteer je nu van kortingen op geselecteerde videodeurbellen: dat is extra leuk shoppen!

Video Doorbell Wired
Bespaar € 20 Nu slechts € 39,99

Video Doorbell (2de generatie)
Bespaar € 30 Nu slechts € 69,99

Video Doorbell 3
Bespaar € 60 Nu slechts € 119,99

Video Doorbell Pro 2
Bespaar € 50 Nu slechts € 199,99

Haal alle aanbiedingen voor videodeurbellen in huis

Bewaar je mooiste momenten.

Vrienden, familie, vrolijke meneren met baard en cadeaus... er zijn veel magische momenten tijdens de feestdagen, en ze beginnen vaak bij je voordeur.  Maar mocht je voor je tuin of oprit ook hetzelfde overzicht willen, dan kun je jezelf (of je vrienden of familie) een beveiligingscamera cadeau doen.

Zo heb je voor buiten de veelzijdige Stick Up Cam Battery of de Stick Up Cam Plug-In. Ook deze buitencamera's zijn verkrijgbaar tijdens onze feestelijke uitverkoop. Om de oprit of tuin extra te verlichten en te beveiligen hebben we de Floodlight Cam Wired Plus.

Beveilig vanaf nu alles van de oprit tot de achtertuin en alles daartussenin, want je hebt voor elke binnen- en buitenruimte wel een geschikte camera van Ring. Dankzij onze feestdagenkortingen is dit bovendien het perfecte moment om beveiligingscadeaus voor jezelf of anderen in te slaan.

Stick Up Cam Battery / Plug-In
Bespaar € 30 Nu slechts € 69,99

Ring Floodlight Cam Wired Plus
Bespaar € 70 Nu slechts € 129,99

Ring Spotlight Cam Plus Battery / Plug-In
Bespaar € 60 Nu slechts € 39,99 

Naar alle camera-aanbiedingen

Voel je voortaan altijd veilig.

Rond de feestdagen maken we vaak tijd om familie te bezoeken, bij te praten met vrienden, en nog even de laatste inkopen te doen. Ben je er even niet, dan wil je toch graag zeker weten dat thuis alles goed gaat. Met de producten van Ring heb je die gemoedsrust - en dat gun je anderen natuurlijk ook!

De Ring Alarm Security Kit is een personaliseerbaar beveiligingssysteem dat je uitpakt en direct kunt gebruiken. De 5-delige set bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met professionele thuisbeveiliging. Wil je nog meer gemoedsrust? Dankzij onze bundelkorting kun je Ring Alarm nu aan jezelf of anderen cadeau geven met een gratis Indoor Cam erbij. Zo zie je meteen wat er thuis speelt als je alarm afgaat.

Bespaar nu op Ring Alarm als losse aankoop of met bundelkorting.

Ring Alarm Security Kit, 5-delige set
Bespaar € 80 Nu slechts € 169,98

Ring Alarm Security Kit, 5-delige set + Indoor Cam 
Bespaar € 140 Nu slechts € 169,98

Naar alle aanbiedingen voor Ring Alarm

Waar je ook naar op zoek bent, Ring heeft het voor je. Koop cadeaus voor elk huis met videodeurbellen, beveiligingscamera's, beveiligingssystemen en meer.

Deel dit artikel