Het hele huis (en het tweede thuis) beveiligen.

Het hele huis (en het tweede thuis) beveiligen.

Met een Ring Video Doorbell, meerdere beveiligingscamera's en een Ring Alarm had Ben zijn beveiliging goed voor elkaar. Met extra beveiliging voor zijn toekomstige woning ontdekte hij vervolgens iets opmerkelijks: hij had daar regelmatig onverwachte nachtelijke bezoekers...

Na aankoop van een vrij afgelegen huis, dan Ben ging opknappen om met zijn gezin te komen wonen, installeerde hij meerdere Ring-apparaten om ook zijn nieuwe huis goed te beveiligen. Omdat hij tijdens de renovatie niet altijd zijn nieuwe huis in de gaten kon houden, gebruikt Ben zijn beveiligingscamera's en alarmsysteem van Ring voor de nodige gemoedsrust. Zo wist hij vanuit zijn oude huis in Brighton altijd wat er bij zijn nieuwe woning gebeurde.

 

Activiteiten in de late uurtjes

Niet lang na het installeren en aansluiten van al zijn Ring-apparaten ontdekten Ben en zijn dochter dat hun huis in Brighton 's nachts werd bezocht door een familie vossen.

"We denken dat hun hol vlak bij ons huis ligt en dat wij ons daarmee op de route richting de stad bevinden, waar ze heen gaan om te jagen en te scharrelen."

Ben is een dierenliefhebber met een bijzondere interesse in vossen, dus hij wilde er graag voor zorgen dat de nachtelijke activiteiten op de camera werden vastgelegd zodat zijn dochter ook van de beelden kon genieten. Hij installeerde 10 beveiligingscamera's van Ring rond het pand, waarvan de meeste op vos-hoogte, om zo geen moment meer te missen. Bens dochter kreeg al snel een even grote belangstelling voor de vossen. Vervolgens groeide het opnemen en bespreken van de streken van de vossenfamilie al snel uit tot een gezinsactiviteit.

"Het project is leuk en leerzaam. We zijn van plan om de wilde dieren in de gaten te houden en hopen een aantal fabels rond stedelijke vossen te ontkrachten."

Het getrippel-trappel van kleine pootjes

In een tijd waarin activiteiten veelal beperkt zijn, werd het het observeren en opnemen van de vossen meer dan een interessant project om de tijd te verdrijven. Het documenteren van deze momenten heeft Ben en zijn dochter ook dichter bij elkaar gebracht — hun gedeelde interesse versterkte hun band. 

 

In de hoop anderen te inspireren houdt Ben's dochter nu een online dagboek bij en uploadt ze beelden van de vossen naar haar Facebook-pagina. Zo blijven haar volgers op de hoogte en moedigt ze nog meer mensen aan om vossen in de stad te respecteren. Inmiddels is er groot nieuws: het vrouwtje, dat ze Henrietta hebben genoemd, is zwanger. Nu kijkt iedereen uit naar het getrippel-trappel van kleine vossenpootjes.

"Ik verwacht nu elke dag dat ze niet komt opdagen, ze zal namelijk in haar hol verdwijnen om te bevallen van haar welpjes." 

Meer dan een beveiligingssysteem

Dankzij Ring beveiligen Ben en zijn gezin hun huidige huis, houden ze hun toekomstige woning in de gaten, én kijken volgen ze het welzijn van een vosgezin — allemaal via de Ring-app.

Kies voor meer gemoedrust en gemak ook voor slimme beveiliging van Ring. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze nieuwste aanbiedingen.

Deel dit artikel