Bij Ring blijven we innoveren.

Bij Ring blijven we innoveren.

Toen we in 2015 Ring Protect-abonnementen lanceerden, begonnen we met de basisfuncties. Met je abonnement kon je livemomenten en bewegingsgebeurtenissen opnemen, de video's kon je downloaden en delen. We vulden het abonnement steeds aan met extra voordelen zodat je nog meer aan je Ring-apparaten hebt. Met dat uitbreiden gaan we door - alles voor meer gemoedsrust.

Tot voor kort hielden we ondanks de extra functies voor Ring Protect de prijs gelijk aan die van 2015. Pas nu verhogen we deze voor het eerst voor ons Ring Protect Basic-abonnement: je betaalt straks € 3,99 per maand (of € 39,99 per jaar in Nederland). Deze prijswijziging is van toepassing op de eerste factuurdatum op of na 1 juli 2022.

Mocht je nog niet alle extra functies kennen, dan zetten we die graag voor je op een rij. Ook laten we je weten welke nieuwe functies eraan komen voor je Ring Protect Basic-abonnement. Zo haal je alles eruit wat erin zit!


Met het nieuwe Ring Protect Basic kun je video's tot zes keer langer opslaan en grotere hoeveelheden video's in één keer downloaden. Daarnaast profiteer je voor het eerst met Ring Protect Basic ook van kortingen op producten van Ring.com. Op onze verdere planning staan onder meer personaliseerbare meldingen: die geven je een nog beter beeld van wat er thuis speelt, waar je ook bent.

De prijswijziging heeft geen invloed op het Ring Protect Plus-abonnement, dat onder meer dezelfde functies bevat als Basic.

We kijken ernaar uit om Ring Protect Basic verder uit te breiden, zodat je steeds meer mogelijkheden hebt om je gezin, huis en buurt veiliger te houden.


¹ De video-opslag is standaard ingesteld op 30 dagen. Het wijzigen van de opslagtijd van video's heeft alleen invloed op video's die na deze wijziging zijn opgenomen. Als je video's ook na je proefperiode nog wilt behouden, kun je je abonneren op Ring Protect, waarmee je video's tot 180 dagen lang tijdelijk in de cloud kunt opslaan. Raadpleeg Ring Protect-abonnementen voor meer informatie over de bewaartermijn van je abonnement.

²Algemene voorwaardenzijn van toepassing.

Deel dit artikel