Zie hoe deze inbrekers dankzij Ring de benen nemen

Zie hoe deze inbrekers dankzij Ring de benen nemen

We horen graag verhalen van tevreden klanten. Meestal krijgen we te horen dat Ring beelden heeft vastgelegd van een dief voor de deur of van een poging tot inbraak in huis.

Maar we zien het liefst dat een Ring Video Doorbell een inbreker op tijd heeft laten omkeren. Traditionele beveiligingssystemen maken je attent op de misdaad nadat die heeft plaatsgevonden, maar deze momenten bewijzen dat je met Ring zelfs kunt voorkomen dat het misgaat.

Vandaag delen we video's van twee gebruikers die dat met de hulp van Ring is gelukt.

De eerste video is van Chris, die een aantal aanvaringen met ongewenste bezoekers heeft gehad in zijn huis in Decatur, Georgia. Chris kwam op een dag thuis en zag dat iemand had geprobeerd in te breken. Het alarm was afgegaan en de dieven hadden een ruit gebroken toen ze het huis binnen probeerden te komen. Gelukkig was dat niet gelukt, maar je begrijpt dat Chris behoorlijk was geschrokken.

De volgende dag ging Chris naar Best Buy en kocht hij een Ring Video Doorbell. Nog geen vijf dagen later kreeg hij een bewegingsmelding van Ring. Er was activiteit waargenomen bij zijn voordeur.

 

De inbrekers gingen ervandoor zodra ze Chris' stem via de deurbel hoorden. Veilig via zijn smartphone kon Chris de schurken aanspreken en op de vlucht jagen. Hoewel de verdachten nog niet zijn opgepakt, voelt Chris zich veiliger omdat hij weet dat hij met Ring zijn huis in de gaten kan houden.

 

De volgende video is een geweldig voorbeeld van de manier waarop Ring huizen beveiligt en gezinnen beschermt.

Andrew was niet thuis toen hij een bewegingsmelding van Ring kreeg. In de hoek van de video zag hij dat een onbekende man iets aan het doen was in zijn tuin. Andrew gebruikte zijn Ring Video Doorbell om de man aan te spreken, en vroeg hem om weg te gaan. En daarna gebeurde er dit:

 

Zoals Andrew had aangekondigd belde hij de politie, en ongeveer vijf minuten later werd de man gearresteerd voor Andrews huis.

Andrew en Chris hadden hun gemoedsrust weer terug, en ze bedankten Ring uitbundig voor het uitstekende werk.

"Ik kan Ring niet genoeg bedanken," zei Chris. "Dankzij jullie deurbel zijn ze mijn huis niet binnengekomen en kan ik rustig slapen. Ik beveel Ring van harte aan bij iedereen die prettiger wil wonen."

Hoewel we het gebaar op prijs stellen, is het niet nodig om ons te bedanken. De toegewijde gebruikers die Ring inzetten om hun huis in de gaten te houden en die lokale politie die de wacht houdt over ons allemaal verdienen juist alle lof. We zijn blij om te zien dat onze producten een verschil maken voor gezinnen over de hele wereld.

Vertel hieronder je verhaal of stuur een mailtje naar uksubmissions@ring.com, met een link naar de video. Wie weet, misschien zie je je filmpje terug op ons blog of onze sociale-mediakanalen.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën