Maak met Halloween van je huis een spookhuis

Maak met Halloween van je huis een spookhuis

Dit jaar zien onze favoriete Halloween-tradities, van verkleedpartijen tot langs de deuren gaan, er anders uit. Met behulp van Ring kun je dit jaar van Halloween toch nog een feest maken: je kunt je huis veranderen van zo-zo naar zooo spooktaculair!

Heb je al kippenvel? Supergoed! Laten we beginnen.

 

Geef je huis een angstaanjagende uitstraling

Om je huis in een spookhuis om te toveren, moet je er eerst voor zorgen dat je voordeur op de juiste manier wordt versierd door een griezelig Halloween-frontpaneel aan je Video Doorbell 3 en 3 Plus toe te voegen. Op deze manier heb je een huisbeveiliging die past bij een spookhuis. 

Laat huiveringwekkende geluiden horen

Halloween gaat niet alleen over enge versieringen, het gaat ook over griezelige, spookachtige en huiveringwekkende geluiden. Ring kan je helpen extra schrik-geluiden toe te voegen met griezelige Chime tonen zoals krakende deuren, een gierende wind en schreeuwende heksen.

Zo kun je niet alleen zien of er iemand voor de deur staat, maar kun je de Halloween-sfeer overal in huis halen. Hier zijn enkele voorbeelden:

 

Witch Cacklebezorgen

Howl

Griezelige lack 

 

Maak een spookachtige video

Halloween draait niet alleen om de versieringen - het gaat ook om angstaanjagende verrassingen! Met wat hulp van Ring kun je hilarische grappen uithalen met je hele gezin. Hier een paar ideeën om je op weg te helpen...

Als je familie en vrienden niet kijken, ga dan naar buiten om aan te kloppen, op je Ring Video Doorbell te drukken, en laat een pompoen of een enge verrassing achter. Wanneer je gezin de Ring-app controleert om te zien wie er voor de deur staat, zullen ze zeker schrikken!

Organiseer een enge scène, zoals de Amerikaan Joey, die deed "alsof ik was aangevallen door een gigantische Halloween-spin van ruim een meter" om zijn vrouw Ariana een kleine show te geven terwijl ze een pauze op het werk nam. "Ik keek ernaar en begon hardop te lachen," zei Ariana.

 

 

Deel het plezier

Hoewel de dingen dit jaar anders zullen zijn, kan niets je ervan weerhouden om er een feestelijke, huiselijke Halloween van te maken.

Heb je een spookachtige video gemaakt? Stuur het naar submissions@ring.com en misschien laten we jou spookhuis op Facebook zien!

Deel dit artikel

Andere verhalen