De originele Ring Video Doorbell in een nieuw jasje

De originele Ring Video Doorbell in een nieuw jasje

Klassiekers zijn niet voor niets klassiekers, het zijn beproefde, betrouwbare producten die hun beloften waarmaken. Toch verdient een klassieker zo nu en dan een upgrade. Daarom introduceren we vol trots de nieuwe en verbeterde Ring Video Doorbell. Deze Ring Video Doorbell van de tweede generatie levert met 1080p HD-video betere beeldkwaliteit in de dag- en nachtmodus, en in combinatie met de verbeterde bewegingszones is je voordeur nu veiliger dan ooit. En dat allemaal voor dezelfde betaalbare prijs.

"Gebruikers mogen meer verwachten van hun videodeurbel, zoals betere hardware, verbeterde bewegingsdetectie en eenvoudige installatie, zonder extra te moeten betalen", aldus Jamie Siminoff, Chief Inventor en oprichter van Ring.

Onze missie voor veiligere woonwijken motiveert alle medewerkers van Ring om de grenzen van innovatie te verleggen voor alle gebruikers. Deze toewijding aan innovatie begon negen jaar geleden in een kleine garage in Los Angeles.

 

Hoe het allemaal begon

In 2011 werkte Jamie samen met een paar andere gelijkgestemde en al even ambitieuze uitvinders vele uren in zijn garage aan een cool en belangrijk product. Ze wisten niet wat voor product het zou zijn, maar waren vastbesloten dit te ontdekken.

Op een dag vond Jamie het echt vervelend dat ze steeds pakketbezorgers misten omdat ze de deurbel vanuit de garage niet konden horen. Hij ging online op zoek naar een deurbel die hij kon verbinden met zijn telefoon en realiseerde zich tot zijn verbazing dat zo'n deurbel niet bestond. En dus besloot hij er een te maken.

Zodra hij het eerste prototype had gemaakt, installeerde hij het op zijn eigen deur en een van zijn eerste klanten was zijn vrouw Erin. Ze vond het meteen geweldig! Natuurlijk al vanwege het gemak, maar ook omdat je zo altijd en overal contact hebt met wie er thuis aanbelt. Ze zei: "Dit is net als beller-ID, maar dan voor de voordeur". Jamie gaf later toe dat de Ring Video Doorbell nooit zou hebben bestaan zonder zijn vrouw.

Het team ging meteen aan het werk om de eerste slimme videodeurbel te maken voor klanten. Het was niet eenvoudig om een gloednieuw apparaat te maken met een videocamera die beweging detecteert en direct een melding naar een mobiele app stuurt, en dan ook nog eens in het kleine formaat van een deurbel. Bovendien bleek dat niet iedereen zo enthousiast was als Erin en dus was het ook moeilijk om de financiering rond te krijgen.

Desondanks wist het team met minimale bezetting binnen een jaar de Doorbot, de voorganger van de Ring Video Doorbell, te maken en te leveren aan klanten. In ongeveer een jaar werden 20.000 stuks verkocht in meer dan 85 landen. Zo werd de basis gelegd voor de ontwikkeling van de originele Ring Video Doorbell die in 2014 op de markt kwam en sindsdien ons boegbeeld is.

 

De nieuwe Ring Video Doorbell

Sindsdien is Ring de garage van Jamie ontgroeid. Het is nu een wereldwijde community die zich richt op het veiliger maken van woonomgevingen. En hoewel we nu vol trots een compleet assortiment slimme apparaten voor woningbeveiliging aanbieden, waaronder Ring Security Cams, blijven we werken aan de producten waar onze klanten al zo tevreden mee zijn, zoals de Ring Video Doorbell.

 

 

De Ring Video Doorbell van de volgende generatie beschikt over nog meer beveiligingsfuncties, van verbeterde geluidskwaliteit en scherper nachtzicht tot Snapshot Capture. Deze laatste maakt gedurende de dag met regelmatige tussenpozen foto's, zodat je op je tijdlijn kunt zien wat er tussen opgenomen gebeurtenissen en Livebeeld door voor de deurbel is gebeurd. De aanpasbare zones voor bewegingsdetectie beschikken nu over een extra bewegingszone voor dichtbij, zodat je alleen de meldingen ontvangt die je het belangrijkst vindt. En om het je nog gemakkelijker te maken om het apparaat te verwijderen en op te laden, hebben we ook het montagesysteem vernieuwd.

De nieuwe Ring Video Doorbell beschikt over de nieuwste privacyfuncties:

Met Privacyzones kun je zelf bepalen wat je wel en niet wilt zien. Je kunt bepaalde gebieden in het zicht van de camera van de deurbel instellen als 'verboden terrein', zodat de Ring-app in dat gebied niets opneemt of weergeeft in het Livebeeld.

Met Verschillende standen kun je met één enkele tik een van de drie verschillende standen voor je Ring Video Doorbell kiezen: Thuis, Afwezig of Uitgeschakeld. 

De Ring Video Doorbell werkt ook met Alexa (beschikbaar in bepaalde talen), voor handsfree gebruik van de bel met bepaalde Alexa-apparaten. Je kunt ook naar gepersonaliseerde meldingen luisteren, tweerichtingsspraak gebruiken met Echo Dot, video starten met Echo Show en nog veel meer.

''Ring Video Doorbell is een van onze populairste producten en gebruikers zijn blij met de meerwaarde ervan", aldus Jamie Siminoff. ''En nu hebben we dit product nog beter gemaakt."

De Ring Video Doorbell is binnenkort verkrijgbaar voor 99 € . Meld je vandaag nog aan op Ring.com om op de hoogte te blijven!

Deel dit artikel

Andere verhalen