Dankzij diverse standen bedien je je Ring-apparaten met slechts één tik in de app

Dankzij diverse standen bedien je je Ring-apparaten met slechts één tik in de app

Of je nu net begint met het opzetten van een beveiligingssysteem of al een volledige Ring van beveiliging hebt, het bedienen van apparaten moet eenvoudig en veilig zijn. Daarom hebben we enkele standen alvast ingesteld - een nieuwe functie in de Ring-app waarmee je met slechts één tik voor thuis, afwezig en uitgeschakeld kunt kiezen wat je videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring doen. Zo kun je Ring-apparaten eenvoudig in- en uitschakelen wanneer dat nodig is voor slimmer beveiligen met behoud van je privacy.

In elke stand kun je de standaardinstelling kiezen of deze aanpassen aan je specifieke behoeften door alleen de gewenste Ring-apparaten te selecteren die in die stand (in)actief moeten zijn. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om een aantal van je Ring-deurbellen en - camera's altijd ingeschakeld te laten.

 

 

De drie standen werken als volgt:

Disarmed: met de stand Disarmed (Uitgeschakeld) worden alle gekoppelde Ring-apparaten allemaal tegelijk uitgeschakeld. Dit houdt in dat alle Ring-camera's in je huis geen beweging detecteren, video opnemen of toegang bieden tot livebeeld. Je kunt desgewenst ook de buitencamera's toevoegen aan de modus Disarmed (Uitgeschakeld). Zo schakel je het volledige beveiligingssysteem uit.

Home: de thuisstand (Home) is ideaal als je alleen de buitenkant van je huis wilt bewaken. De stand is zo ingesteld dat je thuis gewoon je gang kunt gaan; binnen heb je privacy en buiten wordt alles in de gaten gehouden. In de standaardinstelling zorgt de thuisstand (Home) ervoor dat je Ring-camera's binnenshuis geen beweging detecteren of livebeeld tonen.

Away: in de stand Away (Afwezig) kun je alle gekoppelde apparaten met één tik activeren. De stand biedt volledige beveiliging, zowel binnen als buiten. In de standaardinstelling worden alle videodeurbellen en camera's van Ring geactiveerd en heb je direct toegang tot het livebeeld van elke camera.

 

Je kunt de nieuwe standen activeren in de Ring-app. Wij geloven dat deze functie de apparaatbediening en je privacy verbetert. De standen zijn handig en gebruiksvriendelijk en stellen je in staat de beveiliging af te stemmen op je behoeften.

 

Deel dit artikel

Andere verhalen