De nieuwe Ring Spotlight Cams: slimme beveiliging precies waar je het nodig hebt

De nieuwe Ring Spotlight Cams: slimme beveiliging precies waar je het nodig hebt

Ring komt met een nieuwe reeks beveiligingscamera's om je huis slim te beveiligen op de plaatsen waar het nodig is.

De gloednieuwe Ring Spotlight Cam is een beveiligingscamera met bewegingsmelder, 1080p HD-video, ingebouwde led-schijnwerpers, tweerichtingsspraak en een alarmsirene. Als er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je een melding op je mobiele apparaat, zodat je de persoon die voor de deur staat kunt zien en horen en met hem of haar kunt spreken.

De Spotlight Cam is een slimme beveiligingscamera voor je hele huis met drie opties voor stroomaansluiting: netspanning, batterijen en zonne-energie.

Spotlight Cam Wired

De Spotlight Cam Wired kan op elk standaard stopcontact worden aangesloten voor non-stop stroom en beveiliging zodat je nooit batterijen hoeft op te laden. Dankzij de eenvoudige plug-and-play-installatie is de camera in enkele minuten klaar voor gebruik.

Met de Spotlight Cam Wired kun je je eigen bewegingszones creëren en aanpassen zodat je je kunt focussen op de belangrijkste delen van je tuin. Zodra iemand de bewegingszone inloopt en een bewegingssensor activeert, krijg je een melding op je smartphone, tablet of pc. Zo weet je altijd wie er rond je huis loopt.

Koop vandaag nog een Spotlight Cam Wired.

Spotlight Cam Battery

Spotlight Cam Battery

De Spotlight Cam Battery is uitgerust met een handige verwisselbare batterij, zodat je de batterijen eenvoudig kunt vervangen. En doordat er geen draden hoeven te worden aangesloten, is de Spotlight Cam Battery een supereenvoudige slimme beveiligingsoplossing.

De Spotlight Cam Battery is voorzien van aanpasbare bewegingssensoren om het aantal valse meldingen tot een minimum te beperken. Net als bij de Spotlight Cam Wired ontvang je een melding op je smartphone, tablet of pc als er beweging wordt gedetecteerd, zodat je de persoon die voor de deur staat kunt zien en horen en met hem of haar kunt spreken.

Koop vandaag nog een Spotlight Cam Battery.

Spotlight Cam Solar

Spotlight Cam Solar

De Spotlight Cam Solar wordt geleverd met een zonnepaneel voor een slimme beveiligingsoplossing op zonne-energie. Een paar uur zonlicht per dag is voldoende om te zorgen dat de Spotlight Cam Solar altijd opgeladen is.

De Spotlight Cam Solar is uitgerust met aanpasbare bewegingssensoren en een verwisselbare batterij zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

Koop vandaag nog een Spotlight Cam Solar.

Slimme beveiliging wanneer je het nodig hebt

Met de nieuwe Spotlight Cams heeft Ring een beveiligingsoplossing voor je hele huis. Met een Video Doorbell heb je altijd en overal contact met wie er thuis aanbelt, met de Floodlight Cams zijn donkere hoekjes rondom het huis verleden tijd en met de Spotlight Cams is je hele huis goed beveiligd.

Met de nieuwe producten van Ring heb je de beveiliging van je huis in eigen handen. Want met Ring ben je altijd thuis.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën