Geef dit jaar een stukje veiligheid cadeau

Geef dit jaar een stukje veiligheid cadeau

Heb jij al je cadeaus voor de feestdagen al in huis? Zo niet, dan hebben wij nog wel een paar tips voor je. Wat is er mooier dan de mensen van wie je houdt een stukje veiligheid cadeau te geven?

Voor de shopper die alles online bestelt - Ring Video Doorbell 2


Online winkelen maakt het leven zoveel makkelijker! Echter, tijdens de feestdagen zorgt dit voor talloze pakketjes die worden bezorgd terwijl je er misschien niet bent. Voor degene die dit vaak overkomt, is de Ring Video Doorbell 2 het perfecte cadeau!

Doordat je altijd kunt zien en praten met wie er voor je deur staat, helpt het de fanatieke online shopper om bezorgers te vragen het pakketje bij de buren af te leveren of om de voortuin in de gaten te houden zodat een ongenode gast er niet met hun pakketten vandoor gaat.


Voor de afgestudeerde die het huis uit is -Ring Door View Cam


Nu ze op zichzelf wonen, moet je ervoor zorgen dat hun nieuwe huis net zo veilig voelt als thuis. Dat kan met de Ring Door View Cam, die perfect is voor deuren met een kijkgat. De videodeurbel detecteert wanneer er iemand op de deur klopt, zodat ze altijd op hun telefoon kunnen zien zien wie er is. Of ze nu boodschappen doen, aan het stappen zijn of genieten van een nacht op de bank.

Extra pluspunt: het apparaat is eenvoudig te installeren, dus vaders hoeft niet te helpen om hem te monteren!

Voor de Ring-liefhebber -Ring Spotlight Cam


Vrienden of familie die al een Ring videodeurbel of een ander Ring-apparaat hebben, kun je helpen om de ring van veiligheid om hun huis te vergroten met een Spotlight Cam. Deze buitencamera kun je plaatsen waar dit het meest nodig is - zoals bij de oprit, op de veranda of in de achtertuin.


Voor de dierenliefhebbers -Ring Stick Up Cam

Mis geen moment van je viervoetige vrienden met deze veelzijdige beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Als de honden in de achter- of voortuin spelen, kun je controleren of ze geen onnodige capriolen uithalen. Als je een paar uur op pad bent geweest en je harige vrienden binnenshuis hebt achtergelaten, kun je ervoor zorgen dat de bank dit overleeft.

Heeft je hond puppy's? Dan kun je er zelfs voor zorgen dat ze hun pasgeboren puppy's voeren, zoals in de video hieronder...


Voor die lieve opa en oma - Ring Floodlight Cam


Des te meer zicht, des te groter je gevoel van veiligheid. Verlicht daarom de looppaden en opritten van je grootouders met de Ring Floodlight Cam. De bedrade buitencamera's worden geactiveerd met beweging en schitteren met heldere LED-spots om elke stap van de weg te verlichten. Erg handig in de wintermaanden, wanneer het snel donker wordt en de nachten lang zijn.

Deel dit artikel

Andere verhalen