Nog meer slimme meldingen van Ring!

Nog meer slimme meldingen van Ring!

In het afgelopen jaar introduceerde Ring ‘geofence’ om je Ring-apparaten en -meldingen nog beter op je gebruik af te stemmen. Nu komen daar twee nieuwe intelligente meldingen bij: pakketmeldingen en aangepaste gebeurtenissen. Bij Ring laten we je namelijk graag profiteren van alle innovaties op de markt, inclusief kunstmatige intelligentie om je Ring-gebruik nog verder te personaliseren.

Pakketmeldingen: weet wanneer je pakketje wordt bezorgd of opgehaald

Bij de nieuwe functie ‘pakketmelding’ krijg je bericht wanneer de camera een pakketje herkent in een door jou aangewezen zone, bijvoorbeeld op je oprit of bij de voordeur. Je krijgt ‘Pakketmelding’ in beeld, dus als je een Amazon-pakketje verwacht hoef je niet meer de bewegingsmelding te controleren om te zien of het er al is. De bezorger kan in overleg voortaan altijd je pakketje op die plek achterlaten, ook als je er niet bent – en je kunt je bestelling via de Ring-app in de gaten houden.

De pakketmelding is beschikbaar voor Ring Protect-gebruikers met een Ring Video Doorbell Pro 2 of een Ring Video Doorbell (2de generatie).

Aangepaste gebeurtenissen: meer meldingen op maat

Elk huis is anders. Je zou dan ook alleen de meldingen moeten krijgen die er voor jou toe doen. Met de aangepaste gebeurtenissen kun je je Ring Spotlight Cam Battery zo instellen dat je alleen voor jou relevante bewegingsmeldingen krijgt. Dankzij de kunstmatige intelligentie van Ring-camera’s kan een open deur of poort worden gedetecteerd. Hiervoor kijkt de camera naar het verschil tussen een beeld waarop iets gesloten is ten opzichte van het ‘open’ beeld. Met dit gegeven kun je aangepaste meldingen instellen die je alleen waarschuwen wanneer je dit specifiek nodig hebt in jouw huis.

Stel: je vindt de optie voor het detecteren van een open deur of poort handig. Tijdens het instellen van je Ring Spotlight Cam Battery in de Ring-app neem je dan twee foto’s: eentje van de gesloten en eentje van de open deur of poort. Hiermee leert de camera het verschil tussen de twee – en je kunt dus instellen wanneer je hiervoor een melding krijgt. Vanaf nu je hoef je je dus nooit meer af te vragen of je bij vertrek de deur wel achter je dicht hebt gedaan.

Dankzij deze aangepaste meldingen krijg je gerichte, gepersonaliseerde berichtgeving. Doordat onze apparaten machine learning inzetten, kun je steeds verder personaliseren. Je meldingen kunnen dus nog specifieker worden en je bepaalt zelf wat je instelt.

De functie voor aangepaste gebeurtenissen komt de komende maanden beschikbaar voor Ring Protect-gebruikers met een Spotlight Cam Battery.

Deel dit artikel