Nieuwe camera's voor binnen en buiten, voor een veiliger huis.

Nieuwe camera's voor binnen en buiten, voor een veiliger huis.

Iedereen wil veilig zijn. Hoe we die veiligheid het liefst regelen, verschilt natuurlijk per persoon. Je wilt een systeem hebben dat bij jou past. Daarom vertellen we je heel over ons nieuwste product: de Ring Indoor Cam.

Het is niet alleen onze eerste camera die speciaal voor binnenshuis gemaakt is, het is ook onze goedkoopste tot nu toe!

De Ring Indoor Cam kost slechts 59 € en is vanaf volgend jaar in Europa te verkrijgen. De camera heeft alle eigenschappen die je van Ring kent - hij is simpel te installeren, heeft tweerichtingspraak, bewegingsmeldingen, live beeld en is eenvoudig te bedienen via de Ring-app. Kortom: een kleine, krachtige camera.

De Ring Indoor Cam kun je overal in huis plaatsen - van een vlakke ondergrond tot aan de muur - en is ontworpen om je gerust te stellen. Je kunt altijd in je huis kijken, ook als je er zelf niet bent.

De camera is klein en eenvoudig te verplaatsen, wat het eenvoudig maakt om het juiste zicht in je huis of appartement te krijgen.

Om een zo goed mogelijk beeld van je huis te krijgen, kun je natuurlijk verschillende camera's aanschaffen. Plaats bijvoorbeeld een camera op je televisiemeubel in de woonkamer en op het aanrecht in de keuken. Als je beide camera's vervolgens met de Ring-app verbindt, kun je vanaf de andere kant van de wereld je kinderen van school verwelkomen, vanaf je werk kijken of de hond zich wel gedraagt of zeker weten dat alles veilig is als je op vakantie bent.

"Het is onze missie om buurten veiliger te maken, wat betekent dat we de beste beveiliging voor binnen en buiten willen hebben", zegt Ring-oprichter Jamie Siminoff. "Ieder huis is anders en heeft unieke veiligheidseisen. Ons team van uitvinders is daarom continu bezig om nieuwe producten te ontwikkelen die mensen in staat stellen om een slimme beveiliging te maken die het beste bij hen past."

Ring introduceert daarom nu ook de nieuwe generatie van de Stick Up Cam, een camera die je zowel binnen als buiten gebruiken. De nieuwe generatie is verkrijgbaar in drie modellen - de Stick Up Cam Plug-In, Stick Up Cam Battery en Stick Up Cam Solar.

  

 

De Stick Up Cam Plug-In kost slechts 89 € en is ontworpen om je altijd stroom te garanderen, waardoor je altijd veilig bent. De Stick Up Cam Battery kost ook 89 € en komt met een verwijderbare, oplaadbare batterij. Een backup nodig? Koop dan een tweede pakket batterijen. De Stick Up Cam Solar gaat 129 € kosten en heeft een zonnepaneel om de camera van stroom te voorzien.

De nieuwe generatie van de Ring Stick Up Cam is verkrijgbaar vanaf 23 oktober. Je kunt de Stick Up Cam nu al vooruit bestellen op Amazon of je registreren op Ring.com

Het mooie aan zowel de Indoor Cam als de Stick Up Cam is dat ze niet alleen goed met andere Ring-producten samenwerken, maar ook met Amazon Alexa. Als je bijvoorbeeld "show me the garden" tegen Alexa zegt, laat de camera je live je tuin zien. "Alexa, anwser the kitchen" zorgt er bijvoorbeeld voor dat je met iemand in de keuken kan praten. Handig als je al een tijdje op je eten wacht...

Zowel de Indoor Cam als de Stick Up Cam hebben 1080p HD video en bewegingszones waarmee je kunt aangeven van welke plekken je een bewegingsmelding wilt krijgen. De camera's hebben ook beiden nachtvisie. Hierdoor krijg je, ook als de lichten uit zijn, altijd haarscherpe HD-videos. Als je Ring Protect hebt, blijven al je opnamen tot 60 dagen in de app bewaard.

Via privacyvoorkeuren in de app kun je de bewegingsopnamen, meldingen en geluiden uitzetten wanneer je dat maar wilt. Ook kan je aangeven wanneer je meldingen wilt krijgen en wanneer niet. Zo krijg je geen meldingen als je zelf door het huis loopt.

Mensen die Ring gebruiken voelen zich verbonden met hun familie, hun huis en hun buurt. Ze willen hun huis kunnen zien, ook als ze er niet zijn. Zo voelen ze zich verbonden en sterk genoeg om actie te ondernemen om hun huis en hun buurt veiliger te maken. De nieuwe Ring Indoor Cam en de nieuwe generatie Ring Stick Up Cam helpen hierbij.  

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën