Ring lanceert Battery Video Doorbell Plus, onze belangrijkste batterij deurbel update tot nu toe.

Ring lanceert Battery Video Doorbell Plus, onze belangrijkste batterij deurbel update tot nu toe.

Toen we meer dan 10 jaar geleden voor het eerst het concept van de videodeurbel bedachten, wisten we dat de keuze voor een batterijvoeding aan de behoeften van een brede groep klanten zou voldoen. Vandaag de dag zijn we er trots op de meeste uitgebreide collectie videodeurbellen op de markt aan te bieden - met acht verschillende modellen op batterij, hardwired en Power over Ethernet.

Sindsdien hebben we functies geïntroduceerd die nog meer waarde, gemak en gemoedsrust bieden: Slimme meldingen helpen ongewenste bewegingswaarschuwingen te verminderen en geven je een seintje wanneer er een pakket is bezorgd, verbeterde privacy- en beveiligingsinstellingen zorgen voor zowel fysieke als digitale veiligheid, en verbeteringen aan de cameraresolutie samen met nachtzicht geven scherp, helder zicht op alles wat er bij de voordeur gebeurt.

Vandaag kunnen we met enthousiasme een nieuwe toevoeging aan onze batterijfamilie aankondigen: de Battery Video Doorbell Plus - de belangrijkste upgrade van onze batterij deurbel line-up tot nu toe. Met energiebesparende functies die resulteren in langere levensduur van de batterij, welke tot drie keer beter is dan onze allereerste Ring Video Doorbell.

Introductie van de Battery Video Doorbell Plus

Deze nieuwe generatie videodeurbel is onze eerste deurbel op batterijmet een 150x150 graden gezichtsveld, waardoor je van top tot teen zicht hebt op al je bezoekers, ongeacht mensen of andere harige vrienden. Het uitgebreide zicht maakt functies zoals pakketmeldingen met een Ring Protect-abonnement nog nuttiger, zodat je gemakkelijk leveringen voor de deur kunt controleren en een melding krijgt zodra een pakket wordt gedetecteerd binnen een door jou opgegeven zone. Met 1536p heeft de Battery Video Doorbell Plus de hoogste HD-resolutie van alle Ring-batterij-deurbellen tot nu toe, waardoor je een scherp en duidelijk zicht hebt op alles wat er zich afspeelt bij je voordeur.

Met deze nieuwe updates hebben we ervoor gezorgd dat de functies die je gewend bent van Ring videodeurbellen behouden blijven en nog steeds kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je met aanpasbare bewegingszones aangeven waar je apparaat beweging detecteert, terwijl je met privacyzones gebieden kunt uitsluiten van het gezichtsveld van je camera voor extra privacy. Gebruik je livebeeld en tweerichtingsspraak om in real time met mensen aan de deur te praten. En is net als andere Ring-apparaten de Battery Video Doorbell Plus te combineren met Alexa, zodat je bezoekers kunt zien, horen en spreken via je Echo of Fire TV-apparaat.

Met elke nieuwe deurbel hebben we de levensduur van de batterij verbeterd om je te helpen het meeste uit je apparaat te halen. Hierbij helpen instellingen zoals persoonsdetectie, bewegingszones en functies zoals geavanceerde bewegingsdetectie allemaal om stroom te besparen door alleen gebeurtenissen te detecteren die voor jou van belang zijn. Net als onze andere batterij-apparaten heeft de Battery Video Doorbell Plus een snel te verwijderen, oplaadbare batterij en de mogelijkheid om verbinding te maken met een Ring-zonnepaneel voor non-stop stroom*.

De bescherming van je privacy is voor ons net zo belangrijk als de bescherming van je huis. Vorig jaar hebben we de ondersteuning voor video begin-tot-eind-versleuteling uitgebreid naar apparaten op batterijen. Battery Video Doorbell Plus geeft je een volledige reeks privacy-opties om je persoonlijke informatie en video's te beschermen - allemaal binnen de Ring-app

Laat de deurbel nog harder voor je werken

Met een Ring Protect-abonnement kun je een groot aantal handige functies ontgrendelen, waaronder Ring meldingen met afbeelding, persoonsdetectie en pakketwaarschuwingen. Met Ring meldingen met afbeelding kun je aan de hand van een foto pop-up op je telefoon precies zien wat een melding heeft veroorzaakt. Met persoonsdetectie krijg je alleen meldingen over bewegingen die door een persoon worden veroorzaakt. Met pakketwaarschuwingen kun je een specifieke zone instellen, zoals je portiek of oprit, en een melding ontvangen wanneer een pakket wordt gedetecteerd.

Beschikbaarheid

Battery Video Doorbell Plus zal op 13 april 2023 te koop zijn op Ring.nl en Amazon voor €179,99.

 

* Mogelijkheid tot opladen varieert op basis van apparaatinstellingen, bewegingsmeldingen en blootstelling aan de zon in het gebied van plaatsing.

Deel dit artikel