Ring helpt gezinnen een oogje op hun geliefden te houden

Ring helpt gezinnen een oogje op hun geliefden te houden

We hebben Ring bedacht om misdaad te helpen bestrijden, maar het zijn de hartverwarmende verhalen van gezinnen die ons het meest trots maken. Veel mensen gebruiken Ring-apparaten om toezicht te houden op activiteiten op hun terrein, maar er zijn ook mensen die ze gebruiken om hun gezin in de gaten te houden, om de kinderen te begroeten als ze thuiskomen of de spelende huisdieren in de tuin te zien.

Dat zijn alledaagse momenten, maar soms ontvangen we een verhaal dat we moeten delen. Afgelopen week waren dat er zelfs twee.

Het eerste verhaal komt van All Things Tech. Mark, de presentator van All Things Tech, installeerde onlangs een Ring Video Doorbell bij hem thuis om een recensie van het apparaat op te nemen. Een paar weken later wist het apparaat zijn gezin te beschermen tegen mogelijk een verschrikkelijke tragedie.

Marks 82-jarige demente vader liep rond twee uur 's nachts van huis weg. Mark en zijn gezin hadden geluk, want zijn vader kwam bij zijn omzwervingen op 200 meter afstand van Marks huis, en zijn Ring Video Doorbell kon het gezin waarschuwen waar hij zich bevond:

 

 

Naar eigen zeggen heeft de Ring Video Doorbell van Mark "waarschijnlijk [zijn] vaders leven gered."

Zo'n verhaal ontvangen we niet elke dag, dus je kunt je voorstellen hoe blij verrast we waren toen we een paar dagen later een soortgelijk verhaal van een ander gezin kregen. Ook over hun avontuurlijke opa.

Het tweede verhaal werd gedeeld door Nikki uit Florida. Haar opa had onlangs door een val een kleine hoofdwond opgelopen en moest de afgelopen maand regelmatig naar het ziekenhuis. Vorige week verliet hij de wachtkamer in het ziekenhuis om even een luchtje te scheppen, waarna hij uren spoorloos was.

Met een temperatuur van 40 graden Celsius was het erg warm in Florida en aangezien hun opa wegging, zonder zijn telefoon, kon de familie geen contact meer met hem krijgen. "In een soort van paniek begon iedereen naar hem te zoeken," zei Nikki, "politie, speurhonden, helikopters, alles en iedereen." Na een zoektocht van meerdere uren ontving de moeder van Nikki een Ring-melding op haar telefoon. Toen ze de melding beantwoordde zag ze Nikki's opa voor de deur van het huis van haar ouders staan, meer dan elf kilometer van het ziekenhuis vandaan:

 

 

Toen we de Ring Video Doorbell bedachten, wisten we niet hoeveel impact deze zou hebben op het leven van gezinnen over de hele wereld. Maar dankzij zulke verhalen weten we dat onze producten meer doen dan inbrekers pakken of ervoor zorgen dat een pakket veilig wordt afgeleverd.

Voor de vele mensen die Ring-apparaten gebruiken om hun naasten in de gaten te houden, ligt de echte waarde van Ring in de geleverde gemoedsrust. Want voor de ouders die voor hun kinderen zorgen en voor de verzorgers die voor de ouderen zorgen, is dat het enige wat telt.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën