Hier is de gloednieuwe Ring Battery Video Doorbell Pro: professionele, flexibele beveiliging voor thuis die werkt op batterij.

Hier is de gloednieuwe Ring Battery Video Doorbell Pro: professionele, flexibele beveiliging voor thuis die werkt op batterij.

In 2021 kondigden we de eerste deurbel van onze Pro-serie aan. Deze apparaten maken gebruik van de beste radartechnologie om de nauwkeurigheid van bewegingsmeldingen buiten te verbeteren. Sindsdien horen we steeds van gebruikers dat ze blij zijn met deze nauwkeurigere bewegingsdetectie. Vandaag kondigen we met trots een nieuwe toevoeging op onze Pro-serie aan: de Ring Battery Video Doorbell Pro, onze meest geavanceerde deurbel op batterijen tot nu toe. Hiermee heb je nog meer flexibiliteit en veelzijdigheid die je kunt inzetten voor vrijwel elk type woning. Doordat veel gebruikers voor een deurbel op batterijvoeding kiezen, is de Ring Battery Video Doorbell Pro hiermee een van de aantrekkelijkste producten die we aanbieden.

Verfijnde bewegingsdetectie met onze beste videodeurbel op batterijen

Dankzij radargestuurde 3D-bewegingsdetectie zijn de bewegingsmeldingen van de Battery Video Doorbell Pro verfijnder en nauwkeuriger. Dankzij geavanceerde radarfuncties, zoals zicht vanuit vogelperspectief, kun je van bovenaf gezien een exacte locatie kiezen om alleen een melding te krijgen wanneer op die locatie beweging wordt gedetecteerd door de deurbel. Zo houd je alleen in de gaten wat je belangrijk vindt. Ook is de Battery Video Doorbell Pro toegerust met 1536p HD-video, Audio +, en deurbelberichten.

Ultieme beeldkwaliteit met Ring-zicht

Met de Battery Video Doorbell Pro gaat de beeldkwaliteit nog veel verder dan 1536p HD-video. Ons heldere beeld begint bij de lens, die actief is uitgelijnd met hoogwaardige beeldsensoren voor hoge videokwaliteit. Dankzij de dynamische beeldverwerking en de uiterst efficiënte compressie krijg je beeld met levensechte kleuren en scherpte, of je nu naar livebeeld kijkt of naar een video-opname van de avond ervoor. De Ring Battery Video Doorbell Pro beschikt over verbeterde beeldsensoren met onder meer scherpe, heldere kleuren. Dankzij zicht bij weinig licht is bijvoorbeeld straatverlichting al voldoende voor de Battery Video Doorbell Pro om je zelfs in het donker heldere kleuren te laten zien.

Haal nog meer uit de Battery Video Doorbell Pro

De Battery Video Doorbell Pro werkt naadloos samen met andere Ring-apparaten. Je kunt dus een heel thuissysteem opzetten door je videodeurbel te koppelen aan andere Ring-apparaten, zoals de Stick Up Cam Pro of Ring Alarm. Met een optioneel abonnement op Ring Protect haal je nog meer uit je apparaat met toegang tot functies als cloudopslag, persoon- en pakketmeldingen, meldingen met afbeelding, en verschillende standen. Daarnaast kun je bewegingsmeldingen ontvangen op compatibele Alexa-apparaten. Als je de Battery Video Doorbell Pro bijvoorbeeld aansluit op een Echo Show-apparaat, kun je waarschuwingen ontvangen op je Echo Show of zeggen "Alexa, show me the front door" (Alexa, laat de voordeur zien) om livebeeld te openen en een kijkje te nemen in de voortuin.

Beschikbaarheid

De Battery Video Doorbell Pro is vanaf 20 maart verkrijgbaar voor € 229,99 op Ring.com en via Amazon en geselecteerde verkopers. We zijn heel benieuwd wat gebruikers van deze nieuwste deurbel vinden!

Deel dit artikel