Liefde door de lens van Ring.

Liefde door de lens van Ring.

Wat geef je je nieuwe liefde cadeau als je elkaar nog niet zo lang kent? Een geurtje, sieraden, een luxe diner, of misschien een unieke compilatievideo van je ontluikende liefde? Sanne uit Arnhem deed het laatste, met behulp van haar Ring Videodeurbel. Ze had alleen niet kunnen vermoeden dat niet alleen haar vriend, maar ook duizenden mensen op Instagram haar verrassingsvideo leuk zouden vinden. Een romantische viralhit was geboren.Sanne ontmoette haar vriend Steven in de zomer van 2021. Na een paar weken flirten in berichtjes spraken ze voor het eerst af.

Niet lang voor de twee lovers elkaar voor het eerst zouden ontmoeten, installeerde Sanne tijdens een verbouwing en met wat hulp van een handige vader een Ring Videodeurbel in haar portiek. De slimme deurbel met camera die een centrale rol speelt in dit verhaal.

Na hun eerste succesvolle eerste afspraakje bleek het daten nog een behoorlijke puzzel.
Sanne werkt van 9 tot 5 als procesmanager terwijl Steven chefkok is in keuken van een restaurantje bij haar in de buurt. De oplossing: thuis afspreken natuurlijk. Zo volgde een reeks romantische rendez-vous die feilloos werden vastgelegd door de camera van Sanne’s Ring Video Deurbel.

En toen viel Sanne iets op.

“Iedere keer als hij aanbelde deed hij dom voor de camera,” vertelt ze. “Dat had ik pas na een paar keer door. Dus toen ben ik er video's van gaan maken en naar hem gaan toesturen van “Wat is dit nou weer?” Zo zijn eigenlijk allemaal kleine filmpjes ontstaan.”


Van Ring-app naar viralhit


Na een aantal maanden daten kwam in december Steven’s verjaardag. Die belangrijke eerste verjaardag van een nieuwe geliefde. Want wat geef je cadeau? Iets moois, iets duurs, een onvergetelijke ervaring?

Sanne wist het zelf ook even niet. “Ik had geen idee wat ik hem moest geven. Toen kreeg ik een ingeving en heb ik al die filmpjes van mijn deurbel achter elkaar geplakt en een corny liedje eronder gezet. Een soort liefdesvideoboodschap. Ik heb ‘m niet direct naar Steven gestuurd, maar op social media gezet en hem er in getagged. Hij vond het geweldig, en we kregen echt superveel leuke reacties. Ik ga wel lekker op die afgezaagde momentjes vieren, maar had niet verwacht dat het zoveel mensen zou bereiken.”


Humor, gekke momenten en veiligheid


In Sanne’s familie is humor en een goeie sarcastische grap een belangrijk deel van hoe ze met elkaar om gaan. “Ja ik maak zo’n filmpje een beetje voor de grap hoor, in mijn familie maken we elkaar graag belachelijk, eigenlijk zeggen we daarmee hoeveel we van elkaar houden.”

Ook haar vader speelt regelmatig de hoofdrol in filmpjes die Sanne met haar Ring Videodeurbel heeft opgenomen. “Mijn vader doet ook altijd raar voor die camera, daar heb ik wat grappige gifjes van gemaakt en die komen regelmatig terug in onze familie appgroep.”

Voor Sanne is er geen leven meer zonder Ring. “In de jaren negentig konden we ons niet voorstellen dat je een mobiele telefoon had om altijd bereikbaar te zijn, nu heb ik een Ring Videodeurbel en zie ik eigenlijk pas hoe handig het is. Voor pakketbezorgers, voor vrienden die aanbellen en voor een stukje veiligheid in de buurt. Je bent veel bereikbaarder en dat vind ik fijn. Ik kan niet meer zonder.”


De Ring Videodeurbel

Dankzij de Ring Videodeurbel kon Sanne een unieke compilatie maken van die eerste onvergetelijke maanden van en met haar nieuwe liefde. Met de videodeurbel kun je altijd zien wie er voor de deur staat. Van lovers tot vaders, pakketbezorgers of vrienden; in de Ring-app kun je alle video’s van je bezoek downloaden* om al je dierbare momenten te bewaren. Of om je vriend te verrassen met een unieke compilatie van zijn gekke bekken bijvoorbeeld.

*Ring Protect-abonnement vereist.

Deel dit artikel