Maak kennis met de nieuwe Ring Floodlight Cam

Maak kennis met de nieuwe Ring Floodlight Cam

Onze missie om misdaad te bestrijden heeft ons geholpen zeer innovatieve producten te ontwikkelen die ons leven makkelijker maken en ons huis en gezin beschermen.

Het begon allemaal met de originele Video Doorbell. We namen iets wat de meeste woningen al hadden en veranderden het in een slim hulpmiddel om je huis te beveiligen. Deze deurbel doet meer dan alleen meldingen geven. Met een videodeurbel zie je wie er voor de deur staat, praat je met de bezoeker en beveilig je je woning vanaf je smartphone.

Vandaag kondigen we de volgende grote innovatie op het gebied van beveiliging van je huis aan: de Ring Floodlight Cam.

 

De evolutie van buitenbeveiliging

De Ring Floodlight Cam is een HD-beveiligingscamera met een bewegingsmelder, ingebouwde schijnwerpers, een alarmsirene en tweerichtingsspraak. In tegenstelling tot traditionele schijnwerpers is de Floodlight Cam een proactieve beveiligingsoplossing waarmee je misdaden kunt voorkomen en in de kiem kunt smoren – zelfs als je niet thuis bent.

De Floodlight Cam is uitgerust met een groothoeklens voor haarscherp 1080p HD-beeld en een ingebouwde luidspreker en microfoon, zodat je mensen die voor de deur staan vanaf je smartphone, tablet, laptop of computer kunt zien en horen en met hen kunt spreken.

De superheldere leds van 3K lumen gaan aan zodra de Floodlight Cam beweging detecteert en zijn daarnaast handmatig te bedienen via de gratis Ring-app. Voor extra veiligheid heeft de Floodlight Cam bovendien een ingebouwde alarm van 110 decibel, zodat je je buren kunt waarschuwen als je een verdachte bezoeker in je tuin signaleert.

Huisbeveiliging in eigen handen

De Floodlight Cam beschikt ook over geavanceerde bewegingsdetectie. De bewegingssensoren hebben een superbreed zicht van 270°, waarmee je zelfs beweging om de hoek kunt detecteren. Het tweeledige detectiesysteem detecteert zowel personen als objecten, en je kunt de bewegingszones volledig naar wens aanpassen zodat je je kunt richten op de belangrijkste delen van je tuin.

Wanneer de Floodlight Cam beweging detecteert, krijg je direct een melding op je smartphone, tablet, laptop of computer. De lampen gaan aan, de camera begint op te nemen en je kunt via de Ring-app zien wat er gebeurt en met de bezoeker praten. Tegelijkertijd kun je via de app de spotlights aandoen, het alarm af laten gaan of zelfs de video delen met je buren (als je een Ring Protect Plan hebt). De Floodlight Cam is bovendien uitgerust met nachtzicht met infrarood, zodat je ook zonder de lichten aan te doen ziet wat er gebeurt.

Net als bij alle apparaten van Ring krijg je ook bij de Floodlight Cam Ring Protect dertig dagen gratis op proef. Met een Ring Protect Plan kun je alle gebeurtenissen die je Ring-apparaat heeft opgenomen tot dertig dagen bewaren. De opgeslagen video's zijn op elk moment terug te kijken en bovendien eenvoudig via sms, e-mail of sociale media te delen met vrienden en familie.

De Floodlight Cam is een goed alternatief voor bedrade schijnwerpers en kan worden aangesloten op een standaard stopcontact zodat je hem heel eenvoudig zelf kunt installeren. Bij aankoop van de Floodlight Cam ontvang je een gratis gereedschapsset met alles wat je nodig hebt om je Floodlight Cam te installeren.

Een Ring van beveiliging rond je huis

De Floodlight Cam is de ideale buitenbeveiligingsoplossing voor elke woning. Je kunt de beveiligingscamera los gebruiken, maar hij kan ook worden aangesloten op andere Ring-apparaten voor een extra beveiligingslaag in de Ring van beveiliging rond je huis.

Met Floodlight Cams rondom het huis en een videodeurbel bij de deur wordt je huis van alle kanten bewaakt en kun je met een gerust hart de deur uit.

Koop vandaag nog een Floodlight Cam!

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën