Ring installatiegids

Ring installatiegids

Nu je een Ring-apparaat hebt gekocht, hoe zorg je ervoor dat je het meeste uit de extra beveiliging haalt?

 

1. Kies de perfecte plek voor je Ring-apparaat.

Zoek de juiste plek om ervoor te zorgen dat je Ring-apparaat alleen beweging en activiteit rond je woning oppikt, of het nu om een Ring-videodeurbel of een beveiligingscamera gaat.

Wij raden je aan de videodeurbel op ongeveer 1,20 - 1,25 m boven de grond te plaatsen. Dit lijkt op het eerste gezicht heel laag, maar het apparaat heeft een heel brede kijkhoek. Met de Door View Cam installeer je het apparaat in plaats van je bestaande, compatibele deurspion - voor een nieuwe manier van kijken.

Setting up your Door View Cam

Voor extra veiligheid kun je de beveiligingscamera voor buiten (zoals de Floodlight Cam of Spotlight Cam) installeren om te zien wat er op de oprit, in de tuin of eventuele kwetsbare plekken rondom je woning gaande is. Zorg ervoor dat je de Ring Security Cam niet te laag plaatst, zodat deze een groot visueel gebied kan bestrijken en HD-videobeelden van iedereen in het gezichtsveld van de camera kan vastleggen.

Houd er rekening mee dat voor elk Ring-apparaat in jouw land wettelijke beperkingen gelden voor het richten van je apparaten op gebieden die zich buiten je erf bevinden, dus het kan zijn dat je de exacte positie aan moet passen. 

2. Zorg dat het duidelijk is dat je beschermd bent door Ring.

Zorg ervoor dat je Ring-apparaat zichtbaar is, zodat bezoekers weten dat ze op video worden opgenomen. In alle Ring-pakketten vind je gratis Ring-stickers die je op de deur of de ramen kunt plakken. Zodra je Ring-apparaat is geïnstalleerd, plak je er een sticker bij in de buurt om aan bezoekers te laten weten dat ze in beeld zijn. Op deze manier weten alle bezoekers - gewenst of ongewenst - dat je huis wordt beveiligd door een Ring-apparaat dat zowel video als audio opneemt.

Als de stickers te klein zijn voor een groter grondstuk of je op zoek bent naar een duidelijkere manier om bezoekers op de hoogte te stellen van je beveiligingssysteem, plaats je een Ring Solar Security Sign toe aan de buitenkant van je huis. Overdag en 's nachts laat een signaleringsbordje op zonne-energie bezoekers weten dat het huis is voorzien van audio-/videobewaking door een Ring-apparaat - en word je gewaarschuwd voor ongewenste indringers voordat ze bij de voordeur komen.

3. Houd rekening met je buren en de lokale wetgeving.

Nu je het apparaat op je grondstuk hebt gericht - en openbare ruimten en aangrenzende objecten hebt vermeden, dien je ervoor te zorgen dat je rekening houdt met de buren en dat je je aan alle toepasselijke wetten houdt wanneer je het Ring-apparaat gebruikt.

Wist je dat je in de Ring-app de gebieden kunt instellen die door je Ring-apparaat moeten worden bewaakt? Gebruik bewegingszones en gevoeligheidsfuncties om je te richten op de gebieden die van belang zijn. Nieuwe privacyzones en de audioschakelaar op de Ring Door View Cam kunnen hierbij ook helpen. 

Create privacy zones

Teken met bepaalde apparaten een specifieke ruimte (bijvoorbeeld de tuin of de oprit) binnen het gezichtsveld van je camera om alle andere delen buiten dat gebied te negeren. Door bewegingszones te definiëren die het terrein van je buren of openbare ruimten uitsluiten, zoals openbare stoepen en wegen, kun je niet alleen je aandacht richten op de zaken die van belang zijn, maar kun je ook stappen ondernemen om alleen op te nemen wanneer er gebeurtenissen plaatsvinden op je eigen grondstuk.  

4. Introduceer je Ring-apparaat in de buurt. 

Woon je op een gedeeld grondstuk of in een gebouw met een gedeelde voordeur? Zorg ervoor dat je buren, de eigenaar van het gebouw, de beheerder van het gebouw, de woningbouwvereniging, enz. laat weten dat je je woning extra hebt beveiligd voordat je het nieuwe apparaat installeert. Afhankelijk van het land waarin je woont, kan het nodig zijn om toestemming te vragen van de betrokken partijen voordat je het apparaat instelt. Vergeet dus niet om een goede buur te zijn.  

Als je ze extra gemoedsrust wilt bieden, kun je ze toevoegen als gedeelde gebruiker aan je Ring-apparaat, zodat ze ook kunnen zien wie er is, waar ze zich ook bevinden.  Meer informatie overhet toevoegen van een gedeelde gebruiker. 

Adding a shared user to your Ring device

Als de buurt niet graag wil dat een apparaat bij een gedeelde deur of ingang wordt geplaatst, kun je overwegen om een Ring Stick Up Cam in je woning te plaatsen om de voordeur van binnenuit in de gaten te houden.  

5. Bekijk wat er thuis is gebeurd.

Stel je Ring-apparaat in de Ring-app in en zie, hoor en spreek meteen met degene die voor het apparaat staat, waar je ook bent. Als je de momenten wilt opnemen die op de camera zijn vastgelegd en terug wilt gaan om de video te bekijken, de downloaden of te delen, kun je je abonneren op Ring Protect.

Ga voor meer informatie over Ring Protect naar ring.com/protect-plans.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën