Floodlight Cam het stralende middelpunt op CES 2017

Floodlight Cam het stralende middelpunt op CES 2017

Ring maakte dit jaar diepe indruk op de Consumer Electronics Show. Dit jaar vierde Ring zijn vijfde verjaardag, en op de grootste technologiebeurs ter wereld brachten we belangrijk nieuws dat volop aandacht trok.

Op CES 2017 lanceerden we de nieuwe Ring Floodlight Cam. Dit was de eerste en enige HD-beveiligingscamera ter wereld, met tweerichtingsspraak, uitzonderlijk felle schijnwerpers en een alarmsirene. De nieuwe Floodlight Cam was een hit op de drukke vakbeurs.

Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk voor Ring, want we breidden onze Ring van beveiliging uit van je voordeur naar je hele huis. Met de Video Doorbell bij de voordeur en Floodlight Cams rondom je huis kun je je terrein met de Ring-app vanuit iedere hoek in de gaten houden. We lieten iedereen dan ook met plezier de nieuwste toevoeging aan onze serie slimme beveiligingsproducten zien.

Intussen heeft de Floodlight Cam meerdere prijzen gewonnen:

Dit is een korte video van alle enerverende gebeurtenissen bij de stand van Ring op CES 2017:

We vonden het geweldig om kennis te maken met een aantal van onze grootste fans, en het was fantastisch om zoveel nieuwe gezichten te zien. We kijken uit naar volgend jaar, want we zullen onze Ring van beveiliging blijven uitbreiden met slimme apparaten waarmee je je huis en gezin kunt beschermen.

Hieronder zie je meer foto's van de drukbezochte Ring-stand. Vergeet niet om ons volgend jaar op te zoeken op CES 2018!

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën