Nieuwe beveiligingscamera's vanaf oktober en innovatieve functies voor bestaade Ring-camera's.

Nieuwe beveiligingscamera's vanaf oktober en innovatieve functies voor bestaade Ring-camera's.

Vorig jaar introduceerden we op radartechnologie gebaseerde 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief. In de tussentijd lieten gebruikers ons massaal weten hoe fijn het is om beter afgestemde bewegingsmeldingen te krijgen. Radarsensoren vormen wat ons betreft de basis van innovatieve bewegingsdetectietechnologie. Om die reden gingen we door met de ontwikkeling ervan en is er vanaf nu een nieuwe professionele beveiligingscamera met radartechnologie: de Spotlight Cam Pro

3D-bewegingsdetectie met de Spotlight Cam Pro 

Dankzij radartechnologie kunnen we de afstand en hoek meten van een object dat voor de camera beweegt. Je stelt een zeer specifieke drempel in voor de bewegingen die je door de camera wilt laten detecteren. Zodra die drempel wordt overschreden, activeert de sensor een video-opname (met een Ring Protect-abonnement) en krijg je een bewegingsmelding. 

Bewegingsdetectie driedimensionaal meten maakt meldingen specifieker en nauwkeuriger. Een loos alarm kun je nooit helemaal uitsluiten, maar met radarsensoren op apparaten als camera's en deurbellen komen we een stuk verder. Dankzij 3D-bewegingsdetectie kun je bovendien ook functies als zicht vanuit vogelperspectief gebruiken voor een luchtkaartweergave. 

Wil je bijvoorbeeld zien hoe een bezorger naar je voordeur is gelopen of van welke kant de loodgieter kwam? Die route brengen we dankzij radartechnologie voor je in kaart.  

Zicht vanuit vogelperspectief geeft daarmee echt een compleet beeld van een bewegingsgebeurtenis. Buiten betere meldingen wil je soms ook meer informatie. Zowel met livebeeld als achteraf (met een Ring Protect-abonnement) krijg je een beeld-in-beeldweergave met het bewegingspad en grijze stippen die de route voorafgaand aan de video-opname weergeven. 

Zoals altijd hebben we bij het ontwerp ook aan privacy gedacht. Je kunt daarom drempelwaarden instellen voor 3D-bewegingsdetectie en personaliseerbare bewegingszones aanmaken voor video-opname. Voor extra privacy kun je gebieden in het zicht van de camera definiëren als privacyzones zodat die niet worden gefilmd.

Ik kijk uit naar de reacties van gebruikers op de Spotlight Cam Pro. Overigens komen er buiten nieuwe camera's ook nieuwe functies en camera-opties aan voor een aantal andere beveiligingscamera's. 

Spotlight Cam Plus: slimme beveiliging voor thuis

Ook een hoogtepunt: er is een nieuwe generatie van de Spotlight Cam in aantocht. De Spotlight Cam Plus heeft een nieuwe, slanke vormgeving en biedt nog steeds de bekende functies als tweerichtingsspraak, nachtzicht in kleur, livebeeld en een beveiligingssirene.

We willen verder voor iedereen de beste aansluitoptie voor thuis. Daarom introduceren we deze camera met meerdere aansluitingsmogelijkheden: op zonne-energie, op batterij, met vaste aansluiting en met stekker.

Nieuw: luchtkaartzones

Goed nieuws voor wie in het bezit is van de Ring Video Doorbell Pro 2 en Floodlight Cam Wired Pro: vanaf nu kun je gebruikmaken van de luchtkaartweergave. Maak meldingen nog specifieker door gedetailleerde gebieden in het beeld te markeren. Hiermee kun je de luchtkaartweergave, vergelijkbaar met zicht vanuit vogelperspectief, gebruiken om specifieke bewegingsdetectiezones in te stellen voor je tuin of oprit.

Vanaf wanneer?

De Spotlight Cam Pro Battery en de Spotlight Cam Pro Plug-In zijn vanaf 26 oktober 2022 verkrijgbaar voor € 229,99. Bestel nu vooruit op Amazon of schrijf je via ring.com voor een melding wanneer het product beschikbaar is. De Spotlight Cam Pro Solar en Wired kun je in de komende maanden bestellen voor € 249,99 en € 229,99. Schrijf je in voor meldingen op ring.com om meteen op de hoogte te worden gebracht als het product beschikbaar is. 

De Spotlight Cam Plus Battery en de Spotlight Cam Plus Plug-In zijn vanaf 26 oktober 2022 verkrijgbaar voor € 199,99. Bestel nu vooruit op Amazon of schrijf je via ring.com in voor een melding wanneer het product beschikbaar is. De Spotlight Cam Plus Solar en Wired kun je in de komende maanden bestellen voor € 229,99. Schrijf je in via ring.com voor een melding zodra je kunt bestellen.

Deel dit artikel