Back to school: nieuw schooljaar, nieuwe besparingen op beveiliging.

Back to school: nieuw schooljaar, nieuwe besparingen op beveiliging.

Begin het nieuwe schooljaar goed met beveiliging voor thuis: profiteer van fantastische kortingen op geselecteerde producten. Of je kinderen nu teruggaan naar een fysiek of online klaslokaal: met Ring kun je vanaf elke locatie - zowel op kantoor als in het thuiskantoor - in de gaten houden wat er speelt. 

Zij hard aan het werk, jij de nodige gemoedsrust 

Met kortingen tot € 50 op producten als de Video Doorbell Wired en de Video Doorbell Pro kun je vanaf elke locatie je kinderen uitzwaaien als ze naar school gaan en ze begroeten als ze thuiskomen. Zo mis je geen moment meer. Daarnaast krijg je direct een melding als er iemand voor je deur staat en kun je vanaf elke locatie bezoekers zien, horen en spreken. 

Scoor dit schooljaar hoog op je beveiliging 

Houd alle hoeken van je huis in de gaten, zowel binnen als buiten: profiteer nu van slimme deals op Ring-beveiligingscamera's. Al onze beveiligingscamera's voor binnen en buiten bieden minimaal 1080p HD-video en nachtzicht. Zo houd je in alle school- en werkdrukte altijd en overal je huis en tuin in de gaten. Of je nu op zoek bent naar flexibele bescherming voor binnen of buiten met een Stick Up Cam Battery, of na het donker buiten een oogje in het zeil wilt houden met de ultra-felle led-lampen van de Floodlight Cam Wired Plus: Ring heeft de perfecte aanbieding voor jou en je gezin.  

Breng beveiligingstheorie in de praktijk 

Geef de beveiliging van je huis vandaag nog een upgrade en ga voor flexibiliteit met kortingen tot € 70 op geselecteerde Ring Alarm-beveiligingssets. Ring Alarm biedt complete thuisbeveiliging in één eenvoudige set die direct een melding geeft als er iemand een kamer binnenkomt, een raam opent of de sirene activeert. Of de kinderen nu op school zijn of hun huiswerk maken aan de keukentafel: Ring Alarm geeft je gemoedsrust omdat je vanaf elke locatie kunt beschermen wat echt belangrijk is.  

Begin je het nieuwe schooljaar extra veilig? Ontdek nu het gemak van complete thuisbeveiliging met slimme besparingen op geselecteerde producten. 

Aanbiedingen voor het nieuwe schooljaar

Begin het nieuwe schooljaar goed met beveiliging voor thuis: profiteer van  fantastische kortingen op videodeurbellen, beveiligingscamera's en alarmsystemen. 

Deel dit artikel