Cadeaus besteld? Zo krijg je ze tijdig huis!

Cadeaus besteld? Zo krijg je ze tijdig huis!

Check onze tips om ervoor te zorgen dat je huis altijd veilig is. Zo voorkom je hopelijk dat niemand tijdens de kerstdagen zijn cadeau moet missen!

Iedereen heeft het wel weleens meegemaakt: je hebt een pakketje besteld en je bent niet thuis. Met Ring los je dat probleem in ieder geval op. Er zijn echter meer obstakels die ervoor kunnen zorgen dat je cadeaus niet op tijd onder de kerstboom liggen. In deze drukke dagen voor kerst delen we daarom graag wat tips met je.

 

 

1. Volg je pakketten

Volg je pakketten online of, indien beschikbaar, meld je aan voor meldingen om ongeveer te weten wanneer ze aankomen. Zo kun je ervoor zorgen dat er iemand thuis is om de pakketjes te ontvangen. Bestel je bij verschillende winkels? Maak dan een lijst met alle trackingnummers. Dit geeft je niet alleen een goed overzicht, het voorkomt ook dat je talloze mails in je inbox krijgt met verzendbevestigingen.

 

 

2. Selecteer een basisverpakking (indien beschikbaar)

Als je bij Amazon winkelt, kun je vaak voor een basisverpakking kiezen die de inhoud van de zending niet weggeeft. Wanneer je uitcheckt, kiest je 'Verzenden in Amazon-verpakking' - dit kost niets extra's. Meer informatie hierover vind je  hier.

 

3. Download een videodeurbel

Met slimme apparaten zoals de Ring Video Doorbell beantwoord je je deur waar je ook bent. De Ring-app waarschuwt je wanneer de bezorger aanbelt of als 'ie bewegingen in je voortuin registreert. Het pakket bij de buren afleveren of simpelweg om de hoek in de tuin zetten? Met een videodeurbel laat je het de bezorger direct weten.

 

 

4. Voeg leveringsinstructies toe

Als je pakketten online bestelt, voeg dan indien mogelijk leveringsinstructies toe. Dit laat de bezorger weten dat hij of zij het pakket op een veilige plek in de tuin kan plaatsen. Bevindt deze plek zich aan de zij- of in de achterkant van je huis? Zorg er dan voor dat je daar ook een buitencamera ophangt. Zo hou je altijd een oogje in het zeil.

 

 

5. Leer je bezorger kennen

Niet alle beveiliging is hightech- een buurt veiliger maken, begint immers met mensen. Zo helpt het om je lokale bezorgers te leren kennen. Zo kunnen ze extra waakzaam zijn bij het bezorgen van je pakketten als ze merken dat er bij je huis iets mis is.


En als je dan toch bezig bent, vergeet niet om even de tijd te nemen om bezorgers te bedanken voor al hun harde werk, vooral tijdens de vakantie. Dankzij alle cadeaus zijn ze drukker dan ooit en dankzij hen komen al je cadeaus veilig aan!

 

 

6. Laat pakketten niet te lang zitten

Ben je met de feestdagen even lekker weg? Dan kun je contact opnemen met de bezorgdienst om al je leveringen in de wacht te zetten of om deze op je vakantieadres te bezorgen.

7. Werk samen met je buren

Zoals gezegd begint een veiligere buurt bij mensen zelf. Gebruik de feestdagen dan ook om contact te maken met je buren. Laat ze weten wanneer je van plan bent om weg te gaan of wanneer er bezoekers komen. Zo zijn ze zich meer bewust van ongebruikelijke activiteiten.

 

 

8. Maak duidelijk dat je huis beschermd is

Met Ring creëer je een ring van veiligheid rondom je huis. Als deze slimme beveiliging ook nog eens zichtbaar is, schrikt dat de meeste pogingen tot inbraak af.

Dit kan bijvoorbeeld met het Ring- waarschuwingsbord en beveiligingsstickers voor op het raam. Een goede verlichting hebt natuurlijk ook!

Benieuwd naar onze aanbiedingen? Check ze hier. We wensen je alvast fijne feestdagen? En tot slot: of je deze dagen nu thuis viert of niet: met Ring ben je altijd thuis.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën