Ring Alarm-beveiligingssysteem

Eenvoudige beveiligingsoplossingen.

Alles wat nodig is voor gemoedsrust.

Je gezin, huisdieren, woning: we houden alles veiliger. Met Ring Alarm heb je een betaalbaar en zelf te installeren totaalpakket voor thuisbeveiliging.

Doe het allemaal zelf.

Alles wat je nodig hebt zit in de doos, en het systeem is geschikt voor elke woning. Je hoeft je nooit zorgen te maken over serviceafspraken of langetermijnverplichtingen. Zo simpel is het.

Volledige bediening via de Ring-app.

Ontvang meldingen wanneer iemand een kamer binnenkomt, een raam opent of de sirene activeert. Wijzig de Alarm-stand met een simpele tik. Ben je al onderweg zonder je Alarm te hebben ingesteld? Geen zorgen! Met Ring kun je Ring Alarm vanaf elke locatie in- of uitschakelen via de gratis Ring-app.

Verbinden en personaliseren.

Koppel Ring Alarm eenvoudig aan de videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring. Zorg daarbij voor integratie met geselecteerde Alexa-apparaten zodat je met je stem het Ring Alarm kunt in- en uitschakelen en de status ervan kunt controleren.

Kies voor een extra beveiligingslaag.

Je hebt een abonnement op Ring Protect Plus [2] voor slechts 10€ per maand. Hiermee schakel je geassisteerde bewaking in om automatisch een oproep te ontvangen als Ring Alarm een beveiligingsprobleem detecteert. Geen langetermijnverplichtingen of annuleringskosten.

Beveiligd blijven.

Met Ring Protect Plus [2] blijft je woning beveiligd, zelfs als je wifi het niet doet. Zonder een internetverbinding kun je nog steeds het Ring Alarm in- en uitschakelen dankzij de mobiele back-up. Als een Alarm-apparaat wordt geactiveerd, hoor je nog steeds dat je Ring Alarm wordt ingeschakeld.

Huisdiervriendelijke sensoren.

Ingebouwde bewegingsgevoeligheid om onnodige meldingen te voorkomen die worden veroorzaakt door je huisdieren.[3]

Indringers weghouden.

Activeer handmatig via de app of het bedieningspaneel van Ring Alarm de sirene op het basisstation als zich een beveiligingsprobleem voordoet.

Altijd aan.

Ring Alarm kan worden aangesloten op een standaardstopcontact en wordt geleverd met een 24 uursnoodaccu [1] die wordt ingeschakeld als de stroom uitvalt.

Neem je sirene mee naar buiten.

Kies voor een buitensirene zodat je kunt laten zien dat je je beveiliging op orde hebt en de buurt kunt alarmeren in geval van nood. De buitensirene heeft een aanpasbaar volume en flitst met led-lichten zodat anderen snel je huis kunnen vinden als dat nodig is.

Ontdek je veiligere thuis.

Ring Alarm combineert slimme accessoires voor een goed verbonden thuisbeveiligingssysteem dat je zelf installeert. Je hoeft alleen maar de sensoren aan te brengen op deuren, ramen of muren, ze te koppelen in de Ring-app en het systeem is klaar. We laten het je hier zien.

Basisstation

Bedieningspaneel

Bewegingssensor

Contactsensor

Signaalversterker

Buitensirene

Basisstation

Bedieningspaneel

Bewegingssensor

Contactsensor

Signaalversterker

Buitensirene

Basisstation

De hub van het draadloze thuisbeveiligingsnetwerk. Inclusief sirene en extra batterijvermogen voor maximaal 24 uur.[1]

Bestel nu
Bedieningspaneel

Voor het in- en uitschakelen van je Ring Alarm. Te bevestigen op een muur of te gebruiken als draagbaar bedieningspaneel.

Bestel nu
Bewegingssensor

Voor het detecteren van beweging binnen je woning.[1] Te bevestigen in hoeken of op platte muren.

Bestel nu
Contactsensor

Om te detecteren of deuren en ramen openstaan. Te bevestigen op deuren of raamkozijnen.

Bestel nu
Signaalversterker

Voor het versterken van het signaal van het Ring-basisstation naar andere Ring Alarm-onderdelen.

Bestel nu
Buitensirene

Laat een beveiligingssirene afgaan en flitst met led-lichten om anderen in geval van nood te waarschuwen.

Bestel nu

Kies een extra beveiligingslaag voor slechts 10€ per maand.

Met een optioneel Ring Protect Plus-abonnement kun je geassisteerde bewaking inschakelen via de Ring-app. Bij het activeren van het alarm worden dan automatisch drie noodcontacten gebeld. Iemand die je vertrouwt kan dan reageren, bijvoorbeeld als je zelf in een vliegtuig zit en geen bereik hebt.

Je krijgt ook mobiele back-up wanneer je wifi offline gaat. Bovendien profiteer je van verlengde garantie zolang je Ring Protect Plus-abonnement loopt, krijg je 10% korting op Ring.com, en onbeperkte video-opslag van al je Ring-apparaten voor 30 dagen.

Mobiele back-up
Altijd aan met

Geassisteerde bewaking
Dag en nacht

Een slimmere manier om je thuisbeveiliging te verbinden.

Met het basisstation van Ring kun je de verschillende apparaten van Ring Alarm koppelen zodat je ze via de Ring-app in de gaten kunt houden. Je kunt het basisstation integreren met diverse Alexa-apparaten en dan met je stem het Ring Alarm in- en uit kunt schakelen en de status ervan kunt controleren.

Werkt met je videodeurbellen en beveiligingscamera's van Ring.

Weet altijd wat er in en om je woning gebeurt via de Ring-app.

Werkt met Alexa-apparaten

zodat je het systeem kunt bedienen met je stem. Zeg "Alexa, arm Ring Away" (Alexa, schakel Ring Afwezig in) wanneer je naar buiten gaat.

Veelgestelde vragen

Wat is de Ring Alarm-beveiligingsset?

De Ring Alarm-beveiligingsset is een thuisbeveiligingssysteem voor huizen en flats dat je zelf kunt installeren. De 5-delige set bestaat uit een basisstation, contactsensor, bewegingssensor, bedieningspaneel en signaalversterker.

Ring Alarm is eenvoudig en zonder gereedschap te installeren. Professionele installatie is niet nodig. Plaats de contactsensor op een deur of raam in je woning en kies ervoor om mobiele meldingen te ontvangen wanneer de deur of het raam opengaat. Ook de bewegingssensor kun je in elke kamer van je woning aanbrengen en je kunt een melding krijgen wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Moet ik de set aanschaffen? Of kan ik steeds een onderdeel kopen?

Als je aan de slag wilt gaan met Ring Alarm, moet je een Ring Alarm-beveiligingsset aanschaffen. Het basisstation bedient het hele Alarm-systeem en is alleen verkrijgbaar in de Ring Alarm-beveiligingsset. Het basisstation kan niet afzonderlijk worden aangeschaft.

Extra contactsensoren, bewegingsdetectoren, buitensirenes, bedieningspanelen en signaalversterkers zijn apart verkrijgbaar om je systeem mee uit te breiden. Deze accessoires koppel je aan je basisstation zodat je je hele huis kunt beveiligen.

Hoe werkt geassisteerde bewaking?

Wanneer je geassisteerde bewaking instelt voor je Ring Alarm, krijg je het verzoek om contactgegevens van maximaal drie noodcontacten op te geven (een van deze drie kun jij zelf zijn als eigenaar). Dit moeten vertrouwde gezinsleden, vrienden of gebruikers zijn die gepast kunnen reageren wanneer zich een beveiligingsprobleem voordoet. Als eigenaar hoef je niet te zijn opgegeven als noodcontact.

De noodcontacten van je lijst ontvangen meldingen en e-mails wanneer je Ring Alarm wordt geactiveerd. Daarnaast worden zij door geassisteerde bewaking automatisch gebeld bij een mogelijk beveiligingsprobleem. Tijdens de oproep kunnen jouw noodcontacten de melding accepteren door op hun telefoon op een 1 te kiezen. Vervolgens moeten zij in staat zijn om gepast te reageren op de melding. Meer informatie over hoe geassisteerde bewaking werkt.

Hoe meld ik me aan voor geassisteerde bewaking?

Je kunt je aanmelden voor geassisteerde bewaking door je te abonneren op Ring Protect Plus[2]. Protect Plus biedt je ook mobiele back-up, je kunt 30 dagen video's opslaan, terugkijken en delen (geldig voor een onbeperkt aantal videodeurbellen en camera’s van Ring per adres), en je profiteert van verlengde garantie en exclusieve kortingen.

Bij alle beveiligingssets van Ring Alarm is een gratis proefperiode van 30 dagen voor Protect Plus inbegrepen. Na afloop van de proefperiode kun je je abonneren op Protect Plus voor slechts 10€ per maand of 100€ per jaar.

Ontdek meer over Ring Protect Plus en prijzen hier.

Hoe bedien ik Ring Alarm?

Je kunt het systeem eenvoudig in- en uitschakelen met de gratis Ring-app (werkt met iOS- en Android-apparaten). Ook kun je het bedieningspaneel gebruiken als je binnen bent en niet in de buurt van je telefoon of tablet. Ring Alarm heeft drie beveiligingsstanden om het systeem te bedienen:

• Afwezig' activeert het hele systeem.

• Uitgeschakeld' deactiveert het systeem.

• Thuis' activeert geselecteerde sensoren die zijn aangepast aan je behoeften.

Wat gebeurt er als de stroom of het internet uitvalt?

Bij Ring Alarm krijg je een 24-uurs reservebatterij[1] die wordt ingeschakeld als de stroom thuis uitvalt. Je kunt ook mobiele back-up krijgen met Ring Protect Plus zodat het systeem online kan blijven tijdens een storing.

Kan ik Ring Alarm gebruiken zonder geassisteerde bewaking?

Ja. Zonder geassisteerde bewaking kun je er nog steeds voor kiezen om mobiele meldingen en e-mailmeldingen te ontvangen wanneer door Ring Alarm een beveiligingsprobleem wordt gedetecteerd bij jou thuis, zodat je de woning zelf vanaf elke locatie in de gaten kunt houden. Zonder een abonnement op Ring Protect Plus beschik je dus niet over geassisteerde bewaking en heb je ook geen toegang tot mobiele back-up wanneer je tijdelijk geen internet hebt.

Biedt Ring Alarm geassisteerde bewaking voor commerciële bedrijven?

Nee. We raden aan Ring Alarm alleen te gebruiken voor woningen.

Werkt Ring Alarm waar ik woon?

Momenteel kan de volledige functionaliteit van Ring Alarm alleen worden gegarandeerd voor het VK, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Spanje, België, Luxemburg, Zwitserland, Monaco, Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Kom later nog eens terug om te kijken of Ring Alarm ondertussen beschikbaar is in jouw regio.

Heb je nog vragen?
  1. Werkelijke resultaten zijn afhankelijk van gebruik, locatie en omgeving.

  2. Ring Protect Plus afzonderlijk verkocht. Ga voor meer informatie over abonnementen en prijzen naar https://nl-nl.ring.com/pages/protect-plans.

  3. Huisdierdetectie: ingesteld op de laagste bewegingsgevoeligheid, vanaf 2,1 meter voor huisdieren tot 22 kg. Meer informatie.