The Today Show brengt de Ring Video Doorbell naar Australië - De Ring-blog

The Today Show brengt de Ring Video Doorbell naar Australië - De Ring-blog

Enkele dagen geleden ving men in Australië een eerste glimp op van Ring Video Doorbell. Afgaand op de reactie van de presentatoren van The Today Show is het enthousiasme over ons product groot.

Ring werd afgelopen week gepresenteerd aan de Europese markt op IFA 2016, Europa's toonaangevende beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. Van de ruim 10.000 nieuwe producten die op IFA werden onthuld, bestempelde technisch expert Trevor Long van The Today Show Ring Video Doorbell tot een van de 'beste gadgets’ van de beurs.

Ring werd, samen met een paar van de grootste merken op het gebied van consumentenelektronica, zeer goed ontvangen door het team van The Today Show. Met zelfs een 'wauw’ uit de mond van een van de presentatoren:


Hoewel de officiële presentatie van Ring in Australië pas later dit jaar zal plaatsvinden, zijn er al enkele enthousiastelingen begonnen met de bescherming van hun huis met Ring Video Doorbells.

 

Jack uit Albury in Nieuw-Zuid-Wales bijvoorbeeld. Dankzij Ring kon hij twee jonge vandalen in de kraag vatten die de ingang van zijn kantoor met verf bekladden:

 

 

En Bruce zag 's avonds laat een verdachte bezoeker bij zijn huis in Douglas, Queensland. Eén blik op de videocamera in de deurbel van Bruce en de vreemde snuiter koos het hazenpad:

 

 

Na het succes in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk is Ring er trots op slimme huisbeveiliging en de daarbij horende gemoedsrust ook in Australië te mogen introduceren. De officiële presentatie staat gepland rond de feestdagen. Houd het in de gaten!

Deel dit artikel

Andere verhalen