De nieuwe generatie van 's werelds populairste deurbel

De nieuwe generatie van 's werelds populairste deurbel

Een paar jaar geleden introduceerden we de Video Doorbell. We begonnen met een klein team in een garage in het zuiden van Californië, en zochten een manier om met onze telefoon te kunnen reageren op de deurbel.

Al snel kwamen we erachter dat zo'n apparaat nog niet bestond. En daarmee was de videodeurbel geboren.

Vier jaar later vertrouwen meer dan een miljoen gebruikers op Ring om hun huizen te beveiligen en hun families te beschermen. En vandaag presenteren we vol trots de volgende generatie van de populairste deurbel ter wereld.

 

De Ring Video Doorbell 2 is een gloednieuwe videodeurbel die beschikt over 1080p HD-video, aanpasbare bewegingssensoren en een oplaadbare batterij. Deze deurbel biedt beveiliging en gemak van het hoogste niveau, zodat je eenvoudiger dan ooit je huis in de gaten kunt houden.

Door 1080p HD-video en ingebouwd nachtzicht beschik je elk moment van de dag en nacht over heldere en gedetailleerde beelden. De bewegingssensoren zijn aanpasbaar, zodat je de ideale opstelling voor je huis kunt kiezen. De deurbel heeft een eenvoudig uitneembare oplaadbare batterij die je gemakkelijk kunt opladen zonder het apparaat te verplaatsen.

Met de nieuwe Ring Video Doorbell 2 vervolgen we onze wereldwijde missie om misdaad te helpen bestrijden. We geven je de middelen om de beveiliging van je huis in eigen hand te nemen, en als we allemaal samenwerken worden onze buurten veiliger voor iedereen.

Installeer vandaag nog je nieuwe Video Doorbell 2!

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën